Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Dok Lp donosi UEFA-i pare, njih ne zanima sto vise nema cari. Ovo je vec uvod u superligu za bogate klubove. Lp ce prestati postojati za par godina. Novac unisti sve pa i fudbal.Dex je napisao/la:Čestitke realu na ubjedljivoj tituli.
Stavimo to sa strane, ali upravo reakcije nakon utakmice pokazuju šta je Liga Prvaka postala, nema više čari od prije
Zar ne vidiš da sam tu uz vas, da podsjetim narod kako ste došli u finale.Nail for Real je napisao/la:Brate, nemoj skakat' s prozora, zivot ima mnogo ljepota! Vrati nam se Sarmo, vrati nam se molim te, neeeeemooooooj!Saurman je napisao/la:
Ode nam tako rano, u cvjetu mladostiSaurman je napisao/la:Zar ne vidiš da sam tu uz vas, da podsjetim narod kako ste došli u finale.Nail for Real je napisao/la:Brate, nemoj skakat' s prozora, zivot ima mnogo ljepota! Vrati nam se Sarmo, vrati nam se molim te, neeeeemooooooj!Saurman je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:.
Čestitke momcoviKawhi je napisao/la:.
DragonReborn je napisao/la:Šta bi bilo u finalu Juventus - Benfika ?
Fala momcinoDonnie Darko je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:.Čestitke momcoviKawhi je napisao/la:.
Donnie Darko je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:.Čestitke momcoviKawhi je napisao/la:.
Sjecam se onih prica 2007. kao da ce Milan za par godina stici RealaKawhi je napisao/la:Real Madrid 12 titula.
Svi engleski klubovi 12 titula.
Svi italijanski klubovi 12 titula.
Nail for Real je napisao/la: Ode nam tako rano, u cvjetu mladosti.
Povlačim čestitke poslije ovoga na fb, daj baNail for Real je napisao/la: Fala momcino!
hapuc je napisao/la:Ja mislim da je u Ruandi organizovanija, gledljivija, bolja, zanimljivija, manje maloumna studijska emisija i sami prijenos utakmice, nego na OBN-u.
NAJLJEPSA LJUBAVNA PJESMA!Donnie Darko je napisao/la:Povlačim čestitke poslije ovoga na fb, daj baNail for Real je napisao/la: Fala momcino!
![]()
Mene strah otvoriti ovo. Stojim na tome i razmišljam.Nail for Real je napisao/la:NAJLJEPSA LJUBAVNA PJESMA!Donnie Darko je napisao/la:Povlačim čestitke poslije ovoga na fb, daj baNail for Real je napisao/la: Fala momcino!
![]()
Ma lud sam ja ko struja bate.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 6 gostiju.