Mislim da nije, ne znam sta oni na OBNu govore da sepa, normala hodao i uz stepenice one bez problema. Jos nije imao ni leda oko koljena koje bi moralo biti da je ista ozbiljno kako ne bi otekloVucevich je napisao/la:Da li je povrijedjen ili ne? Ima li kakvih vijesti?
Ako jeste onda smo ga dobro sjebali.
SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma čisto da se ne potegne ta priča kojim slučajem.Goalgetter je napisao/la:Imali smo Misimovica, sve si rekao..HankMoody je napisao/la:Dobili smo ih prošli put bez Pjanića. Eh, da neko sad ne potegne tu priču, tad smo imali Misimovića, plus Pjanić nije bio ni izbliza dobar igrač kao što je sad, niti je upola bio važan za reprezentaciju kao sad.Nije daljnja diskusija potrebna.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ni to nije razlog da budemo pickice. Imamo dovoljno kvaliteta da ih dobijemo kod kuce.Goalgetter je napisao/la:Grcka ne ovisi od pojedinaca kao mi. Vidjeli smo na sta nam sredina lici kad nema Pjanica protiv Albanije npr.emir79 je napisao/la:Grcka je ostala bez 5-6 iz prve postave pa ne placu. Tako da ni mi necemo biti pickice i plakati.
Grcka ne ovisi od pojedinaca, ali ovisi od uigranosti. Pola ekipe im fali iz prve postave, pa ljudi nam u oci kazu da se ne boje i da dolaze pobjediti.
Mi i dalje kao kakve kujice podvucemo rep. **** nas mentalitet buraz, navikli da kukamo.
Povrede su sastavni dio fudbala i na to treba uvijek racunati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I ako nije povrijedjen, sigurno ce ova utakmica lose da utice na njemu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A jbg brate, pa kad ti se povrijedi (jos uvijek se nadam da nije povreda) takav igrac ne mozes da ne kukas jbt, nemas mu ni blizu dostojne zamjene...niko ne kaze da trebamo predati utakmicu prije pocetka al ovo "kukanje" je normalno s obzirom o kojem igracu se radi..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma dobro emire, mi ovdje na forumu mozemo da kukamo i da se zalimo
, a i sigurno da ce i selektor zaliti, ali ako bi se desio bas taj worst case scenario, nema nikakvog skidanja gaca pred Grckom, ko god izadje na teren mora dati 100%. Nije nam ni sa Pjanicem garant da cemo ih uzeti, ali od krucijalne vaznosti nam je.
Obicno ako je ozbiljna povreda stavljaju led odma, nemoze izaci sa terena sam. On je normalno izasao, leda na koljenu nije bilo kasnije.Dosta su ga "tukli" veceras a i karton je dobio pa je sigurno to razlog izlazenja.JavierBosnia je napisao/la:Mislim da nije, ne znam sta oni na OBNu govore da sepa, normala hodao i uz stepenice one bez problema. Jos nije imao ni leda oko koljena koje bi moralo biti da je ista ozbiljno kako ne bi otekloVucevich je napisao/la:Da li je povrijedjen ili ne? Ima li kakvih vijesti?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma da, moralo se i mijenjati malo. Pjana je u ponedjeljak na treningu nema frkesoccerfan je napisao/la:Obicno ako je ozbiljna povreda stavljaju led odma, nemoze izaci sa terena sam. On je normalno izasao, leda na koljenu nije bilo kasnije.Dosta su ga "tukli" veceras a i karton je dobio pa je sigurno to razlog izlazenja.JavierBosnia je napisao/la:Mislim da nije, ne znam sta oni na OBNu govore da sepa, normala hodao i uz stepenice one bez problema. Jos nije imao ni leda oko koljena koje bi moralo biti da je ista ozbiljno kako ne bi otekloVucevich je napisao/la:Da li je povrijedjen ili ne? Ima li kakvih vijesti?
Ako nam budu igraci tako razmisljali, ne trebaju izlaziti na teren , jer smo vec izgubili.Papastathopoulos je napisao/la:A jbg brate, pa kad ti se povrijedi (jos uvijek se nadam da nije povreda) takav igrac ne mozes da ne kukas jbt, nemas mu ni blizu dostojne zamjene...niko ne kaze da trebamo predati utakmicu prije pocetka al ovo "kukanje" je normalno s obzirom o kojem igracu se radi..
Koji god da je igrac. Idemo da ih nabijemo u grcki pakas.
Nama je ovo utakmica biti ili ne biti i nema mjesta kuknjavi.
Imamo sasvim dovoljno znalaca na terenu, da ih dobijemo. Osim toga igramo kod kuce.
Sto je najgore, ako Miralem ne bude mogao igrati, nasi yebeni mediji ce uciniti sve da njegov izostanak utice na ostale igrace.
Nadam se da Mesa nece krenuti tim putem i da ce nabrijati igrace. Najgore u svemu je ako to igraci prihvate, onda su sebi vec unaprijed nasli alibi za ne daj Boze los rezultat.
Atmosfera mora biti dobra, sta god da se desi i ko god da fali.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Bilo bi lijepo da počnemo u 4-2-3-1 formaciji, ali sam gotovo siguran da će se Meša odlučiti za 4-4-2.
Koga bi stavio kao treceg veznog?HankMoody je napisao/la:Bilo bi lijepo da počnemo u 4-2-3-1 formaciji, ali sam gotovo siguran da će se Meša odlučiti za 4-4-2.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jajalo, Besic i Medunjaninpinoglavi je napisao/la:Koga bi stavio kao treceg veznog?HankMoody je napisao/la:Bilo bi lijepo da počnemo u 4-2-3-1 formaciji, ali sam gotovo siguran da će se Meša odlučiti za 4-4-2.
Cimiror - Pjanić na sredini, Bajić desetka.pinoglavi je napisao/la:Koga bi stavio kao treceg veznog?HankMoody je napisao/la:Bilo bi lijepo da počnemo u 4-2-3-1 formaciji, ali sam gotovo siguran da će se Meša odlučiti za 4-4-2.
Opet smo oduđeni gledati naše kako igraju protiv ovih odvratnih žohara...Nadam se da ih barem idućih 20 godina nećemo izvući u kvalifikacijama, jer mi je stvarno pun ku.rac njih i njihovog "stila igre".
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Razlika je to, njima je primarni cilj da se odbrane, i za to imaju ono najbolje u vidu njihove odbrane, dok mi potencijalno ostajemo bez dva od tri najbolja igrača reprezentacije, plus jedan Bešić koji je kada je u formi vjerovatno četvrti najvažniji igrač za naš tim.emir79 je napisao/la:Ni to nije razlog da budemo pickice. Imamo dovoljno kvaliteta da ih dobijemo kod kuce.Goalgetter je napisao/la:Grcka ne ovisi od pojedinaca kao mi. Vidjeli smo na sta nam sredina lici kad nema Pjanica protiv Albanije npr.emir79 je napisao/la:Grcka je ostala bez 5-6 iz prve postave pa ne placu. Tako da ni mi necemo biti pickice i plakati.
Grcka ne ovisi od pojedinaca, ali ovisi od uigranosti. Pola ekipe im fali iz prve postave, pa ljudi nam u oci kazu da se ne boje i da dolaze pobjediti.
Mi i dalje kao kakve kujice podvucemo rep. **** nas mentalitet buraz, navikli da kukamo.
Povrede su sastavni dio fudbala i na to treba uvijek racunati.
Ne kažem da je lako braniti se, sigurno će im nedostajati ovi igrači iz veznog reda, al' realno i mi smo u velikim problemimam sa povredama, da ne spominjemo odbranu i njihovu minutažu u klubovima.
Al' sve to na stranu, sve i da ostanemo bez Pjanića, mi smo opet favoriti i tako se moramo postaviti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pjanic povrijedjen ili ne?
Eh sad mozemo (Mesa moze) prosipati Grcima price kako smo zabrinuti zbog povrede Pjanica. Tamo - ovamo morat cemo stavit nekog manje iskusnog bla bla..
Obicne price koje inace nama serviraju, a sad smo i mi po barazima skupili iskustva da i mi nekome mazemo oci.
Eh sad mozemo (Mesa moze) prosipati Grcima price kako smo zabrinuti zbog povrede Pjanica. Tamo - ovamo morat cemo stavit nekog manje iskusnog bla bla..
Obicne price koje inace nama serviraju, a sad smo i mi po barazima skupili iskustva da i mi nekome mazemo oci.
Vala stvarno da smo Boga molili da igramo sa njima nebi ih svake proklete kvalifikacije izvlacili. Ko debili.JonSnow je napisao/la:Opet smo oduđeni gledati naše kako igraju protiv ovih odvratnih žohara...Nadam se da ih barem idućih 20 godina nećemo izvući u kvalifikacijama, jer mi je stvarno pun ku.rac njih i njihovog "stila igre".
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pjanic je trenutno mentalno mrtav covjek. Bio zdrav ili ne, od njega je minimum koristi.
Max Allegri
Stvarno nevjerovatno...njih i Belgiju smo izvlačili svake druge kvalifikacije. Draže mi je gubit od neke jače ekipe koja je bolja od nas i koja nas naguzi pošteno nego uzimat bod pored od ovih smradova primat golove u 90+ minuti iz prvog šuta na gol.soccerfan je napisao/la:Vala stvarno da smo Boga molili da igramo sa njima nebi ih svake proklete kvalifikacije izvlacili. Ko debili.JonSnow je napisao/la:Opet smo oduđeni gledati naše kako igraju protiv ovih odvratnih žohara...Nadam se da ih barem idućih 20 godina nećemo izvući u kvalifikacijama, jer mi je stvarno pun ku.rac njih i njihovog "stila igre".
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ako ne daj Bože ne bude mogao Pjanić treba vidjeti onda da se Zeba pozove za ovu utakmicu.