Gurbanov važi za najveću legendu njihovog fudbala, a ujedno je i najbolji stručnjak u svojoj zemlji....Nimalo naivna ekipa, pokazali su to i lani kad su Roseborg izbacili, a i ove godine su napravili odličan rezultat izbacivanjem Wisle...bhrocky je napisao/la:Sad vidim da je trener ovih azera Gurban Gurbanov (ne znam kol'ko ga se ko sjeća, ali je lik sam dobio Jugoslaviju u kvalifikacijama za Euro 2004)...e ako je on prenio tu borbenost na svoje igrače onda ih se ne smije nikako potcijeniti...ali ne sumnjam da će šef dobro pripremiti ekipu za večeras...nadam se pobjedi 2:0
Ma od prve minute ih napast, vjerovatno će se malo pogubiti kad vide gdje su došli, i mislim da neće biti problema..
Kao što rekoh, čisto sumnjam da nam mogu stvoriti neke probleme ako naši momci budu maksimalno angažovani od prve minute, a vjerovatno će biti i impresionirani stadionom i atmosferom, pa i to treba iskoristitiA vidi ko im igra na zadnjem veznom,Andrejs Rubins jbt.
Sretno veceras,ovi Azeri nisu nimalo naivna ekipa kako se cini,mnogo je tu borbe,ulaganja u fudbal i nisu slucajno dosli dovde.Iskoristice oni svaku gresku protivnika samo ako im se pruzi prilika