Za razliku od ovog,Mujic se borio za dres Slobode i licno meni jedan od nasih najdrazih napadaca u zadnjih 10 godina koji su bili na Tusnju.Penaltiky je napisao/la:Kad bi se sjetio baš svake krampe bio bi Sheldon Coošerharry_90 je napisao/la:Bolje da si stavio Senada Mujica nego Tandira,za njega je Ibrahimovic
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
dajgle golmana hljebe i boze, pa brisi ga bolan sa ove stranice.dosta ga je i u sjecanju.kamol ovde
Al brat bratu bio je krampa.
Nego predlažem celebrity deathmatch koe veća kelja Deda vs. Senčo **** Parove, Maca nek nosa one brojeve rundi
@Sariel pa brate čitava ekipa budi bolne uspomene
Nego predlažem celebrity deathmatch koe veća kelja Deda vs. Senčo **** Parove, Maca nek nosa one brojeve rundi
@Sariel pa brate čitava ekipa budi bolne uspomene

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
kako je ono reko ko im je kriv kad ne znaju?il je nesto jos gore bilo kad su glupi?
ee a kad je njemu fazla **** od do , onda ste dizali kuku i motiku na momka..
ee a kad je njemu fazla **** od do , onda ste dizali kuku i motiku na momka..

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Zoletic je u svoje vrijeme igrao i doprinosio klubu onoliko koliko trenutno doprinosi Stjepanovic. Zolinih golova se vi haman slabo sjecate, a koliko je jos tukao, sjekao igru, dijelio pasove. Vrhunski IGRAC za PL. Eh sad sto je jedan u nizu onih koji su pokazali koliko "vole" Slobodu to je drugi par cipela.
Prodanovic je kvalitetniji od svakog stopera koji je u Slobodi igrao od druge lige pa na ovamo. On i Mikelini su bili tandem kakav da smo imali prosle godine, lagano bi titulu uzeli.
Tosunovic je jedno od najboljih pojacanja Slobode nakon rata. Eh sad ako se vi ne sjecate tog igraca i te ekipe , nemojte omalovazavati te igrace. Ipak su i oni ostvarili 3.mjesto na tabeli i plasman u finale kupa. Dakle rezultat u sustini u rangu onog sto je ostvarila proslogodisnja ekipa koju toliko dizemo. I jedni i drugi su haman prodali finale kupa. I po tome su isti.
ja vam garantujem da ekipa Mujkic, Cejvanovic, Mikelini, Prodanovic, Babic (strasan lijevi bek ko se sjeca), Zoletic, Lamesic, Osmanhodzic, Husejnovic u najboljim godinama, Kasap i Tosunovic nista nije slabija od one proslogodisnje. Samo igra drugi stil igre. Jos na klupi Kuduz, Omic, Jaha, Sarajlic, Tare Okanovic, Mirza Mesic. Ja vam garantujem ovi gore nabrojani plus Ordagic i mi bi se za titulu borili naredne godine.
ps Tosun je za Krpu izmislio fudbal
Prodanovic je kvalitetniji od svakog stopera koji je u Slobodi igrao od druge lige pa na ovamo. On i Mikelini su bili tandem kakav da smo imali prosle godine, lagano bi titulu uzeli.
Tosunovic je jedno od najboljih pojacanja Slobode nakon rata. Eh sad ako se vi ne sjecate tog igraca i te ekipe , nemojte omalovazavati te igrace. Ipak su i oni ostvarili 3.mjesto na tabeli i plasman u finale kupa. Dakle rezultat u sustini u rangu onog sto je ostvarila proslogodisnja ekipa koju toliko dizemo. I jedni i drugi su haman prodali finale kupa. I po tome su isti.
ja vam garantujem da ekipa Mujkic, Cejvanovic, Mikelini, Prodanovic, Babic (strasan lijevi bek ko se sjeca), Zoletic, Lamesic, Osmanhodzic, Husejnovic u najboljim godinama, Kasap i Tosunovic nista nije slabija od one proslogodisnje. Samo igra drugi stil igre. Jos na klupi Kuduz, Omic, Jaha, Sarajlic, Tare Okanovic, Mirza Mesic. Ja vam garantujem ovi gore nabrojani plus Ordagic i mi bi se za titulu borili naredne godine.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mico je super, bolji od onog Zilkica za klasu.tuzlak1987 je napisao/la:Hocemo MichuTj Micu

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prodanovića sam stavio zbog penala, Mujkića i Zoletića zbog ljubavi pa onda drugi Čejvanović, Čivić, Nezić, još Musić i Slomić
Nego šta je s likom koji je gino za dres a nije nikad **** ispo, sa Stanom
Plus šta je s omladincima oće iko ove sezone bit prekomandovan u prvu ekipu?

BRAVO ! Svaka ti je na mjestu samo jos da napomenem da je ta ekipa od jucerasnje bila tri puta jeftinija,a od Husrefove barem za 5 puta.ultrasstyle_tz je napisao/la:Zoletic je u svoje vrijeme igrao i doprinosio klubu onoliko koliko trenutno doprinosi Stjepanovic. Zolinih golova se vi haman slabo sjecate, a koliko je jos tukao, sjekao igru, dijelio pasove. Vrhunski IGRAC za PL. Eh sad sto je jedan u nizu onih koji su pokazali koliko "vole" Slobodu to je drugi par cipela.
Mikellini i Prodanovic su bili neprobojan bedem za najjace ekipe i napadace.
Tosunovic Husejnovic Kasapovic gluho bilo sta su radili. Zeljo koji je bio jaci puno nego onaj danas nije se naigrao u polufinalu kupa. Jos da kazem da je na golu bio Jovic 2008 kasnije Mujkic 2009.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
E pa tako je prije bilo, prije je i kolac u Sarajki bio marka
I opet se u to vrijeme nabilo najvise dugova i prema drzavi i prema igracima, a i upravi. Prodali igraca za dobar novac i opet tu godin poslovali 1 mil u minusu.
Mada je moje misljenje da je sada liga dosta kvalitetnija i da je prije to bio bas nizak nivo gdje je svako ko je zelio da ulozi mogao uzeti trofej kupa npr. A igra na terenima je bila jos gora od ovih kao i sudjenje.

I opet se u to vrijeme nabilo najvise dugova i prema drzavi i prema igracima, a i upravi. Prodali igraca za dobar novac i opet tu godin poslovali 1 mil u minusu.
Mada je moje misljenje da je sada liga dosta kvalitetnija i da je prije to bio bas nizak nivo gdje je svako ko je zelio da ulozi mogao uzeti trofej kupa npr. A igra na terenima je bila jos gora od ovih kao i sudjenje.
Mujic Senad,napadac bombarder. Ahmetovic doveden i pored njega nije mogao te ode u Rusijuharry_90 je napisao/la:Za razliku od ovog,Mujic se borio za dres Slobode i licno meni jedan od nasih najdrazih napadaca u zadnjih 10 godina koji su bili na Tusnju.Penaltiky je napisao/la:Kad bi se sjetio baš svake krampe bio bi Sheldon Coošerharry_90 je napisao/la:Bolje da si stavio Senada Mujica nego Tandira,za njega je Ibrahimovic
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Stana je jedan veliki gospodin, zadnji put kad je bio u Slobodi (sezona kad smo ispali) covjek marke nije uzeo, poslije toga je otiso negdje vani, neka niza liga uzeo nesto para, a kolko znam jos od perioda kad je u Zrinjskom bio poceo je neki biznis sa rent-a-carom o mislim da se tim jos uvijek bavi.Penaltiky je napisao/la:Prodanovića sam stavio zbog penala, Mujkića i Zoletića zbog ljubavi pa onda drugi Čejvanović, Čivić, Nezić, još Musić i Slomić![]()
![]()
![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
jesi opsjednut koljačimatuzlak1987 je napisao/la:E pa tako je prije bilo, prije je i kolac u Sarajki bio marka![]()

Zasto je gubitak milion ? Neka ti objasni Sloga 72 koliko je opstina davala tada? neka ti kaze koliko JP?tuzlak1987 je napisao/la:E pa tako je prije bilo, prije je i kolac u Sarajki bio marka![]()
A koliki je gubitak danas i juce,ja ne smijem ni da pomislim.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Stana je otisao u Austriju i jos je tamo,a rent-acar je brat njegov drzao ili jos drzi.klasik je napisao/la:Stana je jedan veliki gospodin, zadnji put kad je bio u Slobodi (sezona kad smo ispali) covjek marke nije uzeo, poslije toga je otiso negdje vani, neka niza liga uzeo nesto para, a kolko znam jos od perioda kad je u Zrinjskom bio poceo je neki biznis sa rent-a-carom o mislim da se tim jos uvijek bavi.Penaltiky je napisao/la:Prodanovića sam stavio zbog penala, Mujkića i Zoletića zbog ljubavi pa onda drugi Čejvanović, Čivić, Nezić, još Musić i Slomić![]()
![]()
![]()
Stanisa je bio odlican ofanzivni desni bek i kad god je bio obicno je to besplatno.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Znam sve da je gospodin, nego onako pitam gdje je, pravo drag igrač uz Gradu možda i najdraži
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mada istina to da su fudbaleri prije bili pravi fudbaleri, cak se to promijenilo u ovoj ligi u zadnjih 5-6 godina mozda. A znali su oni i igrati, Said sta je radio na Tusnju to nece niko, a i ovi stariji koji su u to vrijeme u Slobodi su bili odlicni tehnicari, a slabi trkaci. Opet tu je bilo dosta amaterizma vise, amaterskih gresaka, slabe spreme, nesportskog zivota iako je bilo dosta igraca koji su imali bolji talenat od ovih danasnjih.
Opet smatram da je liga danas kvalitetnija, prije u startu sezone znas ko je najkvalitetniji i ko uzima trofej. Cak su i razne provincije uzele neki trofej i to sve tako sto su uzimali dobre igrace i imali sudije. Sada su uslovi bolji, cak sam gledao i popracenost prije Slobode i sada i prije je znalo biti sezona kada je posjeta bila 1000-1500 ljudi, cak i ispod 1000.
Opet smatram da je liga danas kvalitetnija, prije u startu sezone znas ko je najkvalitetniji i ko uzima trofej. Cak su i razne provincije uzele neki trofej i to sve tako sto su uzimali dobre igrace i imali sudije. Sada su uslovi bolji, cak sam gledao i popracenost prije Slobode i sada i prije je znalo biti sezona kada je posjeta bila 1000-1500 ljudi, cak i ispod 1000.
ma bili su oni dobri al Tare i Grado stuku gajbu pive i šufla konjaka prije tekme i štaš očekivat
Bosnjak i Gavaric su takodje bili dobri u dresu Slobode.. kad se sjetim Gavarica i njegovog slucaja zbog tri zuta kartona i ponovljene tekme protiv Sarajeva koju smo opet dobili,koje su to zavrzlame bile haha..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Od poslireatnih Music je bio daleko najbolji. Dobar je bio i Alen i Joldic. Kavazovic isto bio dobar.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ti si to druže nešto pomiješao.Penaltiky je napisao/la:Al brat bratu bio je krampa.
Senad Mujić je bio dobar centarfor, možda nije imao pretjeranu kvalitetu, nije bio školovan fudbaler (prošao podmladak Sloge iz Tojšića odakle je i doveden kada je jedne godine dao preko 30 golova u 2. Ligi Federacije Sjever), ali je ima prirodne snage za trojicu i sigurno nije bio krampa.
Do skora je igrao, nama je zabio gol u Orašju one sezone (jesenji dio) kada smo se vratili u ligu. I to zabio je tako što ga 3 igrača nisu mogla pomjeriti s mjesta, a on je glavom zapucao.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.