Sa obzirom na okolnosti nije jbg.shminka je napisao/la:Ne baš, nije bio kad je dobio batine protiv NovakaRaonffa je napisao/la:Pa sad si rekao da čovjek nema konkurenciju na šljaci, maltene mu je svejedno protiv koga će igrati. On je uvijek i protiv svakog tenisera favorit na RG!
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Diego odličan, strašan igrač.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Lako mu je protiv Noleta, da vidim što bi Rafi smio pružiti otporUnofficialpage je napisao/la:Diego odličan, strašan igrač.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Stegnut je Diego bio do prije par gemova, sad je vec dosta bolji i nadjacava polako Novaka u relijima.
Kakva zavrsnica seta
Kakva zavrsnica seta

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bekend Švarcmana
Odlično se brani sa bekend strane, duboke lopte, fino i napada

Odlično se brani sa bekend strane, duboke lopte, fino i napada

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Kakvu bh paralelu pogodi Švarcman

- branimir85
- Kontakt:
koliko je visok Iliti nizak
ovaj Švarcman 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- akisarajevo92
- Kontakt:
1.70branimir85 je napisao/la:koliko je visok Iliti nizakovaj Švarcman
Don't believe the hype.
Nece Diego da se sklanja. Noletu niko ne zeli da se skloni. Sve se mora sam satirat. Svi na misiji da ga premore prije showdowna protiv konobara. Neces ih nikad viditi da se ovako sataru protiv konobara, al na Noleta i Endija svi su pretplaceni. Svi vjeruju, imaju zelju znanje, ide ih FH, BH serva, imaju meceve karijere. I neovisno ako uspiju ili ne uspiju u toj namjeri nema ih na mapi u sl. 10 meceva al bitno je da su ovu dvojicu satirali. A Wawriju ne moraju ni satirat on ce sam sebe. Pravi tajbregdzija. Vazda TB igra ali cvjeta kad igra protiv Noleta. Idu gemovi serve na nulu a setovi na dupli brejk. Svaka cast tzv. "selektivni igraci" [emoji106]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Effenberg je zreo za posjetu Karamujiću ili Arifu Oruču.Za ne povjerovati šta čovjek piše.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jedini lijek koji bi mi mogli dati je ispadanje Nadala i spasavanje tenisa!Romagnoli13 je napisao/la:Effenberg je zreo za posjetu Karamujiću ili Arifu Oruču.Za ne povjerovati šta čovjek piše.

Urota Rafe i ostatka toura protiv Noleta i Endija se nastavlja!
- Romagnoli13
- Kontakt:
E moj Novače šta učini od sebe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Steta ce biti ako Nolo izleti, onda bi Thiem mogao bit zajeban pravo u polufinalu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Mislim da ce proci i da ce mu ovaj mec biti dobar za nastavak.Umoran nije, dobice samopouzdanje i uci u ritam.bodi123 je napisao/la:Steta ce biti ako Nolo izleti, onda bi Thiem mogao bit zajeban pravo u polufinalu
Sad diego prokocka 40:15 na svoj servis mescini....
Ide ovo u pet setova, ne mora značiti da će zijaniti Novak.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma izgubit će dosta energije. Teško Nole može s ovom igrom preko Rafe. I Thiem će biti problem
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakav poklon Diega. Mislim da je tu i meč gotov.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma nema igre nikakve, sve je ovo povuci potegni, nista ne slusa, ne moze on Rafi uzet vise od jednog seta ovakav i to ako ga vrijeme posluzi, dosta ozbiljniji je rival Thiem u ovom trenutku, daleko jaci igracsamosarajvo je napisao/la:Mislim da ce proci i da ce mu ovaj mec biti dobar za nastavak.Umoran nije, dobice samopouzdanje i uci u ritam.bodi123 je napisao/la:Steta ce biti ako Nolo izleti, onda bi Thiem mogao bit zajeban pravo u polufinalu
Sad diego prokocka 40:15 na svoj servis mescini....
sto se tice Diega, pao je fizicki evidentno, za njega je sad bitno da u ovom setu skupi snage za peti, i da natjera Novaka da odservira za set da bi on mogao prvi u petom servirati
Da hoce bar Pouille spasiti nas dosadnog Rame. Bar neki mini spas tenisa da docekamo! Al dok sam ga ja podrzo on ce sad da zasere!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.