Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Tako nekako, slazem seMarsal je napisao/la:Iduće sezone za titulu će biti potrebno oko 85 bodova. Da se Arsenal baš dobro pojača, da se mane kupova i da ih malo sreća pomazi mogu biti u igri do kraja... ne kažem da možemo osvojit, ali možemo pokušat.VGS je napisao/la:Nada zadnja umire, a moglo bi neigranje LP biti ogroman vjetar u ledja. Vidjeli smo to na primjeru Chelsea i Liverpoola.
Naravno sve to bi moralo ispratiti ostanak ozila i sancheza i par vrhunskih transfera. Koliko je to realno....
Stanje kakvo je sad, nema šanse da možemo i do top 4.
Uh, uh...Marsal je napisao/la:Evo za laku noć.
ma nikad niste ni poslali tu ponuduGunner4 je napisao/la:Ma znao sam da ce taj lenjivac produziti. Dobiti toliku povisicu za ladjenje muda po terenu bi malo ko odbio.
Daj da Alexis potpise taj ugovor vece nam pojacanje ne treba!
Kao Monaco odbio onih £87m za Mbappea?! Odbiti 100 miliona € sa klinca od 19 godine meni ne shvatljivo.
@QUARTEBACK
Griezmann nece nidje iz Atletica nakon sto su suspendovani. Nece da ih ostavi na cjedilu.
? са GT-I9300 уз - &
Ornstein says there's nothing in the stories linking Arsenal to an £87m bid for Kylian Mbappe.
Sto to ga i Tottenham hoce? Nek ide vamaLillard je napisao/la:Kupuj Arsen Ardu, spašavaj nas
Pa to sam i pretpostavljao. Cuj odbili 100 milja...miki_92 je napisao/la:ma nikad niste ni poslali tu ponuduGunner4 je napisao/la:Ma znao sam da ce taj lenjivac produziti. Dobiti toliku povisicu za ladjenje muda po terenu bi malo ko odbio.
Daj da Alexis potpise taj ugovor vece nam pojacanje ne treba!
Kao Monaco odbio onih £87m za Mbappea?! Odbiti 100 miliona € sa klinca od 19 godine meni ne shvatljivo.
@QUARTEBACK
Griezmann nece nidje iz Atletica nakon sto su suspendovani. Nece da ih ostavi na cjedilu.
? са GT-I9300 уз - &
Ornstein says there's nothing in the stories linking Arsenal to an £87m bid for Kylian Mbappe.
Jok, Tottenham uzima BarkleyaRamsey16 je napisao/la:Sto to ga i Tottenham hoce? Nek ide vamaLillard je napisao/la:Kupuj Arsen Ardu, spašavaj nas
Žalba Atletica zbog zabrane transfera je odbijena, a kao rezultat toga, Arsenal bi mogao iskoristiti priliku.Arsenal are now favourites to sign Alexandre Lacazette after a dramatic shift in odds during the past 24 odds.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.