Ma bizi...tuzlak1987 je napisao/la:Sramota me nekad ko sve navija za Slobodu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma bizi...tuzlak1987 je napisao/la:Sramota me nekad ko sve navija za Slobodu
tuzlak1987 je napisao/la:Daje sada kada zna da Azmir ne bi dopustio da mu propadnu 3 mil koja ima upumpana. Eto neka je grad ugasi sutra ce je Azmir obnoviti
Grad bi gasenjem i tim opcijama samo dosao na volej Azmiru.
Da je ostala situacija kao u 2012. i da se nista nije desilo hladno bi je ugasili kao i Ditu.
Dva ne tako bistra kurcica se protegla i oznacila.nista znacajno.Penaltiky je napisao/la:šta je fazon s Banovićima sad
neko kurcenje??Sariel je napisao/la:Dva ne tako bistra kurcica se protegla i oznacila.nista znacajno.Penaltiky je napisao/la:šta je fazon s Banovićima sad
Pico ne odgovori ti meni na pitanje ? Jeli ti ziv dres Crespa ? Jesi se osisao nosis li dugu kosu, ili bradu onu jos uvijek ?Chinaglia je napisao/la:znam bolje od vas, jer ovo sto pricam drzi logika, za sve vas sam doktor i profesor u jednom
slijepi ste kod ociju, toliko mrzite grad i ljubite dupe seoaskoj varalici da ne zelite vidjeti istinu
POGLEDAJTE ISTINI U OCI: Nije dobro nauditi Slobodi, da bi se naudilo meni!
Jaro toliko ni artani ne bacaju .ozbiljnoChinaglia je napisao/la:znam bolje od vas, jer ovo sto pricam drzi logika, za sve vas sam doktor i profesor u jednom
slijepi ste kod ociju, toliko mrzite grad i ljubite dupe seoaskoj varalici da ne zelite vidjeti istinu
POGLEDAJTE ISTINI U OCI: Nije dobro nauditi Slobodi, da bi se naudilo meni!
Mali zajebaji koga drugog.Chinaglia je napisao/la:sta je artani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.