Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ovogodisnji Roland Garros ne mogu svarit nikako.. al nikako. Igrace u formama gaze oni totalno van forme,neki veliki igraci gube bruku gemova od anonimusa itd. Escobedo u formi gubi glat od Istomina,Lokoli-covjek koji ne zna zadnji put kad je nastupao negdje van challengera skoro okrece 0:2 protiv Klizana,Edmund koji je totalno klimav na zemlji trenutno gazi Eliasa koji je u velikom naletu,Kokkinakis 2 godine nije igrao na zemlji,ali uzima set i dobro muči Nishikoria.. O proslim danima da i ne govorim,Kravchuk cisti Delbonisa,Millman na zemlji uzima 6:0 set Bautisti,Pouille se muci sa starim Julienom itd itd. Vrlo lose sto se kladionice tice
+7.5 je igrao, nije +8.5Effenberg je napisao/la:Live granica hendija je sada na 4.5 tako da imas 4 gema fore fakticki. Tesko je da se to sad syebe pogotovo sa ovakvim Endijem van forme.
Mozes sad live uletiti na Endi -3.4 ili -4.5 pokusat makazice.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Po meni se ono škotsko ovčarsko smeće baš posralo. Igram under 9,5 gemova, čekam ga kao zadnji par. Brejk, vodi 5-3, servira, naravno odmah ide ribrejk, da bi klošar ponovno brejkao i dobio set 6-4. 
Na tiketu prije toga Nishikori, slična situacija, under 9,5, gubi 6-4 nakon što je izvukao par brejk lopti na 4-2.
A recimo gađao sam neke ženske under 8,5 po imenima, evo Bouchard, mislio sam nabit će ovu Japanku za koju prvi put čujem, Japanka to riješi 6-2.
Ajde sad, Berdiše, završi ovo bez brejka, 6-3 taman. I još tri gola na Infonet - Kalju.

Na tiketu prije toga Nishikori, slična situacija, under 9,5, gubi 6-4 nakon što je izvukao par brejk lopti na 4-2.

A recimo gađao sam neke ženske under 8,5 po imenima, evo Bouchard, mislio sam nabit će ovu Japanku za koju prvi put čujem, Japanka to riješi 6-2.

Ajde sad, Berdiše, završi ovo bez brejka, 6-3 taman. I još tri gola na Infonet - Kalju.
Hayley <3
iskreno sve vise imam osjecaj da ova **** sve vise namjestaju
ako se ovako nastavi bit ce jos ogavniji sport
ako se ovako nastavi bit ce jos ogavniji sport

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Makazice treba uvijek ulijetat pa taman i da ne dodju jer nista nije gotovo dok se ne zavrsi a osiguras se da te ne yebu. Sinoc ja igram neki venecuelanski kup favorit kuci gubi ima 7.5 kvotu stize sa 0:2 na 3:2 pa 3:3 i opet 4:3 i razmisljam u pm da gurnem sve sto cekam plusa na over bar i ne cinim to i 4:4 zavrsi se i qurcina mi. Graditi se uvijek mora pogotovo u ovom danasnjem modernom(bolje reci nariktanom) sportu gdje se non stop vjestacki manufakturisu neki preokreti. Tu pouku ja nosim za ubuduce.bvb je napisao/la:+7.5 je igrao, nije +8.5 [emoji38]Effenberg je napisao/la:Live granica hendija je sada na 4.5 tako da imas 4 gema fore fakticki. Tesko je da se to sad syebe pogotovo sa ovakvim Endijem van forme.
Mozes sad live uletiti na Endi -3.4 ili -4.5 pokusat makazice.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Yebem ti Kuznjecova. 

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Smetljar pravi ko i svi Rusi. Meni juce Gabashvilli rusi extra slozen tiket na 9 kvotu gubi od Burgosa djuturuma nakon 2:0 u setovima. Ja sam veci konj kad ne gradim mada nisam ni imao kad.Willy je napisao/la:Yebem ti Kuznjecova.
Struff - Berdych 1 @6,00
2:1 za Berdycha i 2:2 u 4.setu. Nikako mi ne djeluje Ceh dobro i vjerujem da ovo ide u 5. set a onda je sve moguce i ova kvota mi je jako velika.
2:1 za Berdycha i 2:2 u 4.setu. Nikako mi ne djeluje Ceh dobro i vjerujem da ovo ide u 5. set a onda je sve moguce i ova kvota mi je jako velika.
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 30 maj 2017, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Ajde sad, Berdiše, završi ovo bez brejka, 6-3 taman. I još tri gola na Infonet - Kalju.

Prijedlog: Lekhwiya - Persepolis 3+. Hilal - Esteghlal hendikep 1, 1i3+, 3+.
Hayley <3
Meni ostao da se malo izvucem jedan tiket jos samo Tomas -1.5 set hendikepa. Jbg dozvao se je sad, valjda nece zasrat opet. Sve je jedva mi uletilo gdje sam set hendije igrao osim Monfilsa, Murray isto na trzanje uz gubitak seta, a od ranije na tom tiketu od zena sto je doslo sve sitne kvote osim Keys, i to sve je u 2 seta doslo svi mecevi ali nigdje nemam tu hendija! 
Znaci kladionica ima itekako probleme da dodju hendiji na Nishikorije i Berdyche, Tsonge i te etablirane tenisere jer ljudi bjeze u hendi od malih kvoti ali pustiti da outsider po kvoti drmne nekoga u 2 ili 3 seta nije problem. To moze proci jer to se ne igra!

Znaci kladionica ima itekako probleme da dodju hendiji na Nishikorije i Berdyche, Tsonge i te etablirane tenisere jer ljudi bjeze u hendi od malih kvoti ali pustiti da outsider po kvoti drmne nekoga u 2 ili 3 seta nije problem. To moze proci jer to se ne igra!

- branimir85
- Kontakt:

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
- Kontakt:
I hajde ti ovde budi pametan kosarka filipinska liga San Mig -Alaska 1,7 kv 1,udjem na rezultate pise da igra Star-Alaska i kvota dvica 1,45 a evo igraju trenutno gosti vode 14 razlike,i nejasna mi kvota na rezultatima skroz,star kuci nije izgubio zadnjih 15 utakmica ovi u gostima izgubli zadnjih 6.star drugi na tabeli ovi skoro na dnu
.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Zadnja tri tiketa i padovi:
Patriotas - Everton odg, 1-0 FT
Niigata - Kobe gol u prvom poluvremenu, 0-0 HT, odmah gol na početku drugog poluvremena (sve preostale utakmice su bile s golom u prvom poluvremenu)
Ceres - Johor over 3,5, 2-1
Sinoć Perugia over 2,5, 1-1 FT, preko dana Kashima - Guangzhou over 3,5, 2-1 FT.
Idem se baciti s obližnjeg brda. Pozdrav.
Niigata - Kobe gol u prvom poluvremenu, 0-0 HT, odmah gol na početku drugog poluvremena (sve preostale utakmice su bile s golom u prvom poluvremenu)
Sinoć Perugia over 2,5, 1-1 FT, preko dana Kashima - Guangzhou over 3,5, 2-1 FT.

Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Zadnja tri tiketa i padovi:

Recite mi raja sta je bolje kalibar 9mm ili konopac? Ne mogu ni ja vise, smucilo mi se.
imal iko ovih gelera na wwinu sutra mu vracam..to ili premier
!
Gleda li itko ovog Chardyja? Je li moguce da je frajer ovako igra u drugom kolu Grand slama? Covjek ne moze ubacit lopticu u teren ali doslovno
jeli ovo Delpo povrijedjen? nisu mi kvote na live logicne nikako?!?!?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
- RafaGarros9
- Kontakt:
Tamam sam i ja to htio pitati u minuti na Almagra kvota sa 3 pala na 1,30... garant povreda...edoox je napisao/la:jeli ovo Delpo povrijedjen? nisu mi kvote na live logicne nikako?!?!?
zna li neko kako igraju?
Collarini A. (Arg) - Linzer M. (Aut)
Selam alejk imal pive ? :D
1-3 trenutno.maid97 je napisao/la:zna li neko kako igraju?
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/
Izaberi opciju Live, Italy F15.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.