Virtu4l je napisao/la:Raonffa je napisao/la:@Virtual
Vidi Virtu, ti znaš zbog čega su Željovci otišli sa ovog portala, bio si tu. Odnosno većina ne bi ni otišla da ih se ovdje nije banovalo jednog po jednog, 'preživjeli' su samo oni koji, slučajno ili namjerno, nisu taj dan željeli pisati, baš ovdje i baš na ovoj temi.
To oko huškanja protiv ovog portala je isto apsurdno kao huškanje protiv onog tamo portala, što eto i ti sada radiš. Vidi jednu stvar, portal k'o portal, nebitno ko za koga navija i jel' on "pitarski" ili je naš, meni je ovdje smetalo, i to sam im zamjerio i još uvijem im zamjeram, što su baš jako šikanirali Želju u tom periodu, gdje je kako reče jedan od moderatora tada "Sarajevo sada IN".
Al' dobro hajde, tvoj portal, tvoje vlasništvo, ti imaš pravo da objavljuješ na njega šta želiš i kad želiš, al' je bezveze kada im to kažeš "u lice" da ti spucaju redom banove i još se sami pogube pa ne znaju da li ti konfrontiraju kako ti nije istina ili ti se pravdaju kako je to "zakon tržišta", mislim koji qrac?
Griješiš, banovani su oni koji su reklamirali drugi portal, što u pp, što javno i oni koji su bili bezobrazni i koji su vrijeđali. Ja huškam, ali ja nisam uposlenik ovog portala, ja sam samo korisnik, a tamo huškaju vlasnici i sateliti, i to na veoma bezobrazan način. Ovaj i onaj portal je smiješno upoređivati, kao da upoređuješ prvoligaša, šampiona, sa ekipom iz šeste lige.
Evo svi se polako vraćate, to pozdravljam. Mislili su propašće ss.ba zbog njih 10-15, e pa neće drugovi i drugarice, a neće ni ova tema propasti
Raonffa je napisao/la:Ne znam što te tamo banuju, nema mi logike da je to samo zato što pišeš ovdje. Ja pišem na oba foruma, pa mene nisu banovali. I nisam ja jedini takav, imaš još sigurno par takvih, recimo @Sajo i @arelinho uredno pišu na oba foruma bez problema.
Sajo ne piše na Željinoj temi, a taj drugi je bio ucjenjivan da prestane pisati ovdje ili ga neće pustiti na tajnu temu.
Ja nisam reklamirao drugi portal, ni javno ni PP, odnosno šta znači reklamiranje? Pozvati nekoga na drugi forum? Jel' sada ja i ti reklamiramo taj drugi portal što ga spominjemo ovdje, pa je ok da dobijemo ban?
Nisam bio ni bezobrazan niti sam vrijeđao, iznosio sam samo činjenice, i opet sam banovan. Al' dobro, bilo prošlo, imam svoje mišljenje i ne planiram da ga mijenjam.
A za ovaj drugi dio posta, na kojoj Željinoj temi Sajo ne piše? Ovoj ovdje ili onoj tamo? Ja bih se zakleo da sam ga vidio i tamo i vamo. A @arelinho piše sigurno i tamo i vamo.
Za tajni forum i to ucjenjivanje ne znam, ponavljam mene niko nikada nije ucjenjivao ni tamo ni vamo, a imao sam pristup tajnom forumu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"