Uvijek postoji razlog protiv.Aerials je napisao/la:Prva sam pitala![]()
Da, ali ne znam da li na ovaj način
Zavisi od licne interpretacije.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uvijek postoji razlog protiv.Aerials je napisao/la:Prva sam pitala![]()
Aerials je napisao/la:Prva sam pitala![]()
Ama reci nešto, ne traži problemaKawhi je napisao/la: Uvijek postoji razlog protiv.![]()
Zavisi od licne interpretacije.
Da li si spreman da pristupis mom mezhebu? Nije sekta. Ja sam reformator poput Lutera i Kalvina.Besic je napisao/la:Aerials je napisao/la:Prva sam pitala![]()
Da, ali ne znam da li na ovaj način![]()
pa Kawhi ima svoju sektu pa je vrlo rastezljiv po tom pitanju
Kako si mi ti? Dnevna doza sladoleda?
Kakvih problema?Aerials je napisao/la:Nije loše, čekam film da počne.
Nije mi onaj nešto, očekivala sam više![]()
Ama reci nešto, ne traži problemaKawhi je napisao/la: Uvijek postoji razlog protiv.![]()
Zavisi od licne interpretacije.![]()
Super vam ta vjera, imala bih i muža i uvijek neko društvo i ispomoć
Ne znam, saznaj nekakoKawhi je napisao/la:Kakvih problema?![]()
Sto ce ti drustvo osim muza?![]()
Nikad. Poligamija je odlična stvar, malo ko to razumije.Besic je napisao/la:moja psihologija mi kaže da bi bila ljubomorna na to društvo što spominjes hehe
Takvim ponašanjem neke stvari nikad nećeš saznati.Aerials je napisao/la:Ne znam, saznaj nekakoKawhi je napisao/la:Kakvih problema?![]()
Sto ce ti drustvo osim muza?![]()
![]()
Pa kako bi on imao više žena, tako bih ja imala društvo u toku dana, o tome pričam![]()
Nikad. Poligamija je odlična stvar, malo ko to razumije.Besic je napisao/la:moja psihologija mi kaže da bi bila ljubomorna na to društvo što spominjes hehe
Šta rade ovi na RTLu, gdje je film
Pokušaću.Aerials je napisao/la:Joj Kavaje, de nemoj me još i ti![]()
Pa da pomaže, logično. Valja živjeti sa čovjekom + još 4 žene i uz to djeca. Treba tu velika kuća, samim tim ima dosta posla oko nje.
Je li može?
Neću ja više muževa, meni je jedan dosta. Samo kažem kako bi mi godila pomoć oko kuće od strane žena
A kako ćeš izgledati mužu?Aerials je napisao/la:Pa nisam budala samo da ja radim, a ostale da se izležavaju, hoću i ja svojoj djeci da budem duže zdrava i živa
Zavidovići kao heterotop bošnjaštva?Besic je napisao/la:aerials znaš da u Nepalu možeš imati 4 muža?
Što više, djeca su blago.Besic je napisao/la:aeri koliko djece ti je optimum
Kako će one izgledati?Kawhi je napisao/la: A kako ćeš izgledati mužu?
Lošije od tebe valjda.Aerials je napisao/la:Što više, djeca su blago.Besic je napisao/la:aeri koliko djece ti je optimum
Kako će one izgledati?Kawhi je napisao/la: A kako ćeš izgledati mužu?
omer, r.a. nije biblijska licnost nego jedan od prijatelja posljednjeg bozijeg poslanika i drugi pravedni halifa svih muslimana.DANTES je napisao/la: Ko su omer i musa u bibliji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.