NBA Finals 2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Clutch
Kontakt:

Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la Clutch » 01 jun 2017, 01:39

NEZALAGANJE je napisao/la:
Clutch je napisao/la: Pa Steph nikad nije ni naveo bilo kakav izgovor, apsolutno svaki put je izbjegao bilo kakvo opravdanje. Zbog toga i najmanje shvatam zasto ga se ovoliko mrzi i pljuje jer covjek nikad nije prihvatio niti trazio bilo kakvo opravdanje za svoj nastup.

Zach Lowe, Epi ili bilo ko kad to napise je cista konstantacija, jer smo svi vidjeli da nije bio ok. Ne vidim problem.
A stani,molim te,repliciras meni...Kad sam ga ja to pljuvao i mrzio?
Nije trazio opravdanje i na tome mu svaka cast.Kad pominjem opravdanje mislim na barem 5 forumasa ovdje koji su to cinili i pisali o operacijama proslo finale.E to mi nije jasno,zato sam i postavio onu izjavu i stavi ovaj smajli :mrgreen: .
Igrao covjek,nije bio u svom elementu,izgubili nevidjenu prednost i idemo dalje.Jel tesko priznati poraz i pokusati odbraniti nesto neodbranjivo?
Pa ta vijest o operaciji je izisla nekad dok je trajalo finale. Nije izmislio ovdje s foruma neko, naravno da se diskutovalo o tome kao sto se diskutuje o svakom vecem rumoru koji izidje.
Cak koliko se sjecam, u to vrijeme i nije bila nesto skandalozna ili predmet ismijavanja jer se dosta pisalo o tim njegovim povredama i nije bilo toliko neocekivano da se stvarno dogodi. Tek nakon finala kad je on izjavio da nema opravdanja i da je sve ok, se pocelo s tim.
Mada, nema operacije ne znaci automatski i da je s njim sve bilo ok, sto si i sam lijepo priznao da nije.

Ne znam da li ga mrzis, al rijetko cemo te vidjet da nosis neke pozitivne vijesti i misljenja o Stephu. Obicno si na ovoj drugoj strani. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 jun 2017, 01:40

Clutch je napisao/la:Obicno si na ovoj drugoj strani. :mrgreen:
Nemoj i ti o nekakvim stranama. Postoje realni forumaši i oni drugi. Mnogi često prelaze iz jedne kategorije u drugu. Ima ih par koji su uvijek u jednoj kategoriji. Najgore je kad o nekakvim stranama počnete pričati. Čim je neko realan odmah mrzi Currya i na drugoj je strani. :rol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 jun 2017, 01:42

Kawhi je napisao/la:
Nemoj i ti o nekakvim stranama. Postoje realni forumaši i oni drugi. Mnogi često prelaze iz jedne kategorije u drugu. Ima ih par koji su uvijek u jednoj kategoriji. Najgore je kad o nekakvim stranama počnete pričati. Čim je neko realan odmah mrzi Currya i na drugoj je strani. :rol:
Nije rijec o strani u tom kontekstu. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 01 jun 2017, 01:43

Jedina realnost jeste da je Curry 2015. zakinut za MVP finala, a da je prosle godine odigrao relativno lose.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 jun 2017, 01:44

Clutch je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Nije rijec o strani u tom kontekstu. :mrgreen:
To o Mostaru i Baki? :mrgreen:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2017, 01:53

Jeftha je napisao/la:Jedina realnost jeste da je Curry 2015. zakinut za MVP finala, a da je prosle godine odigrao relativno lose.
Mozda nekome ko nije gledao finale i sad pogleda "suhe" brojeve je to realno.U stvarnosti je Iguodala odigrao kljucnu ulogu, jer je prve 3 tekme James radio sta je htio,CLE imao vodstvo i da ga Iguodala nije koliko-toliko usporio,nema razloga za nevjerovati da bi James izvukao jos 2 tekme. ;)

@Clutch Ok, diskutovalo se o tome,ali zasto se poslije ne napise,do mene,branio sam pogresnu tvrdnju.Nema opravdanja i gotovo.Al jok,tad se svi povuku,pa onda opet iskoce kad bude "cisto nebo".

Sto se tice Currya i pisanja o njemu,inace rijetko pisem o bilo kojim pojedincima van SA,ali sam barem 5 puta naglasio da imam ogroman respekt za njega,za GS i da je dio najboljeg suterskog dvojca ikada u jednom timu,kao i da je sve osvojeno do sada zasluzeno.
Dalje nema potrebe da glorifikujem niti njega,niti njegov tim,jer me jednostavno ne zanimaju,osim kao rival,a rivalu uvijek trazim mane i gledam sta bi tim za koji navijam ,mogao iskoristiti.Nekada i previse subjektivno,ali ne vidim da je to lose.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 jun 2017, 01:56

NEZALAGANJE je napisao/la: Sto se tice Currya i pisanja o njemu,inace rijetko pisem o bilo kojim pojedincima van SA,ali sam barem 5 puta naglasio da imam ogroman respekt za njega,za GS i da je dio najboljeg suterskog dvojca ikada u jednom timu,kao i da je sve osvojeno do sada zasluzeno.
Dalje nema potrebe da glorifikujem niti njega,niti njegov tim,jer me jednostavno ne zanimaju,osim kao rival,a rivalu uvijek trazim mane i gledam sta bi tim za koji navijam ,mogao iskoristiti.Nekada i previse subjektivno,ali ne vidim da je to lose.
Ništa to. Ako ne napišeš barem 3 puta sedmično Curry zapišava te i te onda si hejter.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 jun 2017, 02:08

Jeftha je napisao/la:Jedina realnost jeste da je Curry 2015. zakinut za MVP finala, a da je prosle godine odigrao relativno lose.
Mozda nekome ko nije gledao finale i sad pogleda "suhe" brojeve je to realno.U stvarnosti je Iguodala odigrao kljucnu ulogu, jer je prve 3 tekme James radio sta je htio,CLE imao vodstvo i da ga Iguodala nije koliko-toliko usporio,nema razloga za nevjerovati da bi James izvukao jos 2 tekme. ;)

@Clutch Ok, diskutovalo se o tome,ali zasto se poslije ne napise,do mene,branio sam pogresnu tvrdnju.Nema opravdanja i gotovo.Al jok,tad se svi povuku,pa onda opet iskoce kad bude "cisto nebo".

Sto se tice Currya i pisanja o njemu,inace rijetko pisem o bilo kojim pojedincima van SA,ali sam barem 5 puta naglasio da imam ogroman respekt za njega,za GS i da je dio najboljeg suterskog dvojca ikada u jednom timu,kao i da je sve osvojeno do sada zasluzeno.
Pa jer ima opravdanja s obzirom na kolicinu kritike (da se najblaze izrazim) koja je bila.
Svakako da se ne moze sve svesti ni na tu povredu, jer je cinjenica i da su Cavsi ga fenomenalno zaustavili i da je morao bolje al ponavljam, necemo isto reagovat na Durantov choke u game 6 protiv GS, i na Curryev nastup u finalu, barem ja te nastupe ne gledam na isti nacin iz vec navedenih razloga.
Kawhi je napisao/la: To o Mostaru i Baki? :mrgreen:
Baka je legenda. :salut:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 01 jun 2017, 02:17

Ljudi koji pljuju Curryja ni sami ne znaju zašto ga pljuju, većinom su to neki umobolni razlozi tipa žvače gumu pa iritantan il **** se previše kad pogodi tricu s 10 metara ko slobodno bacanje (jer ono svko živ to može uradit). Razumijem da neko mrzi Jamesa, Duranta, Draymonda, Kobea, Russa i takve igrače al da Stepha, momka bez ijednog ekscesa i lošeg poteza u karijeri, možeš pljuvat, to mi je već umobolno. Slična stvar sa Duncanom i Nashom npr.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2017, 02:30

Epidaurus je napisao/la:Ljudi koji pljuju Curryja ni sami ne znaju zašto ga pljuju, većinom su to neki umobolni razlozi tipa žvače gumu pa iritantan il **** se previše kad pogodi tricu s 10 metara ko slobodno bacanje (jer ono svko živ to može uradit). Razumijem da neko mrzi Jamesa, Duranta, Draymonda, Kobea, Russa i takve igrače al da Stepha, momka bez ijednog ekscesa i lošeg poteza u karijeri, možeš pljuvat, to mi je već umobolno. Slična stvar sa Duncanom i Nashom npr.
Istina, Kawhi također. Al i njega će počet pljuvat uskoro dok dođe na Stephov nivo.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 jun 2017, 02:33

Rukometaš će chokirati kao i u Game7.

Da se prisjetimo,
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 01 jun 2017, 02:33

Ovaj pdf je otišao u tri lijepe. :mrgreen:

Ali samo zamislite situaciju da Curry igra u Lakersima, a ovi igraju veliko finale. :urnebes:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2017, 02:39

Brokula je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Ljudi koji pljuju Curryja ni sami ne znaju zašto ga pljuju, većinom su to neki umobolni razlozi tipa žvače gumu pa iritantan il **** se previše kad pogodi tricu s 10 metara ko slobodno bacanje (jer ono svko živ to može uradit). Razumijem da neko mrzi Jamesa, Duranta, Draymonda, Kobea, Russa i takve igrače al da Stepha, momka bez ijednog ekscesa i lošeg poteza u karijeri, možeš pljuvat, to mi je već umobolno. Slična stvar sa Duncanom i Nashom npr.
Istina, Kawhi također. Al i njega će počet pljuvat uskoro dok dođe na Stephov nivo.
Mora da se salis! :lol: Mnogi vec misle da je Kawhi 2.najbolji igrac lige i upravo je doveo svoj tim u WCF,a da je jedini AS u tom timu.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2017, 02:42

Brokula je napisao/la:
Mora da se salis! :lol: Mnogi vec misle da je Kawhi 2.najbolji igrac lige i upravo je doveo svoj tim u WCF,a da je jedini AS u tom timu.
Ne šalim se, ali očekivao sam da ćeš to napisati.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2017, 02:44

Brokula je napisao/la:
Ne šalim se, ali očekivao sam da ćeš to napisati.[/quote]
Pa normalno da cu napisati to, sa svom mogucom argumentacijom iza sebe.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2017, 02:46

Nemaš ti nikakve argumentacije da je Kawhi Stephov nivo. Pričaj o kvalitetu do sutra, ali nije na stepencu na kojem je Curry.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 jun 2017, 02:46

Tema :tokralju: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 jun 2017, 02:46

Brokula je napisao/la: Istina, Kawhi također. Al i njega će počet pljuvat uskoro dok dođe na Stephov nivo.
Istina, kvalitetom se da diskutovati da li zauzima 2. ili neko drugo mjesto u Top 5 igraca lige, medjutim Steph je dvostruki MVP, a to je nesto sto je itekako opipljivo i glavni razlog hajpanja Stepha, tako da je to taj nivo koji Kawhi treba ipak dostici.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 jun 2017, 02:46

Zašto navijači Spursa pišu na temi finala ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jun 2017, 02:51

Besic je napisao/la:Zašto navijači Spursa pišu na temi finala ...
Ako mogu navijaci Lakersa pisati na ovoj temi, onda mogu i navijaci Spursa, jer su ipak Spursi bili u finalu Zapada, dok su Lakersi bili u finalu lutrije. Ista stvar i za navijace Phile, Sunsa, Bullsa, Bostona i svih drugih ekipa koje nisu u finalu, a ti bas nadje navijace Spursa...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.