Kod zena Muguruza i Ostapenko odlicno igraju i imaju po 1.set. Dimi chokira protiv PBC u 1.setu.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma pet setovaRaonffa je napisao/la:Španski prašinar šamara Dimija, Effe na aparatima
Ma klasikaRaonffa je napisao/la:Španski prašinar šamara Dimija, Effe na aparatima
Biće opasan na traviRaonffa je napisao/la:A mislio sam nakon AO-a da se dozvao malo, al' eto očigledno je i dalje ista promaha u glavi.
Ma i tu će naletiti na nekog ko će ga izbaciti u nekom četvrtfinalu maksimum, konkretno mislim na Wimbledon.DANTES je napisao/la:Biće opasan na traviRaonffa je napisao/la:A mislio sam nakon AO-a da se dozvao malo, al' eto očigledno je i dalje ista promaha u glavi.
Ma nisam ja ni na kakvim aparatima, tako je to oni igraju 10000% protiv svih a onda protiv Rafe se secu po terenu i pjevuse. Vidi samo ovog Nikoloza. Ko da su ga izveli da ga pod giljotinu stavljaju a ne da igra. Dobio stojece ovacije sto je od 12 gemova uzeo jedan. Nedo Bog malo karaktera pokazat i natjerati gacevaditelja da malo duze ostane na terenu. Ko da su zarobljenici kakvi pred razmjenu pa ne smiju nista pokusavat da ih ne ukokaju. Strahota za tenis. Dominik i Nole jedine nade. Ili onaj prekrivac terena da sredi Rafu al nije on Davidova peha nazalost!Raonffa je napisao/la:Španski prašinar šamara Dimija, Effe na aparatima