FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Što se tiče ovoga, nema brige, prvi smo ispod crte i učešće u CL je gotovo sigurno."Svake godine je upitno hoće li naš klub učestvovati u Ligi prvaka zato što naš nogomet ima loš koeficijent i nalazi se ispod crte. Do sada su se poklapali rezultati jer zavisimo od drugih. Naime, seniori koji igraju u grupnoj fazi seniorske Lige prvaka 'vuku' svoje omladince u juniorsko takmičenje i tako oslobađaju mjesto za slabije plasirane države. Nadam se da će tako biti i ove godine, te da ćemo igrati u Ligi prvaka", optimista je Adžem.
https://en.wikipedia.org/wiki/2017%E2%8 ... uth_League
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Djeca su budućnost kluba, samo brate ko da hljeba ne jedu. Gledao sam protiv Olimpika, i momci su to od 18-19 godina, ali fizički moraju mnogo raditi. Igraju timski, lijepo kombinuju, školovani, znaju lopte igrati. I Ado zna sa tom omladinom, bilo bi sjajno kada bi u prvu ekipu bio prebačen, sa fokusom na mlađe igrače.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dzeko predaje Lendricu pehar za najboljeg strijelca PL 
Potvrdi Adžem moju informaciju od neki dan, dobro je
Bravo Miro!
Bravo Miro!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Probrati tih par djecaka i da obave cijele pripreme sa prvim timom, jos malo i blizi se europa na Grbavici koju dugo, dugo cekamo.
Bice odalzaka prije toga, nadam se i noviteta.
- Zeljeznicar -
Jedva cekam da vidim koji juniori ce potpisati ugovore. Nadam se da ce i Kemo biti u prvih 11 od sljedece sezone aBd.
Odlasci, igrači koji su promjenili nekoliko trenera u zadnjih godinu i po dvije dana....Zenzo je napisao/la:Probrati tih par djecaka i da obave cijele pripreme sa prvim timom, jos malo i blizi se europa na Grbavici koju dugo, dugo cekamo.
Bogičević, Stanić, Bekrić, Lendrić, Blagojević, i naravno kapiten zvani klizeći koji pretrči 126 metara po tekmi, ali uleti par klizećih ispred tribine i svi svršavamo...uz to bi malo i sastav određivao....
Ukoliko sve ovo ne ode, iste probleme će Slavko imati. Kroji mladu borbenu ekipu, koja je željna dokazivanja, koja će dati sve od sebe 90 minuta, i ne boj se, neće ništa slabiji rezultat od ovih napraviti, i neće biti pritiska niti galame sa tribina...
- Neandertalac
- Kontakt:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Galame ce biti uvijek, **** smo mi sa tribina i nasim juniorima da se ne lazemo. Bice zanimljiv prelazni i mislim da cemo nakon njega znati koliko smo financijski mocni. Slobodnih, jeftinih i dobrih igraca sa sto bi SD direktor rekao DNK-om za Zelju na trzistu nema. Ako nemamo para i ako smo stvarno duzni vise od pola miliona za tribinu onda cemo se razocarati u prelazni rok.Monci je napisao/la:Odlasci, igrači koji su promjenili nekoliko trenera u zadnjih godinu i po dvije dana....Zenzo je napisao/la:Probrati tih par djecaka i da obave cijele pripreme sa prvim timom, jos malo i blizi se europa na Grbavici koju dugo, dugo cekamo.
Bogičević, Stanić, Bekrić, Lendrić, Blagojević, i naravno kapiten zvani klizeći koji pretrči 126 metara po tekmi, ali uleti par klizećih ispred tribine i svi svršavamo...uz to bi malo i sastav određivao....
Ukoliko sve ovo ne ode, iste probleme će Slavko imati. Kroji mladu borbenu ekipu, koja je željna dokazivanja, koja će dati sve od sebe 90 minuta, i ne boj se, neće ništa slabiji rezultat od ovih napraviti, i neće biti pritiska niti galame sa tribina...
Nema para OK ubacuj nasu djecu,nekad je i dobro nemat para jer neki i kad imaju neznaju kupit,necemo Sesare,Zakarice i slicne hocemo one sto vole klub i igraju iz ljubavi a ne zbog novca i vracanja karijere,nismo mi centar za stare i propale.
Ako ce dovesti igrace kao sto su Markovic,Bogicevic i ostala kompanija bolje neka puste nasu djecu da igraju. Nece sigurno biti prvaci,ali bar necemo gledati igrace koje boli briga jesu li izgubili ili su ipak pobijedili. Gledam protiv Radnika Bogicevica. Liku je mrsko zivjeti,a ne igrati fudbal. Lagana setnja. Sa druge strane Kemo "gine" jer mu je stalo. Dosta je polovnjaka. Nakupilo ih se previse za 2 godine.
- Neandertalac
- Kontakt:
Bilo je i lijepih trenutaka ove sezone, posebno utakmica na otvaranju istoka. To je bila posebna noć. Istorijska.
Još vrijedi spomenuti Široki prva utakmica, pobjeda nad Zrinjskim 0-4, par golova u samom finišu. Lijepa priča, atmosfera, tribina.
A vama?
Još vrijedi spomenuti Široki prva utakmica, pobjeda nad Zrinjskim 0-4, par golova u samom finišu. Lijepa priča, atmosfera, tribina.
A vama?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Valjalo bi "zaganjati" ovog Petraka ako se ne dogovori sa Zrinjskim oko produzetka ugovora. Jeste stranac,ali je kvalitetan.
6.000 km imao u Zrinjskom.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kad su mogli dati onom klocu Pozderu onako veliku platu valjda mogu izdvojiti i za Petraka koji je kvalitetan. Bolje dovesti njega nego 3 polovnjaka koji nisu igrali pola godine. Ovako izdvojis malo vecu sumu,ali bar imas kvalitet.
I opet za tog petraka će ići priča ala Markovic za par mjeseci
Kao što se dovode polovnjaci, otpadci zrinjskog, itd....
Ali opet ako ide Markovic, ne znam koga ni dovesti za veznog, u našoj ligi i nema nekog izbora, možda onaj iz mladosti ne mogu da mu se sjetim imena ili najbolja opcija po meni mali dino iz radnika
Kao što se dovode polovnjaci, otpadci zrinjskog, itd....
Ali opet ako ide Markovic, ne znam koga ni dovesti za veznog, u našoj ligi i nema nekog izbora, možda onaj iz mladosti ne mogu da mu se sjetim imena ili najbolja opcija po meni mali dino iz radnika
Razlika izmedju Petraka i ostalih koji su dosli iz Zrinjskog tipa Stojanovic je ta sto bi Petrak postao slobodan igrac samo u slucaju da se ne dogovori za produzenje ugovora. Nesto slican kao Miroslav kod nas. Nije njega niko prekrizio pa da kazes da je polovnjak.
Za malog Dinu iz Radnika dijelim misljenje. Volio bih da dodje. Znam da su pisali jednom da se pregovara s njim. Nadam se da tu ima istine.
Za malog Dinu iz Radnika dijelim misljenje. Volio bih da dodje. Znam da su pisali jednom da se pregovara s njim. Nadam se da tu ima istine.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 143 gosta.