FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2017, 22:37

Meni je drago kad se vodi normalna diskusija i sto vise da se pise. Neku noc sam pricao s jednim vrlo dobrim forumasem s drugog foruma, Zeljovac 100 kroz 100.
Treba prestati ovaj protiv onoga, zboga foruma. Svi smo mi Zeljini i grehota je da se međusobno krvimo i vrijeđamo evo vec duze vremena.
Ako ne zbog nas barem zbog ljudi koji su zivot dali za klub i ljudi Zeljovaca koji su zivot dali BIH. Trebamo se prestati dijeliti i gledati krvna zrnca obicnih ljudi forumasa.

I normalno SMŽ!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 jun 2017, 22:46

Monci je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Meni je bolje ovako sto se tice prelaznog roka. Ono prije svaki dan neki booom, janje i sta vec. Monci dobro rezonuje, nismo pri parama da treba ocekivati nesto spektakularno, ali mi smo Zeljo takvi smo mamac za igrace. Dovodio bih mlade zeljne dokazivanja i priliku pruzio nasim momcima uz nekoliko provjerenih. To je recept za uspjeh.
Ma moramo skautirati bolje. To je ključ. Moramo imati SD koji ne izlazi iz auta, ima da zuji po Bosni i Hercegovini uzduž i poprijeko. Gleda, snima, skuplja informacije, lobira, dovodi na probe, priča sa momcima, roditeljima, familijom. Organizuje da nas posjete, vide kako se radi, pogledaju koju tekmu...pa nije kvantna fizika majku mu yebem...Ne može Radnik ili Krupa (uz dužno poštovanje) kupiti te talentovane mladiće prije nas. I Peco, i Šerbečić, i Jašarević...Mostar, Gradačac, Travnik...pa yebem mu miša nije neka matematika, u svim tim gradovima imaš Željine bivše igrače, i to ne jednog, nego više njih. Uveži se sa njima, stimuliši i njih nekako, zar je to toliki problem? Zar je to toliki trošak? Zar treba toliko pameti da se to organizuje i ušemi? Najlakše je smijati se po Antaliji, i lagano gledati treninge. SD nema tu šta da radi!!!! Idi jarane po bosanskim vukojebinama i skupljaj talente, to ti je posao. Sa druge strane treba uvezati Željovce i šire...bivše igrače, prijatelje kluba. Voli se Željo širom regije i Europe, a ljudi su spremni pomoći, u to ne sumnjam....i svakako nije ovo posao za jednog čovjeka, tim ljudi za ovo treba, ali ako jednom ubodeš, sve izvadiš, a da ne govorim o imidžu koji gradiš...čitajte štreberi i malo razmislite o ovome...
Bravo. SD treba da bude vodja tima i da ore kako bi se njegov tim ugledao na njega. Sve si objasnio, ali ne razumiju nadi u klubu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jun 2017, 23:00

Ma sestre mi da malo više vremena imam, zapuco bi Misimoviću direktno i prezentirao kako se to radi. Bgm ništa spektakularno, samo treba par radnika pravih...
I još jedna stvar. Često u zadnje vrijeme u razgovorima sa rajom, i pisanjima po forumima čitam kako ne možemo da sa mlađim igračima potpisujemo dugogodišnje ugovore, pa i do 5 godina....ljudi to je nemoguće, pa ta djeca već od 14-15 godina imaju neke managere, ne možeš pričati sa njima koliko su ufurani. Pa sjetimo se samo Gojaka, naše dijete, pa sa 17 godina tražio obaveznu minutažu....danas ako igrača na dvije godine potpišeš to je vrh. Teško je te dugoročne ekipe graditi, pogotovo ako si kokuz kao mi....

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 jun 2017, 23:03

Neandertalac je napisao/la:Slavko je pravi trener, igrači ga minirali. Treba sve otjerat.
Svi ti igraci koju su minirali Slavku su govorili sve najgore za njega pocevsi od Stanica, bekrica, ugljese, zebe,Sinise kerle,i ako je to fkt istina onda sve ih otjerat u tri lijepe picke materne, nemogu se na taj nacin igrat sa Svetinjom , Jel ih stid svih onih navijaca koji su tokom citave sezone pruzali im podrsku, imali su sve, ko malo vode na dlanu su ih pazili, U Krupi dodje milja ljudi, na kosevu dodje ih 5% kolko je receno od strane Pitara , oni izadju u Krupi i na Hadisonu Pickasto, bez ideje, bez zara i truda, zalaganja, tu ja vidim krivca u Slavki ne u njima, on je isti izgubio autoritet ako ga je i slucajno imo, ja kad sam ovde napiso da je Slavko miniran meni su se smijali Lendric je sve to sam donekle prizno, Sta sve ti igraci ,mahalasi pricaju kako Slavko nema taktike , napadackih akcija,kao navodno govore pred odlucujuce utakimice u Krupi i na Hadisonu umjesto treninga da ih je odmarao.. Povlace se razne price da nasi nisu otplatili Istok to ovde neko napisa neznam dal da vjerujem u te price... Evo za 10 dana pocinju pripreme nit plana programa, nit spiska pojacanja skim se pregovara dal se uopste pregovara, jesul problem finansije ili nesto drugo... Neka nam je svima bog na pomoci ... Meni su najbolje nase utakmice u Mostaru 4:0 sa laznim Mostarcima i Otvorenje Istocne tribine sa Slobodom 4:2 i sam govor Ivice Osima koji je svakog vjerujem ostavio bez teksta ..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jun 2017, 23:15

Neymar11 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Slavko je pravi trener, igrači ga minirali. Treba sve otjerat.
Svi ti igraci koju su minirali Slavku su govorili sve najgore za njega pocevsi od Stanica, bekrica, ugljese, zebe,Sinise kerle,i ako je to fkt istina onda sve ih otjerat u tri lijepe picke materne, nemogu se na taj nacin igrat sa Svetinjom , Jel ih stid svih onih navijaca koji su tokom citave sezone pruzali im podrsku, imali su sve, ko malo vode na dlanu su ih pazili, U Krupi dodje milja ljudi, na kosevu dodje ih 5% kolko je receno od strane Pitara , oni izadju u Krupi i na Hadisonu Pickasto, bez ideje, bez zara i truda, zalaganja, tu ja vidim krivca u Slavki ne u njima, on je isti izgubio autoritet ako ga je i slucajno imo, ja kad sam ovde napiso da je Slavko miniran meni su se smijali Lendric je sve to sam donekle prizno, Sta sve ti igraci mahalasi pricaju kako Slavko nema taktike , napadackih akcija,kao navodno govore pred odlucujuce utakimice u Krupi i na Hadisonu umjesto treninga da ih je odmarao.. Povlace se razne price da nasi nisu otplatili Istok to ovde neko napisa neznam dal da vjerujem u te price... Evo za 10 dana pocinju pripreme nit plana programa, nit spiska pojacanja skim se pregovara dal se uopste pregovara, jesul problem finansije ili nesto drugo... Neka nam je svima bog na pomoci ... Meni su najbolje nase utakmice u Mostaru 4:0 sa laznim Mostarcima i Otvorenje Istocne tribine sa Slobodom 4:2 i sam govor Ivice Osima koji je svakog vjerujem ostavio bez teksta ..
Pa druže, ti si insajder, uvijek dođeš sa nekim informacijama. Što se mene tiče odlično je što se ništa ne zna. Još jednom ponavljam, po meni bitniji su igrači koji idu. Nabrojao sam ih sve, fute neću imena da im ponavljam...lagano raditi u tišini. Što se plana tiče, niko nije obavezan da ga nama predstavlja, a oko dolazaka....kakve veze ima da li neko došao danas ili 12-og? Činjenica je da sezona počinje 12.06. a završava otprilike iduće godine u isto vrijeme. Igrači se neće dovoditi samo u narednih 10 dana, nego i nakon predkola, i nakon ispadanja iz Europe. Ekipa gdje se mjenja skoro svih prvih 11 se ne može napraviti niti za pola godine a ne za 10 dana....

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2017, 23:19

Da smo uzeli titulu ove price ne bi bilo sigurno, moramo skontati da su ljudi vrlo razocarani i potisteni s tim i tesko se pomiriti.
Onda u afektu se napise svasta.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jun 2017, 23:19

Cim je Slavko dopustio da ga tri igraca ismijavaju jasno je da on nema neki autoritet u svlacionici. Jos ovaj jedan prijeti da ce nesto ispricati za nekoliko dana iako ima ugovor sa nama. Sad nekako probati dovesti mladje igrace koji se zele dokazati. Npr. Dino iz Radnika ili Vukotic i Jasarevic iz Krupe. Starce kao sto su Bogicevic ili Bekric ispratiti jer nam ne trebaju takvi igraci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 03 jun 2017, 23:27

LjoZee je napisao/la:Cim je Slavko dopustio da ga tri igraca ismijavaju jasno je da on nema neki autoritet u svlacionici. Jos ovaj jedan prijeti da ce nesto ispricati za nekoliko dana iako ima ugovor sa nama. Sad nekako probati dovesti mladje igrace koji se zele dokazati. Npr. Dino iz Radnika ili Vukotic i Jasarevic iz Krupe. Starce kao sto su Bogicevic ili Bekric ispratiti jer nam ne trebaju takvi igraci.
Kako otjerati? Mislis da nas opet tuze? Ne kontam.
Volim Zeljeznicar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 03 jun 2017, 23:30

LAPAZ je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Cim je Slavko dopustio da ga tri igraca ismijavaju jasno je da on nema neki autoritet u svlacionici. Jos ovaj jedan prijeti da ce nesto ispricati za nekoliko dana iako ima ugovor sa nama. Sad nekako probati dovesti mladje igrace koji se zele dokazati. Npr. Dino iz Radnika ili Vukotic i Jasarevic iz Krupe. Starce kao sto su Bogicevic ili Bekric ispratiti jer nam ne trebaju takvi igraci.
Kako otjerati? Mislis da nas opet tuze? Ne kontam.
Moze se dogovoriti sporazumni raskid ili kako se to vec zove. Bogicevic ionako ima ugovor do kraja godine cini mi se.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2017, 23:30

Monci je napisao/la:i nakon ispadanja iz Europe
Čemu pesimizam? :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jun 2017, 23:40

Virtu4l je napisao/la:
Nije pesimizam nego realnost. Ne bi bio iznenađen i da u prvom kolu ispadnemo. Što se lige tiče, nakon starta iste i sastavljene ekipe i igračkog kadra, reći ću Vam odmah šta je realno. Ako budemo imali najmanje 30% jaču ekipu od svih, možemo se boriti za titulu, u suprotnom opet će Europa biti plafon...
Shvatite, igramo pošteno. I ako pojačamo ekipu, i drugi će. Samo što će svi osim nas nastaviti raditi sa sudijama, udruživati se protiv nas shodno interesima, baš kao i ove godine. Koristiti medije da nas napadaju na sve moguće načine, pogotovo ako se izgradnja JUGA pokrene. Niko takvu priču osim nas ne forsira. Izlazimo iz okvira, a to u ovom blatu niko ne želi.
Shvatite to, i svoju energiju koristiti za borbu sa dušmanima, ane sa Željovcima. SVI MI ZAJEDNO. Hajmo biti pametni i skontati šta nas čeka u slijedećoj sezoni...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2017, 23:57

Monci je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Nije pesimizam nego realnost. Ne bi bio iznenađen i da u prvom kolu ispadnemo. Što se lige tiče, nakon starta iste i sastavljene ekipe i igračkog kadra, reći ću Vam odmah šta je realno. Ako budemo imali najmanje 30% jaču ekipu od svih, možemo se boriti za titulu, u suprotnom opet će Europa biti plafon...
Shvatite, igramo pošteno. I ako pojačamo ekipu, i drugi će. Samo što će svi osim nas nastaviti raditi sa sudijama, udruživati se protiv nas shodno interesima, baš kao i ove godine. Koristiti medije da nas napadaju na sve moguće načine, pogotovo ako se izgradnja JUGA pokrene. Niko takvu priču osim nas ne forsira. Izlazimo iz okvira, a to u ovom blatu niko ne želi.
Shvatite to, i svoju energiju koristiti za borbu sa dušmanima, ane sa Željovcima. SVI MI ZAJEDNO. Hajmo biti pametni i skontati šta nas čeka u slijedećoj sezoni...
Tacno.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 04 jun 2017, 09:42

MocMahale444 je napisao/la:Meni je drago kad se vodi normalna diskusija i sto vise da se pise. Neku noc sam pricao s jednim vrlo dobrim forumasem s drugog foruma, Zeljovac 100 kroz 100.
Treba prestati ovaj protiv onoga, zboga foruma. Svi smo mi Zeljini i grehota je da se međusobno krvimo i vrijeđamo evo vec duze vremena.
Ako ne zbog nas barem zbog ljudi koji su zivot dali za klub i ljudi Zeljovaca koji su zivot dali BIH. Trebamo se prestati dijeliti i gledati krvna zrnca obicnih ljudi forumasa.

I normalno SMŽ!
muha, problem je sto se sve svodi na to ako se napise nesto protiv slavke, odmah si protiv postojece uprave. ako napises nesto protiv bivsih uprava, odmah si protiv osima. apsurd, i jedno i drugo. iz ovoga izdvajam one koji ne kriju animozitet prema nekim ljudima iz Zelje, bivsim ili sadasnjim i u, otvorenom, iskazivanju tog animoziteta ne biraju sredstva i rijeci kojim bi sto vise degradirali te ljude. a, na kraju, samo se nanosi steta Zelji, jer pojedinci nisu bitni i prolazni su.

mahalanje je najgore. nacuje se nesto, neko nesto provuce na forumu i sve se prihvata zdravo za gotovo, bez da se malo razmisli, raspita dodatno i slicno.

pisem na oba foruma i jasno kazem sta mislim o svemu. naravno, samo o onome u sto sam upucen i sto se jasno vidi i moze zakljuciti. ne pisem da se bilo kome dodvorim i da napisano bilo kome godi. sve sto napisem, trudim se da je argumentovano, pa, ako neko ima argumente, jace od mojih, bujrum, nek me pobije i ja cu priznati da sam u krivu. necu ici glavom kroz zid i tvrdoglavo braniti nesto sto ne stoji. na bumove, mahalske, poturanje teorija zavjere... sa bilo koje strane, ne nasjedam. imam i oci i usi, a, znam sabrati 2 i 2.

kad se pomene, moguci, zajednicki rad senada i amara, za isti se, vecinom, kaze da je nemoguc, zbog naravi i visokog ega kod njih dvojice. ja o tome pricati ne mogu, nijednog ne poznajem licno i sve sto znam o njima je iz medija i kroz rad u klubu. ali, sigurno znam da na oba foruma ima dovoljno, pa, cak, i previse ega i zajedljivosti, da je to nemoguce.

nekada kontam da je bolje i ne citati ili pisati nista, rahatniji covjek bude.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 jun 2017, 11:01

Rahatniji si kad ne pišeš, jer plaćenika za cvaju ima previše koji nameću samo svoje mišljenje.
Iz nekog razloga se želi dokazati da Zeljo može uzeti titulu bez Amara a to je moguće ali im baš ne ide od ruke.
Sportski segment bilježi neuspjehe. Sada je ostavljen trener trazi se kontinuitet pa ćemo vidjeti.
Slavko ako je sad ostao treba ostati još godinu i po najmanje. I stati iza toga.
Samo obavezno pojačati stručni štab sa našim ljudima koji žive Želju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jun 2017, 11:25

Koga danas ne dovodimo ? [emoji38]

Jos malo pa pocetak priprema. Zna li se hoce li ici u Sloveniju ili ce u Medjugorje ?

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 04 jun 2017, 12:14

Ko su placenici za cvaju koji unose nemir? Daj da svi znamo svega ti. Danas se moze registrovati ko zeli pa i ti sto kao placaju, i informacijama i argumentima pobiti sve. Ovako je ipak vecina mahalske i rekla-kazala...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 jun 2017, 12:16

Monci je napisao/la:Ko su placenici za cvaju koji unose nemir? Daj da svi znamo svega ti. Danas se moze registrovati ko zeli pa i ti sto kao placaju, i informacijama i argumentima pobiti sve. Ovako je ipak vecina mahalske i rekla-kazala...
O cemu ti ?

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 04 jun 2017, 13:46

LjoZee je napisao/la:Koga danas ne dovodimo ? [emoji38]

Jos malo pa pocetak priprema. Zna li se hoce li ici u Sloveniju ili ce u Medjugorje ?
Juce u avazu je pisalo da idemo na kupres
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 jun 2017, 16:55

starigrad je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Meni je drago kad se vodi normalna diskusija i sto vise da se pise. Neku noc sam pricao s jednim vrlo dobrim forumasem s drugog foruma, Zeljovac 100 kroz 100.

I normalno SMŽ!
muha, problem je sto se sve svodi na to ako se napise nesto protiv slavke, odmah si protiv postojece uprave. ako napises nesto protiv bivsih uprava, odmah si protiv osima. apsurd, i jedno i drugo. iz ovoga izdvajam one koji ne kriju animozitet prema nekim ljudima iz Zelje, bivsim ili sadasnjim i u, otvorenom, iskazivanju tog animoziteta ne biraju sredstva i rijeci kojim bi sto vise degradirali te ljude. a, na kraju, samo se nanosi steta Zelji, jer pojedinci nisu bitni i prolazni su.

mahalanje je najgore. nacuje se nesto, neko nesto provuce na forumu i sve se prihvata zdravo za gotovo, bez da se malo razmisli, raspita dodatno i slicno.

pisem na oba foruma i jasno kazem sta mislim o svemu. naravno, samo o onome u sto sam upucen i sto se jasno vidi i moze zakljuciti. ne pisem da se bilo kome dodvorim i da napisano bilo kome godi. sve sto napisem, trudim se da je argumentovano, pa, ako neko ima argumente, jace od mojih, bujrum, nek me pobije i ja cu priznati da sam u krivu. necu ici glavom kroz zid i tvrdoglavo braniti nesto sto ne stoji. na bumove, mahalske, poturanje teorija zavjere... sa bilo koje strane, ne nasjedam. imam i oci i usi, a, znam sabrati 2 i 2.

kad se pomene, moguci, zajednicki rad senada i amara, za isti se, vecinom, kaze da je nemoguc, zbog naravi i visokog ega kod njih dvojice. ja o tome pricati ne mogu, nijednog ne poznajem licno i sve sto znam o njima je iz medija i kroz rad u klubu. ali, sigurno znam da na oba foruma ima dovoljno, pa, cak, i previse ega i zajedljivosti, da je to nemoguce.

nekada kontam da je bolje i ne citati ili pisati nista, rahatniji covjek bude.
Sigurno, manje covjeka glava boli. Slazem se s tim sto si napisao ovi forumi postaju tegoba a ne fun ;)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 jun 2017, 19:08

Dovest cemo, ne treba paniciti. Daj nam dva kvalitetna igraca i zadovoljan sam. Nemojte kao u prethodnim transfer rokovima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”