FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Penaltiky
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 02 jun 2017, 19:04

do mene
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 02 jun 2017, 21:31

Za mene je Alen Mešanović najbolji posleratni igrač Slobode,Musić,Joldić,Sića,Buco,Mešić,Said su posle igrali u većim klubovima,ali Alen je bio kvalitetniji od svih njih,što nije bio standardni reprezentativac i igrač liga petice može zahvaliti karakteru,ludosti i kocki,al je imao talenat do neba.

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 03 jun 2017, 01:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:Zoletic je u svoje vrijeme igrao i doprinosio klubu onoliko koliko trenutno doprinosi Stjepanovic. Zolinih golova se vi haman slabo sjecate, a koliko je jos tukao, sjekao igru, dijelio pasove. Vrhunski IGRAC za PL. Eh sad sto je jedan u nizu onih koji su pokazali koliko "vole" Slobodu to je drugi par cipela.

Prodanovic je kvalitetniji od svakog stopera koji je u Slobodi igrao od druge lige pa na ovamo. On i Mikelini su bili tandem kakav da smo imali prosle godine, lagano bi titulu uzeli.

Tosunovic je jedno od najboljih pojacanja Slobode nakon rata. Eh sad ako se vi ne sjecate tog igraca i te ekipe , nemojte omalovazavati te igrace. Ipak su i oni ostvarili 3.mjesto na tabeli i plasman u finale kupa. Dakle rezultat u sustini u rangu onog sto je ostvarila proslogodisnja ekipa koju toliko dizemo. I jedni i drugi su haman prodali finale kupa. I po tome su isti.

ja vam garantujem da ekipa Mujkic, Cejvanovic, Mikelini, Prodanovic, Babic (strasan lijevi bek ko se sjeca), Zoletic, Lamesic, Osmanhodzic, Husejnovic u najboljim godinama, Kasap i Tosunovic nista nije slabija od one proslogodisnje. Samo igra drugi stil igre. Jos na klupi Kuduz, Omic, Jaha, Sarajlic, Tare Okanovic, Mirza Mesic. Ja vam garantujem ovi gore nabrojani plus Ordagic i mi bi se za titulu borili naredne godine.

ps Tosun je za Krpu izmislio fudbal
De ne prosipaj se;Ivetic,mehmedagic/skahic,kostic,efendic ti je najjaca odbrana PL zadnjih desetak godina
Ukopa nas carsija !

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 jun 2017, 09:48

Dvojica od ovih bi nam legli

Regoje, Serbecic
Rustemović, Maksimović, Galić, Bekic, Brkic

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 jun 2017, 10:15

Penaltiky je napisao/la:Dvojica od ovih bi nam legli

Regoje, Serbecic
Rustemović, Maksimović, Galić, Bekic, Brkic
Naravno da bi legli...samo sto mi koliko su mi prenijeli faktički nemamo ni za kifla,finansije su loše skroz,mrka kapa fakat!Ako prodamo Ordagu opet pola para ide za isplatu dugovanja i tako sve u krug
DRŽAVA TUZLA!!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 jun 2017, 10:37

Ako Regoja ne možemo priuštiti onda ****

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jun 2017, 10:45

Nasi razgovaraju sa Pozderom, onaj sto je otpisan u Zeljeznicaru pa otisao u petu Njemacku ligu :roll:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 jun 2017, 11:28

Čuj Kerla, ne održava Sloboda travnjak, nego JU Stadion Tušanj

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 jun 2017, 11:46

Bolje i Pozder nego kloc Tandir
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 jun 2017, 12:49

Svraka slobodan, nezadovoljnog Efendica pustit da nadje klub, dovest Colica, Rustemovica zaganjat, Kerla nije proso pripreme sa Zeljom, otud mozda katastrofalna polusezona, ranije je bio korektan igrac. Pozder ne dolazi u obzir, nema nista, ali ko zna. Ako zajebemo prelazni rok, najebali smo
Niko, niko, samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 jun 2017, 12:58

Jojj "pojačanja"... :urnebes:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 jun 2017, 13:06

Vjerovatno ce i Kajkut otic iz Zrinjskog, pa eto Vlado...
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 jun 2017, 13:11

Nek NJUO zamoli vlasnika Tuzla city da im posudi par igraca koji ne zadovolje njihovog novog trenera dok se ne organizuju......da ne ispadnemo iz lige... situacija je ozbiljna, macak nema para a od pupe ne mozes izvuc ni marku....
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jun 2017, 13:22

Propas' dinastije Mujkanovic
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jun 2017, 13:36

Pozder nista. Bolje ono dijete iz Gracanice dovest u napad.
Kojic obavezno, za Kerlu ne mogu se izjasniti. Jednostavno prelos je bio.

situacija sa parama je logicno alarmantna, jer svaki moguci dug je dospio na placanje. A ni jedan nije dug ove uprave.
Ja vama govorim Sloboda AKO prezivi ovu sezonu, uspije sustici sve obaveze koje dolaze sad i jos pri tome ne ispasti iz lige, Sloboda je za naredni period "cist" klub koji ima samo reprogram, i eventualnu neku novu pojedinacnu tuzbu koja iskoci. Ali to ce biti pojedinacni slucajevi, ovo je kampanja, stihija.

Zato je Azmir i otisao iz kluba kad covjek malo bolje razmisli. Ovo je momenat kada ce za tuzbe i poreze ici vise para nego na plate igraca i strucnog staba. Sve se sastalo. Ove godine se rjesava dug gradu od preko 120.000 (neorpavdana), dug Hotelu (60.000), dug konjima (kostic,fatic itd), onda sav onaj spisak sto je izasao na sluzbenoj stranici, ako sam dobro vidio rjesava se manje-vise do kraja 2018.

eh sad da smo mi pravi pa pogurat klub, istrpit, ali ne. Necemo mi sezonsku kupovat, necemo mi ic na utakmice, uprava napolje.
Godinama smo govorili "istrpit nekoliko sezona, samo da se klub oporavi", ali sad kad treba istrpit jednu i pol- nismo u stanju.

usput najveci porezni dug nije nastao za vrijeme Sabovica, nego sad u zadnje 2 godine ;) ako bi gledali strogo kroz knjige i papire, prethodna uprava je UBJEDLJIVO najvise zaduzila Slobodu, u historiji Slobode.
Naravno kako smo objasnjavali i za Sabovica, nije to bas sve u stvarnosti tako kako je u knjigama. I Salih je u stvarnosti zaduzio Slobodu za svoje pozajmice od nekih 300-ak hiljada, koliko vec on ima i neplaceni porez za te dvije godine od 200-ak hiljada. Azmir je zaduzio u stvarnosti za 3 miliona pozajmica i neplaceni porez koji ne znam koliki je. Ali je sigurno veci od 500.000 jer su i plate sigurno bile duplo vece nego kod Saliha.
Sa jos jednom razlikom, mnogo manje potrazivanja bivsih igraca nam je ostalo iza Saliha (vecina sto se pripisuje njemu je Davud ustavri) nego iza Azmira.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 03 jun 2017, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2017, 13:38

Otkud vam ta pojacanja,gdje ste procitali ili ste onako poceli bubati :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jun 2017, 13:42

Vraćaj Muhameda Mujića s posudbe, našeg najboljeg strijelca prije dvije sezone.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 jun 2017, 13:43

Pozder je Tandir2 i nadam se da nece doci. Ako vec nemamo para radije bi Smajica gledao u prvoj. Moze se skupiti dobrih igraca, na Vladi je
Nad tobom sunce najljepše sja

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 jun 2017, 13:45

dva Tandira :tokralju: :tokralju:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 jun 2017, 13:46

wobly92 je napisao/la:Vraćaj Muhameda Mujića s posudbe, našeg najboljeg strijelca prije dvije sezone.
Kol'ko ja znam raskinuo je ugovor sa nama. Bolje Poturalića iz Bratstva dovest ako već mora anonimus, kakav Pozder, Tandir 2 jbt. :damn:
Nego, previše se ovdje piše o Senadu Mujiću, frajer je u Svatovcu, pazite da nam on ne bude pojačanje. :P

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.