Hajde mozda ipak prodaju Verrattija, cim traze zamjenu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
leorey je napisao/la:U Francuskoj pisu da je Seri vrlo blizu potpisa za PSGne bi me cudilo sekunde, ova uprava svakako ne moze dovesti nikoga
![]()
Hajde mozda ipak prodaju Verrattija, cim traze zamjenu
Logicno, ljudi reaguju na vrijeme dok debil Fernandez nešto ceka....kupice Serija za 30-tak miliona, a Barci prodati Verrattija za 90Francuski magazin L'Équipe piše kako je Jean-Michaël Seri, vezni igrač Nice, na pragu prelaska u PSG. Seri se također povezivao i sa prelaskom u Barcelonu, ali kako pišu francuski mediji, Parižani u ovom igraču vide odličnu zamjenu za Marca Verrattija.
Zeznula me ona slika sa novim brojevima.Lillard je napisao/la:Ne čitaš temu
kakvo pisanje po Stakoru
Before I went to Juventus, I made a final promise to the board at Barcelona. I said, “You’re going to miss me.”
I didn’t mean as a player. Barca have plenty of incredible players. What I meant was that they were going to miss my spirit. They were going to miss the care I had for the dressing room. They were going to miss the blood I spilled every time I put on the shirt.
Mozda Veratiluis enrique je napisao/la:Faca kod Valverdea indicira da je Seri prvo pojacanje
Sergio Busquets: "Radije ću presjeći i ukrasti deset lopti nego šutati na gol. Zbog toga sam tu, da ostalim saigračima olakšam posao."
Kaže da će Mascherano igrati stopera. Za nadati se da su nakon 6 godina napokon dobili trenera koji zna da ovaj nema šta tražiti na pivotu u naprednim sistemima.messilla je napisao/la:Off
Nisam odavno ulazio tamo, a zadnji put kad sam provjeravao nije ga bilo.Rajaz je napisao/la:Nego čitaš li @Skenderiju ?
Kaže da Verratti dolazi jer će kao Seri u Pariz, ali da to nije sve. Bartomeu uz Verrattija želi i Mesuta Ozila !!!![]()
Ne znam ni ja, ali znam da bi mi taj transfer bio Andre Gomes nivo idiotluka.messilla je napisao/la:Nisam odavno ulazio tamo, a zadnji put kad sam provjeravao nije ga bilo.Rajaz je napisao/la:Nego čitaš li @Skenderiju ?
Kaže da Verratti dolazi jer će kao Seri u Pariz, ali da to nije sve. Bartomeu uz Verrattija želi i Mesuta Ozila !!!![]()
Ali evo sad nadoknadih.Za nadati se da je bolje informisan od twitteraša glede Verrattija. A fakat ne znam odakle Ozila iskopa.
Tesko je vjerovati za Ozila, medjutim nije nemoguce bas, jer odbio je produziti s Arsenalom. Sada ce topnici slati i drugu ponudu.messilla je napisao/la:Nisam odavno ulazio tamo, a zadnji put kad sam provjeravao nije ga bilo.Rajaz je napisao/la:Nego čitaš li @Skenderiju ?
Ali evo sad nadoknadih.Za nadati se da je bolje informisan od twitteraša glede Verrattija. A fakat ne znam odakle Ozila iskopa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.