Ja ba hahahahahhaha ja i zaboravio na toPenaltiky je napisao/la:ja am se kocke skroz ostavio, nego daj 4 da ti ono regulišem višeEvolution87 je napisao/la:Pa im li gdje zelenog tiketa jbt![]()
o
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ba hahahahahhaha ja i zaboravio na toPenaltiky je napisao/la:ja am se kocke skroz ostavio, nego daj 4 da ti ono regulišem višeEvolution87 je napisao/la:Pa im li gdje zelenog tiketa jbt![]()
100 %eedo je napisao/la:Evo ti Mart u 4 dijela mora, a da je tito, jest, ovi koji ne igraju ne znaju sta propuštaju![]()
Ispravio sam ti post.eedo je napisao/la:Ne želimDonnie Darko je napisao/la: Prestani se kockat.
Dvije osobe su očito u meni, jedna ona, jedna ova ...Donnie Darko je napisao/la:Ispravio sam ti post.eedo je napisao/la:Ne želimDonnie Darko je napisao/la: Prestani se kockat.
Jbt i ja se isto pitam, pa da imam ove pare koliko oni mjesečno daju na tikete živjela bih k'o lordPenaltiky je napisao/la:otkud vam pare sunce vam ****
jel 5 il 10Evolution87 je napisao/la:Ja ba hahahahahhaha ja i zaboravio na toPenaltiky je napisao/la:ja am se kocke skroz ostavio, nego daj 4 da ti ono regulišem višeEvolution87 je napisao/la:Pa im li gdje zelenog tiketa jbt![]()
![]()
o
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Penaltiky je napisao/la:jel došlo
Ja imao pm1bambus je napisao/la:100 %eedo je napisao/la:Evo ti Mart u 4 dijela mora, a da je tito, jest, ovi koji ne igraju ne znaju sta propuštaju![]()
Ne znaju kako je kad padas u 90+ a vec raspodjelio pare.![]()
![]()
E boze dragi..Kad smo kod toga ode mi cener na Akhisar zp2+ ..al je zato Zec zabio u 48 minuti![]()
![]()
![]()
Moraš se bogato udatAerials je napisao/la:Jbt i ja se isto pitam, pa da imam ove pare koliko oni mjesečno daju na tikete živjela bih k'o lordPenaltiky je napisao/la:otkud vam pare sunce vam ****
Biće od tebe insanaPenaltiky je napisao/la:častim q vraćam dug nema više kocke
Neću se ja udati bogato, bit ću bogata i bez togasekerbay je napisao/la:Moraš se bogato udat![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], delko, Google [Bot], Zaboljesutra i 19 gostiju.