Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
jes samouvjerena 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imas li kakvu formulu, nemoj samo rec obrazovanje živa bilaAerials je napisao/la:Neću se ja udati bogato, bit ću bogata i bez togasekerbay je napisao/la:Moraš se bogato udat![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Samo sam ambiciozna legendo 
Obrazovanje se cijeni, samo ne kod nas.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
nemoj samo pretjeratiAerials je napisao/la:Samo sam ambiciozna legendo
Obrazovanje se cijeni, al ti ne voliš da učiš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
tis matematičar, idemo mi u Monako brojat karteAerials je napisao/la:Samo sam ambiciozna legendo
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Može metalac

Što ne znači da nikad neću naučitilegenda reala je napisao/la:
nemoj samo pretjerati![]()
Obrazovanje se cijeni, al ti ne voliš da učiš
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kakav pad samopouzdanja danas zbog sitnog neuspjeha..
"We need to suffer. And we need to fight."
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Da vidis kako zna Admiral ispostovatPenaltiky je napisao/la:presto kockat da bi mogo više pit, a klempo poskupio
Ko su omer i musa u bibliji?sekerbay je napisao/la:Pa ne moreš reć da nema niko kad je očigledno da ima![]()
Čuj, hidr je drugo...
Ko ti garantuje da na svijetu nema neko sličan?!
Eto, tebi ili meni će neko polagat račun![]()
Musa, a. s. je bio jedan od poslanika odluke pa nije imo pojma da u njegovoj blizini djeluje hidr.
mali hint: zar nije rečeno u hadisima da je u svakom narodu bilo onih koji su razgovarali sa melecima?
zar omer, r.a. nije jedan od njih?
zar on nije vidio vojsku i to na stotine kilometara udaljenosti?
Zar nije rečeno da će vjernici pred kijamet sanjati istinite snove tj. sankanje onog što će se desiti?
Ubija nas taj bukvalizam u vjeri.
Legendo, neće osim ako feminizirani ne dođe tobe
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
musa je mojsije, ne kontam što ga bosanci prevode na arapski lad ke na našem mojsije
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Nail for Real
- Kontakt:
Vracajte Kavaja, Donija i ostalu ekipu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jedan dan se ozbiljnije posvetim nauci i odmah njesra ovdje. Koliku ja samo žrtvu činim za ovu temu.Nail for Real je napisao/la:Vracajte Kavaja, Donija i ostalu ekipu.
Biti će javno odricanje šećka preko avaza.legenda reala je napisao/la:Kawhiu će šećko baš postati amidža
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Nail for Real
- Kontakt:
Skini taj avatar, it's not gonna happen.Kawhi je napisao/la: Jedan dan se ozbiljnije posvetim nauci i odmah njesra ovdje. Koliku ja samo žrtvu činim za ovu temu.![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sta mislis kako li je Kavaj podnio sinocnu utakmicu KD-aNail for Real je napisao/la:Vracajte Kavaja, Donija i ostalu ekipu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
NIje je ni gledao, znao sta se spremaMokes je napisao/la:Sta mislis kako li je Kavaj podnio sinocnu utakmicu KD-aNail for Real je napisao/la:Vracajte Kavaja, Donija i ostalu ekipu.
Boli? Jelde?Nail for Real je napisao/la:Skini taj avatar, it's not gonna happen.Kawhi je napisao/la: Jedan dan se ozbiljnije posvetim nauci i odmah njesra ovdje. Koliku ja samo žrtvu činim za ovu temu.![]()
Učio do nekih 5. Odspavao. Probudio se. Vidio očekivani rezultat. Nastavio učiti.Mokes je napisao/la:Sta mislis kako li je Kavaj podnio sinocnu utakmicu KD-aNail for Real je napisao/la:Vracajte Kavaja, Donija i ostalu ekipu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Uf, mnogo me boli, jos prezalit ne mogu.
Nisam očekivao da tako lako nađeš drugi klub i pređeš na bandwagon. Razočarenje si.Nail for Real je napisao/la:Uf, mnogo me boli, jos prezalit ne mogu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Hej, barem ne navijam za jednog igraca, ha LBJVMP?Kawhi je napisao/la:Nisam očekivao da tako lako nađeš drugi klub i pređeš na bandwagon. Razočarenje si.Nail for Real je napisao/la:Uf, mnogo me boli, jos prezalit ne mogu.
Jeste, nick je dokaz toga za koga navijam.Nail for Real je napisao/la:Hej, barem ne navijam za jednog igraca, ha LBJVMP?Kawhi je napisao/la:Nisam očekivao da tako lako nađeš drugi klub i pređeš na bandwagon. Razočarenje si.Nail for Real je napisao/la:Uf, mnogo me boli, jos prezalit ne mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.