Arsenalu je dao 4-5 od tih 11Jeftha je napisao/la: Da je Messi ovo uradio, sutra bi mu Papa lično čestitao.Od 2012. naovamo frajer ima samo 11 golova u knock-out fazi.
U isto vrijeme babuka 34.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Arsenalu je dao 4-5 od tih 11Jeftha je napisao/la: Da je Messi ovo uradio, sutra bi mu Papa lično čestitao.Od 2012. naovamo frajer ima samo 11 golova u knock-out fazi.
U isto vrijeme babuka 34.
Zašto se ne bi mogli porediti? Po onome što su postigli, kako individualno, tako i timski, oni se sigurno mogu porediti. Fascinantno je da pored jednog nerealnog igrača, kakav je Messi, postoji još jedan koji ga uspijeva omesti u svim njegovim postignućima. Cristiano je rođeni pobjednik, nevjerovatan profesionalac i veliki igrač. Messi je svima nama vanzemaljac koji je prešao ovu igricu, to je mislim jasno i pticama na grani, ali zadivljujuće je vidjeti da ima jednog ovakvog suparnika kakav je Ronaldo - brutalnog igrača koji će učiniti sve da bude bolji od njega.Derdiyok je napisao/la:Samo subjektivan čovjek može porediti Cristiana sa babom ove igre.
Eto, sam si dao odgovor. Mada, teško da će neko ponoviti ovo što su obojica postigli individualno i kolektivno.Poligon10 je napisao/la:Zašto se ne bi mogli porediti? Po onome što su postigli, kako individualno, tako i timski, oni se sigurno mogu porediti. Fascinantno je da pored jednog nerealnog igrača, kakav je Messi, postoji još jedan koji ga uspijeva omesti u svim njegovim postignućima. Cristiano je rođeni pobjednik, nevjerovatan profesionalac i veliki igrač. Messi je svima nama vanzemaljac koji je prešao ovu igricu, to je mislim jasno i pticama na grani, ali zadivljujuće je vidjeti da ima jednog ovakvog suparnika kakav je Ronaldo - brutalnog igrača koji će učiniti sve da bude bolji od njega.Derdiyok je napisao/la:Samo subjektivan čovjek može porediti Cristiana sa babom ove igre.
Meni je drago što živim u ovo doba da ih mogu obojicu gledati i jednostavno uživati u svim njihovim partijama. Ko je kome bolji skoro pa da nije ni važno, činjenica vjerovatno jeste da su oni ponajbolji koji su koračali zelenim terenima, a vjerovatno i najbolji.
Pa da, upravo sam to opisao. Obojica su priča za sebe i biće zanimljivo vidjeti hoće li im se iko barem približiti u skorijoj budućnosti.Derdiyok je napisao/la:Eto, sam si dao odgovor. Mada, teško da će neko ponoviti ovo što su obojica postigli individualno i kolektivno.Poligon10 je napisao/la:Zašto se ne bi mogli porediti? Po onome što su postigli, kako individualno, tako i timski, oni se sigurno mogu porediti. Fascinantno je da pored jednog nerealnog igrača, kakav je Messi, postoji još jedan koji ga uspijeva omesti u svim njegovim postignućima. Cristiano je rođeni pobjednik, nevjerovatan profesionalac i veliki igrač. Messi je svima nama vanzemaljac koji je prešao ovu igricu, to je mislim jasno i pticama na grani, ali zadivljujuće je vidjeti da ima jednog ovakvog suparnika kakav je Ronaldo - brutalnog igrača koji će učiniti sve da bude bolji od njega.Derdiyok je napisao/la:Samo subjektivan čovjek može porediti Cristiana sa babom ove igre.
Meni je drago što živim u ovo doba da ih mogu obojicu gledati i jednostavno uživati u svim njihovim partijama. Ko je kome bolji skoro pa da nije ni važno, činjenica vjerovatno jeste da su oni ponajbolji koji su koračali zelenim terenima, a vjerovatno i najbolji.
Svaka čast Robertu.Dani Carvajal's game by numbers vs. Juventus:
96% pass accuracy
3 chances created
3 crosses
2 interceptions
1 assist
Up & down all night.
Most Champions League goals & assists since 2012/13:
Cristiano Ronaldo (84)
Leo Messi (53)
Robert Lewandowski (47)
31 clear...
Veliki Casemiro sa 25 godina skupio vise klempi nego JuveJeftha je napisao/la:Igrač za velike utakmice.![]()
Varane sa 24.andro234 je napisao/la:Veliki Casemiro sa 25 godina skupio vise klempi nego JuveJeftha je napisao/la:Igrač za velike utakmice.![]()
![]()
![]()
Hladno ce Genta presisatiJeftha je napisao/la:Varane sa 24.andro234 je napisao/la:Veliki Casemiro sa 25 godina skupio vise klempi nego JuveJeftha je napisao/la:Igrač za velike utakmice.![]()
![]()
![]()
Isco sa 25.
Carvajal sa 25.
Prvo Maldini i Costacurta.andro234 je napisao/la:
Hladno ce Genta presisati![]()
Koliko je ono Buffon primio golova do finala![]()
a obojica imaju sliku maradone na zidu i klanjaju mu se prije spavanjaJoeBleck je napisao/la:Mislio sam da se gleda ukupnog fudbalskog znanja i individualnog kvaliteta nema vise sta reci na temu Messi vs Ronaldo.
Prvi je najkvalitetniji i najkompletniji, drugi je najveca gol masina na Svijetu.
2006 dupla kruna, 2010 osvojena liga s tada rekordnim brojem bodovaJeftha je napisao/la:Barcelona u predmundijalskoj sezoni obicno ide na NULA, eventualno JEDAN trofej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.