FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto prije shvatite da je savez skup loposvkih seljackih njuski zeljnih samo licnog sticanja i namicanja.lakse ce vam bit..
Mogu nam raditi sta hoce kad se ne znamo braniti..sjecam se da je Azmir u duelu sa Dinokiom na tv-u lijepo rekao,samara nas ko stigne ,ruke su nam uvijek spustene.. poslije toga situacija se malo smirila,ali evo sad polako opet pocinje.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Skidam ti Macak kapu ako to uspijes dobiti protiv mafije.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Podrzavam Senada sto se tice ovog i nadam se da ce uspjeti,pogotov protiv dvojca iz Celika,a Kosti ako su isplacene sve plate,ne znam sta glumi po medijima .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I koliko ce nas ova dvojica Karic + Djida kostati?
Koliko su oni uopste utakmica odigrali i golovi dali? Da li smo posle Husejinovica i Sarajeva odnosno Jahica i Zelje napravili rekord ove lige.
5 utakmica, 2 precke i jedan gol 100.000. Ali dobro to je posljedica onoga nema kluba odnosno nema organizovanog sistema - pravila unutar kluba. Nema veze ba, naci cemo nekog bogatasa da placa, samo privatizacija a opcina ako ne ubaci makar 5 gradzevinskih parcela bice deklarirana kao glavni krivac.
Koliko su oni uopste utakmica odigrali i golovi dali? Da li smo posle Husejinovica i Sarajeva odnosno Jahica i Zelje napravili rekord ove lige.
5 utakmica, 2 precke i jedan gol 100.000. Ali dobro to je posljedica onoga nema kluba odnosno nema organizovanog sistema - pravila unutar kluba. Nema veze ba, naci cemo nekog bogatasa da placa, samo privatizacija a opcina ako ne ubaci makar 5 gradzevinskih parcela bice deklarirana kao glavni krivac.
& $ ?
Ovo izgurati do kraja , ako treba ici do Strazbura ako imamo argumente i cinjenice na svojoj strani ,a vidimo da imamo !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Aaa kakva je slika ? Mala mi je tamo s tog kraja,bar da ubijem brasno u njoj ako nista drugo ahahahRollingPaper je napisao/la:A vidio sam. hahhaha pa oticu u subotu, mislim da im je tad izlaz, u majici slobode, da vidim bogati sta ce mi ko
nalupaj je i bez slike, onako preventivno :kafa:Muumii je napisao/la:Aaa kakva je slika ? Mala mi je tamo s tog kraja,bar da ubijem brasno u njoj ako nista drugo ahahah
ma klasicna prica na moj milion i opcina mora dati milionklma1 je napisao/la:I koliko ce nas ova dvojica Karic + Djida kostati?

Sloboda Tuzla
od svih predsjednika, Azmir se po pitanju nabijenih dugovanja ispostavio kao najgori
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj se provaljivat.Chinaglia je napisao/la:od svih predsjednika, Azmir se po pitanju nabijenih dugovanja ispostavio kao najgori
Sama vitalnost kluba prije Azmira i nakon Azmira te govori da je sada daleko bolje. Sada ce se vise ljudi prihvatiti da rade sa Slobodom, a 2013. nije zelio niko jer je Slobodu tada mogao izvaditi samo neko sa parama. Sada klub moze da vodi neko i ko nece dati pare jer moze normalnije poslovati i ima PL, a ne Federalnu.
Tad je dug bio 8, skoro 9 miliona ako se ne varam. A sad je oko 6 maksimalno, sve zajedno sa njegovim pozajmicama.
Logično da je najgori.
Logično da je najgori.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mi bi se do sada ugasili da nije bilo Azmira.fukaratz je napisao/la:ma klasicna prica na moj milion i opcina mora dati milionklma1 je napisao/la:I koliko ce nas ova dvojica Karic + Djida kostati?
5 utakmica, 2 precke i jedan gol 100.000. Ali dobro to je posljedica onoga nema kluba odnosno nema organizovanog sistema - pravila unutar kluba. Nema veze ba, naci cemo nekog bogatasa da placa, samo privatizacija a opcina ako ne ubaci makar 5 gradzevinskih parcela bice deklarirana kao glavni krivac.a Djidicu i Karicu cemo dati 200 milja jer su zasluzili
zivio Azmir i pravilan nacin rada
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ni bi bili čak ni OFKProbisvjet je napisao/la:Mi bi se do sada ugasili da nije bilo Azmira.fukaratz je napisao/la:ma klasicna prica na moj milion i opcina mora dati milionklma1 je napisao/la:I koliko ce nas ova dvojica Karic + Djida kostati?
5 utakmica, 2 precke i jedan gol 100.000. Ali dobro to je posljedica onoga nema kluba odnosno nema organizovanog sistema - pravila unutar kluba. Nema veze ba, naci cemo nekog bogatasa da placa, samo privatizacija a opcina ako ne ubaci makar 5 gradzevinskih parcela bice deklarirana kao glavni krivac.a Djidicu i Karicu cemo dati 200 milja jer su zasluzili
zivio Azmir i pravilan nacin rada
DRŽAVA TUZLA!!
Valjda nije budala da bez dokaza ide protiv saveza, ali svakako za pohvalu sto se brani klub. Aferim 

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Azmir je najveci ublehas koji je vodio Slobodu, imao je pricu i tako je kupovao navijace
a vidi se sta je ostalo iza njega, od njega, problemi koji sada koce ovaj UO
ovaj UO je 10x bolji od Azmira, samo sto nemaju ublehasove pare
a vidi se sta je ostalo iza njega, od njega, problemi koji sada koce ovaj UO
ovaj UO je 10x bolji od Azmira, samo sto nemaju ublehasove pare
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ovo ce se na kraju godinu dana ganjati. Mislim da iz saveza nisu nista pametno odgovorili na obrazlozenje naseg pravnika vec samo "uplatite pare" pa ce zato ovo ici dalje. Vjerovatno ni ne kontaju sta je Dino pricao.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako su naši ubijeđeni da su u pravu, puna podrška u borbi protiv saveza. Neka ganjaju do kraja, samo ne treba odustajati. Dosta više preko nas.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.