FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 31 maj 2017, 21:32

pinoglavi je napisao/la:Ovo ce se na kraju godinu dana ganjati. Mislim da iz saveza nisu nista pametno odgovorili na obrazlozenje naseg pravnika vec samo "uplatite pare" pa ce zato ovo ici dalje. Vjerovatno ni ne kontaju sta je Dino pricao.
I ja sumnjam na istu stvar. Cisto sumnjam da nam je dragi nas Savez pravno strucan. Barem ove komisije. Najvjetovatnije ce na kraju biti ne morate uplatiti nista. Jer, Dino je u pravu, oni nisu sud pa da daju pravosnaznu odluku.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 31 maj 2017, 21:32

DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 maj 2017, 21:34

bio sam slijep kod ociju i pao na njegovu slatkorjecivost, kao 99% navijaca
hvala bogu uvidio sam kakva je to seoska varalica i coban u usta ga ****

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 maj 2017, 21:36

Rimes87 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ovo ce se na kraju godinu dana ganjati. Mislim da iz saveza nisu nista pametno odgovorili na obrazlozenje naseg pravnika vec samo "uplatite pare" pa ce zato ovo ici dalje. Vjerovatno ni ne kontaju sta je Dino pricao.
I ja sumnjam na istu stvar. Cisto sumnjam da nam je dragi nas Savez pravno strucan. Barem ove komisije. Najvjetovatnije ce na kraju biti ne morate uplatiti nista. Jer, Dino je u pravu, oni nisu sud pa da daju pravosnaznu odluku.

Jos ova cifra od 100k nije puna, imam osjecaj da su prepolovili te dugove, kao evo vam licenca uplatite samo 100k i dobro i nama i Slobodi i igracima :mrgreen: Samouvjeren je i pravnik i uprava u vezi ovoga, mislim da bi moglo proci samo sto ce pretpostavljam trajati duze vrijeme. I jos na kraju i da dobijes tuzbu protiv saveza tek smo onda najebali :mrgreen: Al ne valja ni sutiti i klimati glavom
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2017, 21:36

Sramota me nekad ko sve navija za Slobodu :oops:

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 31 maj 2017, 21:37

Rimes87 je napisao/la:

Eh da smo pravnika imali i proteklih godina....
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2017, 21:37

ma nama su metnuli. Sad se bojim da je kasno.
zato sam ja i molio da se podrze ljudi, bukvalno molio ovdje. Na sta sam spadao u nekim postovima jbt

sad mozes ga ****. Nema nacina da savez preinaci ovu odluku, a svakako u savezu su talovi sa advokatima. Samo treba iskopati koliko od ovih 100.000 koje cemo mi MORATI na kraju skupiti ide advokatima, a koliko clanovima komisija za licenciranje. Munib je majka za ove kriminalce, davno smo mi rekli.
Igrac pobjegne iz kluba sa parama i savez stane na stranu igraca, sve je tu jasno k'o dan. Savez je savez klubova, a ne igraca.
Jednostavno nemam snage vise toliko ni da pisem. Nismo svjesni opet ozbiljnosti situacije. Kad se ljudima trebalo pomoc mi se ismijavali medjusobno i sprdali.

ako Macak izgura ovo, uspjet ce sto nikad niko nije. (to samo govori kakve su nam sanse)

a ni on ni Azmir ne mogu volit vise Slobodu od 99% nas ovdje. oni odose dalje, a sta cemo mi gledat

za ove ugovore ce neko morati odgovarati ljudima ako nista. Pa bolan 100.000 za 6 mjeseci, plus kad na to dodas poreze. Pa znati li vi koliko je to za igraca premijer lige.
Fatic je kostao kao Stevanovic i Lendric mjesecno. kakvo je ovo pranje para bilo

a ovako te direktno slabi za narednu sezonu. Umjesto 150.000 sa porezom koje ces dati kriminalcima, mogao si dovesti 2-3 odlicna igraca za narednu sezonu. Da talentovanu i pristojnu djecu godinu dana placas i da nesto napravis s njima.
plus sto ovo nije Zenica, nema sanse da cemo mi skupiti 100.000+ za 7 dana.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 31 maj 2017, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 maj 2017, 21:39

MejdanTz je napisao/la: Eh da smo pravnika imali i proteklih godina....
Pa da nas i on tuzi zbog nekih neisplacenih usmenih dogovora, neka hvala :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 31 maj 2017, 21:41

pinoglavi je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la: Eh da smo pravnika imali i proteklih godina....
Pa da nas i on tuzi zbog nekih neisplacenih usmenih dogovora, neka hvala :mrgreen:
Makar bi bili samo njemu duzni :opaopa: :opaopa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2017, 21:43

Eto ja jedva cekam da nekada bude neka akcija za Slobodu, a da to nije skupljanje para kutijama. Ako se nema para aktiviraj sve zivo da se to skupi.
I prosli put za Mujkica nema para nema para i stvorise se pred sami rok. Isto kao da nikom nije u interesu da navijaci nekako doprinesu. Ne mozemo znati kako bi se zavrsilo kada nikada nije bilo nikakve istinske akcije niti apela od uprave vec samo kutija gdje se skupljalo jedno popodne.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 maj 2017, 21:43

dobro je rekao ultra, Azmir je preko Slobode prao novac
dao 3 mil a oprao ko zna koliko

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 maj 2017, 21:45

Svakako ko zna gdje bi pare od Ordage završile. Ovako znaš barem gdje će dio ići.

A ne sikiram se ja, babuka će u zadnji tren otići do bankomata ako samo za to bude bilo potrebe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 31 maj 2017, 21:46

Ma glupa vam prica za Azmira lik je uspio reanimirati mrtvu Slobodu da njega nije bilo ne bi se sad ni oko cega vise nervirali , ne kazem da je pod njim sve bilo idealno al eto sta se sad moze nadam se da ce sadasnji UO uspjeti da se izbori sa ovim problemom i da cemo uspjeti skockati kakvu ekipicu da makar budemo u LZP
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2017, 21:49

Slobodas je napisao/la:Ma glupa vam prica za Azmira lik je uspio reanimirati mrtvu Slobodu da njega nije bilo ne bi se sad ni oko cega vise nervirali , ne kazem da je pod njim sve bilo idealno al eto sta se sad moze nadam se da ce sadasnji UO uspjeti da se izbori sa ovim problemom i da cemo uspjeti skockati kakvu ekipicu da makar budemo u LZP
ma ne treba sporiti njegovu ulogu. Da nije bilo njega nebi sad bilo ni Slobode.
Ali po meni sad treba odraditi ono sto je obecao, posebno jer se ovo 100% odnosi na igrace iz njegovog perioda. Ili se oglasiti i reci, svjedociti ako treba na sudu, na tom sporu da lazu i da je neosnovano. Ili podnijeti i on civilnu parnicu jer su ga izvarali za tolike pare, ili uraditi sto je obecao- da Sloboda nakon njega nece imati nikakvih dugova.

S tim se najvise ponosio, sad mu je prilika da to odradi. Problem je samo njegov period, sve ostalo se iscistilo haman kroz reprogram i ove tuzbe koje se mjesecno placaju.Samo nek odrzi obecanje i ostane cist do kraja. Ima priliku.
I tek onda mu stvarno niko nikad nista nece moci rec. Ovo bi bila prava prilika da potvrdi svoje rijeci , svoju pricu i namjere tokom tog cijelog perioda.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 31 maj 2017, 21:50

Slobodas je napisao/la:Ma glupa vam prica za Azmira lik je uspio reanimirati mrtvu Slobodu da njega nije bilo ne bi se sad ni oko cega vise nervirali , ne kazem da je pod njim sve bilo idealno al eto sta se sad moze nadam se da ce sadasnji UO uspjeti da se izbori sa ovim problemom i da cemo uspjeti skockati kakvu ekipicu da makar budemo u LZP
Ne treba nam puno igraca 2 lijeva beka, 2 stopera, desni bek, vezni, desno krilo i spic :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2017, 21:51

Na koju foru se njemu isplati oprati 4-5 miliona i uloziti 3 kada u USA samo u 80 kamiona i 120 prikolica ima 30ak miliona? Posto tamo prevoz kosta daleko vise nego u BIH zarada da pokrije sve sto je ulozio u Slobodu mu je minimalna. Vise bi zaradio da je proveo 3 godine u USA i razvijao biznis.

A evo npr kako je radio od starta: prvu polusezonu kada je dosao obezbjedimo opstanak u Federalnoj, plate se pripreme i sve se ok zavrsi, drugu sezonu kada smo usli nije bilo reprograma i nicega i zato je skresao troskove i nije zadrzao neke igrace i Ciru te su bili losi rezultati, onda kako bi se ostalo u ligi dovodi na proljece igrace i Husrefa, pa onda opet u novu sezonu se ulazi i dobijaju se neka obecanja i pravi pravu ekipu gdje je se 80% igraca pogodilo i tu sezonu se ide u Evropu ali opet na kraju sezone nije ispostovan sa reprogramom, nije se servirisalo. Hajmo reci da je vidio da ne ide sa ovima i da bezveze ulaze kada je 5 godina ispred njih, bacio bi 10 miliona jos bezveze, a ne bi dobio nista posebno zato je se fino osvetio ovima i eto, uslo se u talove sa managerima, doveli se igraci za prevelik novac i onda se diglo sidro pa neka se vade.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 31 maj 2017, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 maj 2017, 21:57

pricu kako je Azmir spasio Slobodu mogu pricat samo neinteligente osobe, da ne kazem glupe kao ****

grad da zeli ugasit Slobodu, oni bi to i napravili, kao sto su to napravili s Ditom i niko tu ne bi mogao nista, a vi i dalje zivite u iluziji da je Azmir spasio Slobodu.. eto i kada je on otisao, imali su priliku ugasit klub, a ne postavit Senada na mjesto predsjednika i da on zajedno sa svojim saradnicima radi na ozdravljenju ovog kluba

isto tako su mogli i Azmiru zabranit ulazak u Slobodu, da su to htjeli, toliko o tome da Slobode ne bi bilo da nije bilo Azmira Husica, prica koja nema apsolutno nikakvo uporiste

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 31 maj 2017, 22:02

Chinaglia je napisao/la:pricu kako je Azmir spasio Slobodu mogu pricat samo neinteligente osobe, da ne kazem glupe kao ****

grad da zeli ugasit Slobodu, oni bi to i napravili, kao sto su to napravili s Ditom i niko tu ne bi mogao nista, a vi i dalje zivite u iluziji da je Azmir spasio Slobodu.. eto i kada je on otisao, imali su priliku ugasit klub, a ne postavit Senada na mjesto predsjednika i da on zajedno sa svojim saradnicima radi na ozdravljenju ovog kluba

isto tako su mogli i Azmiru zabranit ulazak u Slobodu, da su to htjeli, toliko o tome da Slobode ne bi bilo da nije bilo Azmira Husica, prica koja nema apsolutno nikakvo uporiste

Idi lezi bolan skodi ti internet. :mrgreen:
Sloboda je moja nacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2017, 22:02

Ti si izgleda prespavao 2012. kada je ovdje dolazio Gracic pa razgovarao o fuziji ili izjave Jasmina da ako propadne to sa Olimpicom da ce se otici u fuziju sa Mramorom. A Gracic je odustao jer nije zelio da preuzme dugove.
Nije Azmir samo dosao nego su ga pronasli neki od Slobodasa i preporucili mu tu ideju.

Ulazak Azmira u Slobodu je bio jedno 2 mjeseca nakon svih tih prica o raznim opcijama.

Da nije on tada dosao ne bi bilo ni priprema jer je dosao 15 dana prije prve utakmice niti bi Sloboda tu sezonu ostala u ligi, ispala bi dole u kantonalnu i usla u fuziju sa nekom ekipom iz grada da ne krece iz trece kantonalne vec iz prve.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 maj 2017, 22:07

apsolutno je tako, grad toliko zeli ugasit Slobodu, da istoj daju pare za reprogram
zivite i dalje u zabludi da se grad moze sprijecit u onome sto naumi poyy

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.