Previja se kao da mu je FAP presao preko noge.Raonffa je napisao/la:Ma ništa opasno
SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Re: RE: Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Nisi svjestan kako je ono zayebano kada igrač "zategne" kod šuta i onda jedva dirne loptu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Previja se kao da mu je FAP presao preko noge.Raonffa je napisao/la:Ma ništa opasno
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da ga hoce ko dokrajcit, da Krunic zaigra na kriluSarajlijica1946 je napisao/la:Evo i Visca.
Ovo sve pojacanja do sad sto otpadaju, da hoce medunjanin lakse bih spavao
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutna bol.Sarajlijica1946 je napisao/la:Previja se kao da mu je FAP presao preko noge.Raonffa je napisao/la:Ma ništa opasno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Zavisi sve od igraca do igraca, nije svacija reakcija ista.arelinho je napisao/la:Nisi svjestan kako je ono zayebano kada igrač "zategne" kod šuta i onda jedva dirne loptu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Previja se kao da mu je FAP presao preko noge.Raonffa je napisao/la:Ma ništa opasno
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ma jok, trebaju nam svi zdravi. Nemamo mi sirinu.JavierBosnia je napisao/la:Da ga hoce ko dokrajcit, da Krunic zaigra na kriluSarajlijica1946 je napisao/la:Evo i Visca.
Ovo sve pojacanja do sad sto otpadaju, da hoce medunjanin lakse bih spavao
Zapad za 60KM poslao nekom liku u Konjic, on onu poštarinu od 9KM na piku platio. Jučer poslao, danas mu stiglo, a meni će pare valjda sutra. Dobra dostava pravo, pred kuću ti dođu.nokee95 je napisao/la:Zz ljudi kontam kupiti sebi karte sa pika, pa jel mi moze neko reci jel mi mogu uvaliti falsifikat? Kako prepoznati original?
Mogao sam možda i za malo više prodati, ali hajde, neka, samo da mi pobijedimo.
Uglavnom nije mi to cilj bio, kupio sam sebi sjever (jbg, nije bilo juga), a drugu uzeo da prodam, jer niko neće da ide sa mnom, tako da sam ovu dobio džaba. Nisam dugo čekao, malo prije sedam u red stao, a šesti na redu bio.
Pa ako si nekada držao ulaznicu reprezentacije u rukama, teško da će ti uvaliti falsifikat (ako se nađeš da preuzmeš lično).
Na spisku su svoje mjesto našli i povratnici u reprezentaciju Haris Medunjanin i Muhamed Bešić.
"Iskustvo Medunjanina će nam dobro doći pogotovo nakon povrede Milićevića. Samo prisustvo igrača kao što je Medunjanin je izuzetno bitno što smo mogli vidjeti i na turniru u Japanu."
Njemačka BFliX je napisao/la:
Al' dobar bi ovaj dres bio, recimo ovaj gore kao sa slike da je gostujući, a domaći da bude na isti fazon, samo zamijenjene boje.
Sa tim da bi ove crne linije mogle biti plave.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
@Raonffa, pogledaj ivice na rukavima.. nekako boje vuku na tvoj avatar 
Upravu siFliX je napisao/la:@Raonffa, pogledaj ivice na rukavima.. nekako boje vuku na tvoj avatar
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel neko dobio poziv umjesto ozlijedenog Avdije Vrsajevica.
Znaci sad ce Sranjes tamo, a lik citavu polusezonu igra stopera.
-
Nerminovic
- Kontakt:
da hoce samo Cimi igrati ostalo je sve nebitno 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne vjerujem da ce ko dobiti poziv jer i na glavnom spisku imas viska igraca.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel neko dobio poziv umjesto ozlijedenog Avdije Vrsajevica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sad više i definitivno nema puno dilema oko početnih jedanaest za Grčku.
Osam igrača je poznato, ostaje samo dilema ko će na lijevog beka, na drugog stopera, i ko će u vezni red sa Pjanićem.
Osam igrača je poznato, ostaje samo dilema ko će na lijevog beka, na drugog stopera, i ko će u vezni red sa Pjanićem.
Mene sad najvise strah da se Pjanic povrijedi u finalu LP-a. Samo da on nekako to finale izgura na najbolji nacin i onda da se nadamo najboljem. Ostaje ogroman zal zbog Kolasinca, jer bi imali tri najbolja igraca u vrhunskim formama (Dzeko, Pjana i Seo).Raonffa je napisao/la:Sad više i definitivno nema puno dilema oko početnih jedanaest za Grčku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma ne treba razmišljati o tome uopšte, vjerujem da će sve proći u najboljem redu.kobe24 je napisao/la:Mene sad najvise strah da se Pjanic povrijedi u finalu LP-a. Samo da on nekako to finale izgura na najbolji nacin i onda da se nadamo najboljem. Ostaje ogroman zal zbog Kolasinca, jer bi imali tri najbolja igraca u vrhunskim formama (Dzeko, Pjana i Seo).Raonffa je napisao/la:Sad više i definitivno nema puno dilema oko početnih jedanaest za Grčku.
Suspenzija Kolašinca je bila zaista nepromišljen potez, to smo svi znali onog trenutka kada je dobio karton protiv Gibraltara. Sada je kasno, al' opet nekako od te trojke što si nabrojao, mislim da će nam Seo "najmanje" nedostajati.
Vranjes bi svejedno igrao u prvoj postaviSarajlijica1946 je napisao/la:Jel neko dobio poziv umjesto ozlijedenog Avdije Vrsajevica.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A yebo te vranjes vise.pinoglavi je napisao/la:Vranjes bi svejedno igrao u prvoj postaviSarajlijica1946 je napisao/la:Jel neko dobio poziv umjesto ozlijedenog Avdije Vrsajevica.
Ja kontam sta sad ima da mi kaze.
Trenutno korisnika/ca: galia95, General505, Majestic-12 [Bot] i 25 gostiju.