Momčilo jesi to tieedo je napisao/la:potrošio, onda se počeo zaduživatBesic je napisao/la:potrosis sve para i nemaš za kocku
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Govoriš o nećemu o ćemu ja ne govorim. Drugo je Hidr.sekerbay je napisao/la:Kažem ti, nemaš blage o čemu pričaš.
Kur'an kaže da ima. Čitava priča o čovjeku koji je znao.
Naravno, Allah mu dao da zna.
Musa, a. s. je bio upitan ko je najuceniji čovjek, pa je odgovorio da je on. Odmah je došla kritika, pa je upućen da upozna hidra.
Kada je upitao hidra zašto je probušio brod, objasnio je zbog čega. Tako isto za dijete, tako isto za zid - sve desavanja iz gajba.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Who is fucking momčiloPenaltiky je napisao/la:Momčilo jesi to tieedo je napisao/la:potrošio, onda se počeo zaduživatBesic je napisao/la:potrosis sve para i nemaš za kocku
100% sportski i krajnje opušten potpis.
od sedme godine se kladim, djeca nisu znala brojat, ja znao prelaze lupat 
eedo je napisao/la:od sedme godine se kladim, djeca nisu znala brojat, ja znao prelaze lupat
- legenda reala
- Kontakt:
Kawhiu će šećko baš postati amidža 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Buraz da ti kao zestoki kockar kazem,NIKAKO.eedo je napisao/la:Allahovi sljedbenici, kako se riješiti problema s kockom? Imal načina?
!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prestani se kockat.eedo je napisao/la:Allahovi sljedbenici, kako se riješiti problema s kockom? Imal načina?
Teško da si žešči od menebambus je napisao/la:Buraz da ti kao zestoki kockar kazem,NIKAKO.eedo je napisao/la:Allahovi sljedbenici, kako se riješiti problema s kockom? Imal načina?
Ne možemDonnie Darko je napisao/la:Prestani se kockat.eedo je napisao/la:Allahovi sljedbenici, kako se riješiti problema s kockom? Imal načina?
Pa ne moreš reć da nema niko kad je očigledno da ima
Čuj, hidr je drugo...
Ko ti garantuje da na svijetu nema neko sličan?!
Eto, tebi ili meni će neko polagat račun
Musa, a. s. je bio jedan od poslanika odluke pa nije imo pojma da u njegovoj blizini djeluje hidr.
mali hint: zar nije rečeno u hadisima da je u svakom narodu bilo onih koji su razgovarali sa melecima?
zar omer, r.a. nije jedan od njih?
zar on nije vidio vojsku i to na stotine kilometara udaljenosti?
Zar nije rečeno da će vjernici pred kijamet sanjati istinite snove tj. sankanje onog što će se desiti?
Ubija nas taj bukvalizam u vjeri.
Legendo, neće osim ako feminizirani ne dođe tobe
Čuj, hidr je drugo...
Ko ti garantuje da na svijetu nema neko sličan?!
Eto, tebi ili meni će neko polagat račun
Musa, a. s. je bio jedan od poslanika odluke pa nije imo pojma da u njegovoj blizini djeluje hidr.
mali hint: zar nije rečeno u hadisima da je u svakom narodu bilo onih koji su razgovarali sa melecima?
zar omer, r.a. nije jedan od njih?
zar on nije vidio vojsku i to na stotine kilometara udaljenosti?
Zar nije rečeno da će vjernici pred kijamet sanjati istinite snove tj. sankanje onog što će se desiti?
Ubija nas taj bukvalizam u vjeri.
Legendo, neće osim ako feminizirani ne dođe tobe
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ovo mi je najgori mjesec bio .. mart-april kako sam ofrlje racuno oko 2300 sam uplatio na tikete....Ne racunam tikete u poslovnicama,wwin,poker,itd itd..eedo je napisao/la:
Teško da si žešči od mene
Mislim da je ovo puno za covjeka koji tad nije radio...
!
- Evolution87
- Kontakt:
Pa im li gdje zelenog tiketa jbt

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zadnja 3-4 dana uplate na račun:bambus je napisao/la:Ovo mi je najgori mjesec bio .. mart-april kako sam ofrlje racuno oko 2300 sam uplatio na tikete....Ne racunam tikete u poslovnicama,wwin,poker,itd itd..eedo je napisao/la:
Teško da si žešči od mene
Mislim da je ovo puno za covjeka koji tad nije radio...![]()
![]()
WWin(euri):
brate to je kriza ....Penaltiky je napisao/la:ubi te marka
Ma ima brate,ovo sam samo crvene uslikao..Evolution87 je napisao/la:Pa im li gdje zelenog tiketa jbt![]()
Znam brate sve,razumijem te..A padovi su bili samo takvi,garant.eedo je napisao/la:
Zadnja 3-4 dana uplate na račun:
P.S

Kocka je tito.
I glupo je ako se oko ovog takmicimo ko je gori hahaha Al nemoj prestajat,budi uporan.To ti je moj savjet.
!
ja am se kocke skroz ostavio, nego daj 4 da ti ono regulišem višeEvolution87 je napisao/la:Pa im li gdje zelenog tiketa jbt![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.