aj mrsKARL HAJNC je napisao/la:Još jedan pacijentDela_Messi je napisao/la:jao kako imate srece,ja da sam na vasem mjestu ja bi ljubio stopala sudije..cccc...u 96. minuti dat gol,a produzetak do 94...bravo vi..ah ne vi,sudija...![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo je bio Kojasevicev gol 

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
gol u 94. minuti i 28. sekundi i onda na kraju se igralo do 96. i 20 + sekundi, kakav idol ovaj sudija

Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Pacijenti,javite seeeee,koja minuta 

-
Majstori moji Zenički stručnjaci ..
Ako ste gledali fino sad snimak gol je postignut u 94 minuti a vi možete pričat do ujutru do 96 '
Nama 3 vama 0 .
Ako ste gledali fino sad snimak gol je postignut u 94 minuti a vi možete pričat do ujutru do 96 '
Nama 3 vama 0 .
Eto sad su mogli vidjet strumfovi prije svih jer oni su se najvise i bunili
,go je pao u 94minuti i 25 sekundi a ne 96 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
zavrseno oko 96-97 minute hahaha
hairlija ja i ti kad smo pricali da ce biti jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac lige kojasevic svi su nam se smijali
neda jel to trebao prekinuti napad ?
hairlija ja i ti kad smo pricali da ce biti jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac lige kojasevic svi su nam se smijali
neda jel to trebao prekinuti napad ?
KARL HAJNC je napisao/la:94 min i 23 sekunde hahahahahahahahahahahahha ARSENIJEVIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
produženo je 4 minute...
gol postignut u 94 min i 23 sec iz posljednjeg napada Sarajeva...
svugdje u svijetu se dozvoli ekipi da završi posljednji napad, naročito ako postoji mogućnost promjene rezultata, što je bio slučaj, jer je lopta bila jako blizu šesnaesterca....
dakle, sve teorije o 96,97 i inim minutama padaju u vodu...
P.S. lud je ovaj komentator sa vogoćše...kaže nestaje nam kasete, valjda će sudija uskoro svirati kraj

FORZA MARŠAL !!!
Gol je pao tacno u 93:43! Odnosno, nakon sto je sudija skakic POKAZAO cetvrtom sudiji da ce se igrati jos 4 minute ( a sto se upravo moglo vidjeti na snimku) proslo je TACNO 3 minute i 43 sekunde, ja sam stopao
Ono sto je TV-Vogosca pokazala je bio njihov interni brojac koji nije mjerodavan. Mjerodavno je ono sto je pokazao sudija a to se moglo vidjeti na snimku. Znam da gol u zadnjim sekundama svima pada tesko ali treba izbjeci trovanje ljudi kao sto radi ibrakovic - prvo je jucer rekao da je gol pao u 96 minuti a danas vec ima izjava da je gol pao nakon 96 minute, pa sad ispade da se igralo jos 1o min, a nije 

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kad se kaze da je gol pao u 96. minuti misli se na 95. minuta + xy sekundi jer je to 96. minuta, a gol je pao u 95. minuti, tj u 94. minuti i 28. sekundi, ali posto je napad poceo i lopta bila pred golom Celika prije isteka 94. minute moze se reci da ipak sudija nije pogrijesio, ali sta je on pustio da se igra onda do 97. minute na kraju?? kad je svirao kraj bila je 96. minuta i 20 sekundi xD, a sudjenje tokom utakmice, sasvim normalno za nasu ligu, domacinu se uvijek ide u korist, ali kako je to postala svakodnevnica kod nas tako da me ni ne iznenadjuje...adnanhz je napisao/la:Eto sad su mogli vidjet strumfovi prije svih jer oni su se najvise i bunili,go je pao u 94minuti i 25 sekundi a ne 96
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Cuj sto je pustio?? Pa radovali se nasi igraci, uletjela cijela klupa, sa druge strane ovi svi polegali... logicno da utakmica nije mogla biti nastavljena iste sekunde nakon gola 

-
- Kontakt:
da, ali trebao je odma svirati kraj, jer je i taj napad sto je pusten i kad je pao gol, pusten eto samo da se napad zavrsi jer je vec tad vrijeme bilo isteklo, ali posto je lopta bila blizu gola zato je pusteno...UPS je napisao/la:Cuj sto je pustio?? Pa radovali se nasi igraci, uletjela cijela klupa, sa druge strane ovi svi polegali...
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Nije bio istekao, ostalo je bilo jos 17 sekundi
pogledaj moj prvi post i razmisli o tome 

Smiješno je to sve..smiješno i žalosno ujedno, ali eto vama na obraz, vama je ovo sve normalno. jbg od koga je i ne treba cuditi...golovi u 95 minuti, igra se sve dok domacin ne zabije pa tek se onda sudija sjeti da odmah odsvira kraj, zato nam i jest liga u qrcu.
Ibraković kuka i proziva ali nema od toga nikakve koristi.
Ibraković kuka i proziva ali nema od toga nikakve koristi.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 19 avg 2010, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pustio čoe'k da proba Čelik izjednačit'. Humano, šta'š 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Dečko,jagomir nije daleko,znaš li ti šta ti uopšte pričašneda_TM 87 je napisao/la:da, ali trebao je odma svirati kraj, jer je i taj napad sto je pusten i kad je pao gol, pusten eto samo da se napad zavrsi jer je vec tad vrijeme bilo isteklo, ali posto je lopta bila blizu gola zato je pusteno...UPS je napisao/la:Cuj sto je pustio?? Pa radovali se nasi igraci, uletjela cijela klupa, sa druge strane ovi svi polegali...

novi ljubimac

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Zar je bitno 94 ili 96 **** klub koji u 90 minuta nemoze zabiti gol na svom stadionu sve u svemu losa igra sarajeva pitari im poceli zvizdati u 80min a raduju se ko da su realu zabili ove sezone ima da vas zeljo pojede i na grbavici i na kosevu 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ok, pa hajde se kladi u to, nije problem 

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 35 gostiju.