FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako Mali Amir igra,Mesa gledas li.
@Nea šta je ovo na Sinanovom portalu, jel' bacanje ubleha ili ima i traga istini ?
Koliko znam ovaj Pločo je Željovac, bio je prije nekad na izvoru informacija 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

- Neandertalac
- Kontakt:
Neka nam "emisari" kažu.Qwerty90 je napisao/la:@Nea šta je ovo na Sinanovom portalu, jel' bacanje ubleha ili ima i traga istini ?Koliko znam ovaj Pločo je Željovac, bio je prije nekad na izvoru informacija
Moje lično mišljenje, Ćenan i Slavko rade odličan posao, idemo u grupe za par godina.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Za 4 prelaznka roka, grupna faza i onda miševi idu u rupe vječno !Neandertalac je napisao/la:Neka nam "emisari" kažu.Qwerty90 je napisao/la:@Nea šta je ovo na Sinanovom portalu, jel' bacanje ubleha ili ima i traga istini ?Koliko znam ovaj Pločo je Željovac, bio je prije nekad na izvoru informacija
Moje lično mišljenje, Ćenan i Slavko rade odličan posao, idemo u grupe za par godina.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pregazimo Salzburga u playoffu spremom.Qwerty90 je napisao/la:Za 4 prelaznka roka, grupna faza i onda miševi idu u rupe vječno !Neandertalac je napisao/la:Neka nam "emisari" kažu.Qwerty90 je napisao/la:@Nea šta je ovo na Sinanovom portalu, jel' bacanje ubleha ili ima i traga istini ?Koliko znam ovaj Pločo je Željovac, bio je prije nekad na izvoru informacija
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Vas bas krenulo
Sad je gotovo suti i trpi bez zalbi. Tako nam je pao grah.

Sad je gotovo suti i trpi bez zalbi. Tako nam je pao grah.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Normalno, u Njemačkoj za trenere ima poseban predmet u školi gdje se izučavaju kondicione pripreme, logičan slijed radnji je da izdominiramo sve na tom polju, a možda stignemo nekog poslati i na Olimpijske igre umjesto Amela Tuke ! Toooo upravaa !!!Neandertalac je napisao/la:Pregazimo Salzburga u playoffu spremom.Qwerty90 je napisao/la:Za 4 prelaznka roka, grupna faza i onda miševi idu u rupe vječno !Neandertalac je napisao/la: Neka nam "emisari" kažu.
Cestitke Baji i Amiru na osvojenom trofeju [emoji144] [emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Na lobotomiji se ubiše da odbrane Ćenana. Svetac prije nego pitar i taldžija.
A kada je bilo Amara pljuvat, svi znaju sve! Post za postom smrdotina smo čitali o našem Najtrofejnijem treneru. Pitarsku priču plasiranu od "naših" navijača. Takođe, mnogi dokazani Željovci su pljuvani, hrakani od strane pojedinaca, bez imalo stida i srama, oholo i bahato do kosti. Glupo. Nerazumno.
A kada je bilo Amara pljuvat, svi znaju sve! Post za postom smrdotina smo čitali o našem Najtrofejnijem treneru. Pitarsku priču plasiranu od "naših" navijača. Takođe, mnogi dokazani Željovci su pljuvani, hrakani od strane pojedinaca, bez imalo stida i srama, oholo i bahato do kosti. Glupo. Nerazumno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nikad mi neće to biti jasno, pljuvanje najtrofejnijeg ikad, a deklarisani pitar se brani svim mogućim sredstvima. Tačno me tjera na povraćanje ...
- Neandertalac
- Kontakt:
Takođe!Qwerty90 je napisao/la:Nikad mi neće to biti jasno, pljuvanje najtrofejnijeg ikad, a deklarisani pitar se brani svim mogućim sredstvima. Tačno me tjera na povraćanje ...
Znači dno dna šta su neki od naših pisali namjerno ili nenamjerno nije uopšte bitno. Onaj pitar sa dna kace se ne bi postidio tih bljuvotina, ishrakali mu ime maximalno a najveća tuga što su takvim pisanjem pljuvali Našeg Želju, Naše trofeje, Naše radosti i uspjehe, Našu istoriju!
Neka vam je na čast, Željovci!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne znaju cijenit svoje, papci. Glavni su kad treba popljuvat legende kluba a kad treba Cenana branit tu su aktivni cast izuzetcima. Kad se Osim nama vrati mislim da ce se lobotomija raspasti 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Lijepo su ovo upakovali, ali trebali su staviti i ostale lige.Neandertalac je napisao/la:Virtu na zvaničnoj
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek im je na čast i obraz, ako ih uopšte imaju !
Nego jel' fkt baš tolika količina straha kod ostalih, da se od vremena objavljivanja ovog članka na Sinanovom portalu, meni javljaju 4 pitara (od tog se sa dvojicom nisam čuo ravno godinu), da pitaju je li ovo istina ?
Nego jel' fkt baš tolika količina straha kod ostalih, da se od vremena objavljivanja ovog članka na Sinanovom portalu, meni javljaju 4 pitara (od tog se sa dvojicom nisam čuo ravno godinu), da pitaju je li ovo istina ?
Da se prisjetimoVirtu4l je napisao/la:Da još jednom pohvalim posjetu na Grbavici. Trenutno nam je prosjek 7.035 gledalaca po utakmici. Još da napomenem da imamo daleko najskuplje ulaznice u ligi.
Poređenja radi, u Hrvatskoj bi bili drugi odmah iza Hajduka (8.853), u Srbiji bi bili isto tako drugi iza Zvezde. U poređenju sa nekim jačim ligama, recimo u Španiji smo bolji od prvoligaša Eibara, u Belgiji bi bili negdje u sredini, kao i u Rusiji, u Portugalu bi bili odmah iza velikana... imaju neki klubovi iz Championshipa, 2BL i Segunde od kojih smo bolji.
U Mađarskoj i Slovačkoj bi bili najposjećeniji, u Češkoj bi bili četvrti, u Danskoj bi bili treći, u Norveškoj peti, u Grčkoj četvrti, u Austriji peti, u Turskoj osmi, itd, itd...
I onda neko dođe i kaže kako smo rupa, a imamo nešto u čemu smo bolji od 90% klubova u Evropi. Mediji se naravno nikada neće sjetiti da ovo napišu, a svi podaci su veoma lako dostupni.

Qwerty90 je napisao/la:Nek im je na čast i obraz, ako ih uopšte imaju !
Kako nije strah brate. Znaju svi sta je Brko u nasem fudbalu a ovi su pokazali da se znaju baviti svim stvarima oko kluba. Tacno i mene strah pomisliti na ovaj tandem. Mada je strah od Brke dovoljan sam po sebi za sviju u ovom cirkusu od nase lige
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako se Amar vraća, može biti samo trener. Jedan od nekih mojih uslova je da na funkcijama ostanu Ćenan i Nikolić. Fuzija snova.
Je li pričao Ćenan sa Amarom?
Je li pričao Ćenan sa Amarom?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Sekundu sam prepraviobraco je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:POSLIJE HAJDUKA DOLAZIS U ZELJU JEL JASNO.
Oj SPARTA JE'S TO TI
KAD S PAMETI NISAM SKRENO AH TI ZEJNO AH TI ZEJNO!!!!!
Haj jednu fol ja tamo gledam, ciu ciu tup!
Bajramska :$ bujrum sjesti nemoj jesti! Say cheese!
Jesam li isključio šporet hmmm, kuha se juha.

Do you smell what Cenan is cooking!!

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E taj bi razgovor baš onako volio gledati sa strane uz kokice ...
Jedan od najomiljenijih pressova ikad, čini mi se da je u pitanju bio novinar Kolar sa TVSA:
Novinar: Gospodine Osim, Bekrić vam se zagrijavao čitavo drugo poluvrijeme, ali ga ipak niste uveli na teren, iz kojeg razloga ?
A.O. (u onoj njegovoj bijeloj košulji ko šatorsko krilo) : Da bi ti i slični imali šta pitati, ima li još nekih pitanja ?

Jedan od najomiljenijih pressova ikad, čini mi se da je u pitanju bio novinar Kolar sa TVSA:
Novinar: Gospodine Osim, Bekrić vam se zagrijavao čitavo drugo poluvrijeme, ali ga ipak niste uveli na teren, iz kojeg razloga ?
A.O. (u onoj njegovoj bijeloj košulji ko šatorsko krilo) : Da bi ti i slični imali šta pitati, ima li još nekih pitanja ?

Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 01 jun 2017, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ZeljeznicarUberAlles i 20 gostiju.