Ovi isti što postavljaju pitanja Aleksandru

Moj aleksandre još si ti zelen i nemaš pojma s kim posla imaš.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sta to tebe boli nesto ko sta ovdje ispira sa kime i ko je dvolican??? jel to tvoj problem???Mandrak je napisao/la:Najsmiješnije je kada pripadnici omanjih HZ kritikuju SS.ba a iza leđa ih nazivaju ****.ba i sa njima svakodnevno ispiraju usta.
Ovi isti što postavljaju pitanja Aleksandruklasicna dvolicnost na dijelu.
A šta tebe boli briga šta ja pišem?? jel to tvoj problem?johnnyHZ je napisao/la:sta to tebe boli nesto ko sta ovdje ispira sa kime i ko je dvolican??? jel to tvoj problem???Mandrak je napisao/la:Najsmiješnije je kada pripadnici omanjih HZ kritikuju SS.ba a iza leđa ih nazivaju ****.ba i sa njima svakodnevno ispiraju usta.
Ovi isti što postavljaju pitanja Aleksandruklasicna dvolicnost na dijelu.
Pa bolan nebioaleksandar_veliki je napisao/la:Umjesto da uzivaju u snimkama tekmi, izvjestajima, oni napadaju ljude. Mene da se pita, uveo bih pretplatu 5 eura mjesecno, pa plati i napadaj, ali ne pita me se.
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma jok zelen, pokusavam pomoci, ali cini mi se uzalud. Umjesto da uzivaju u snimkama tekmi, izvjestajima, oni napadaju ljude. Mene da se pita, uveo bih pretplatu 5 eura mjesecno, pa plati i napadaj, ali ne pita me se.
Sarajevo_republika je napisao/la:Svi na sjever u subotu, ali bas svi, ko imalo voli Sarajevo doci ce pa makar i nasilu, krivo mi je samo sto su se pojedinci prepali i vise nikad nece krociti na stadion, umanjili su nam posjetu sigurno za 500 ljudi (zene, djeca, djevojke, stariji ljudi), ali nema veze, sada ce da dodju oni najludji i oni kojima je Sarajevo sve, nista ispod 15.000 hiljada u subotu ne dolazi u obzir, mada stvarno tesko, opet kazem mnogi su se prepali i sigurno nece doci....
Cega i ko se prepao,dajte ba idemo dalje i akb u subotu vece svi na AFH i da uzivamo i bodrimo bordo tim do nove pobjede.Ove price i pricice o dolasku ili ne dolasku na utakmice zanemarite i svi put koseva.Hordanje je pocelo i trajace sve dok postoji nasa svetinja.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Sarajevo_republika je napisao/la:Svi na sjever u subotu, ali bas svi, ko imalo voli Sarajevo doci ce pa makar i nasilu, krivo mi je samo sto su se pojedinci prepali i vise nikad nece krociti na stadion, umanjili su nam posjetu sigurno za 500 ljudi (zene, djeca, djevojke, stariji ljudi), ali nema veze, sada ce da dodju oni najludji i oni kojima je Sarajevo sve, nista ispod 15.000 hiljada u subotu ne dolazi u obzir, mada stvarno tesko, opet kazem mnogi su se prepali i sigurno nece doci....
Vjeruj druze da nece doci djeca sa roditeljima, cure sa momcima, stariji ljudi i slicno, radi onoga sinoc, ali boze moj, doci cemo mi koliko nas ima u INAT svima, bas sto se kaze ono i inat svima, da se moze napraviti kakva akcija pa da nas bude 30.000 bas ono u inat, da se pusti slobodan ulaz_BooS_ je napisao/la:Šta se imaju bojat ne umire se od suzavca...
Ono jes malo prpe bilo od stampeda i bježanije ali Bože moj dok imamo, pardon nemamo ovakvu državu i ovakav Zakon o sportu svašta će se dešavati u i oko stadiona.
Ja ću uvijek biti i ostati uz Sarajevo. Oni koji ne dođu u nedelju radi onog sinoć za mene nisu navijači FK Sarajevo.
To što neki hoće da poguraju u stranu ovu, toliko očekivanu, dobru atmosferu oko kluba, njima samo treba poručiti:
Sarajevo_republika je napisao/la:Prema riječima Zijada Blekića, predsjednika FK Sarajevo, sutra će bordo ekipa biti pojačana i sa jednim Brazilcem. Riječ je Juninhu Botelhu, ili punim imenom Jose Francisco Da Silva Botelho Junior, koji je, očito, zadovoljio stručni štab bordo ekipe, i koji bi već od sutra trebao biti novi član Sarajeva.
igra poluspica..._BooS_ je napisao/la:Napisaše da igra defanzivca ...jel to ima veze s istinom ..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.