FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Medikament
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve u menzu poslat i dobro nahraniti, kasnije malo u teretanu, pa u prvi tim.
Mali Zera u odnosi na ostale juniore izgleda ko terminator, a povrijedjen svako 10 dana kad je u prvom timu.
Uporedi Amirov izgled i izgled ove djece. Nastranu talent.
Mali Zera u odnosi na ostale juniore izgleda ko terminator, a povrijedjen svako 10 dana kad je u prvom timu.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
to cekamo zvanicnu objavu za GS? turkish?Medikament je napisao/la:Prati zvanicnuNeandertalac je napisao/la:Hvala Bogu. Znači ide Revizorski brzo?Medikament je napisao/la:Kasa puna, hvala Bogu.
Ta djeca nemaju kuveta za prvog tima. Ako si gledo, mogo si i sam vidjeti.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Medikament
- Kontakt:
Nea je insajder, on zna koliko je potroseno, koliko ima u kasi, koliko su nas raskidi izasli, pa valjda zna i to.
Ja sam obican forumas, ne znam ja nista

sloboda72 je napisao/la:
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne radi se tako, vjeruj. Treba imati sluha i znanja pa napraviti igrača, Amir nije mjerilo za sve jer su svi različiti. Razvoj pogotovo.Medikament je napisao/la:Sve u menzu poslat i dobro nahraniti, kasnije malo u teretanu, pa u prvi tim.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
eh, Bogati, izvini sto te ista upitah, "insajderu"!Medikament je napisao/la:Nea je insajder, on zna koliko je potroseno, koliko ima u kasi, koliko su nas raskidi izasli, pa valjda zna i to.
ko sa djecom spava, upisan ustaje. nemam namjeru sebi takvu neugodnost priustiti!
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 31 maj 2017, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444 je napisao/la:Zvrkovi vas gledaju uozbiljite se![]()
Neki se ponasaju kao da im je drago sto smo izgubili titulu.
Nije mi drago gluho bilo al mi nije drago sto niko nije izaso pred navijace i preuzeo odgovornost za ovu katastrofu. Kad treba uzeti pare od raje za razne akcije onda ne silaze sa televizija i portala a kad treba reci izvinite sto smo vas iznevjerili onda nista. U svakom normalnom klubu svijeta neko bi morao snositi odgovornost za ovaj debakl samo kod nas ne i onda smo jos mi navijaci krivi i mi mrzimo klub. Ispravi me ako sam bilo sta pogrijesio
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Zanima nas samo titula"
Član Upravnog odbora Željezničara Dejan Nikolić objasnio je proceduru kako je izabran Kostić, a novom treneru je poručio da vrati titulu na Grbavicu.
"Prije se možda dolazak novog trenera dogovarao u kafani. Mi smo uradili nešto drugačije. Napravili smo listu od 20 imena, a onda smo je suzili na pet-šest ljudi. Poslali smo im upite da naprave prezentaciju njihove vizije i plana rada. Neki nisu htjeli prezentirati. Neki su došli i prezentirali ono što su trebali. Sretan sam što je Upravni odbor donio jednoglasnu odluku za imenovanje Miloša Kostića. Svi su imali priliku slušati prezentacije svih kandidata i vidjeti da li se to podudara s našim stavovima. Na kraju smo sve sveli na dva kandidata.
Mene interesuje samo titula. Sve što imamo prikazati, mi prikazujemo, a navijači to prepoznaju, što je veoma bitno. To jedinstvo, te uplate pokazuju da radimo dobar posao. Svima poručujemo da odustati nećemo. Ono što smo obećali, ispunit ćemo i uraditi. Svjedoci ste svih poruka koje smo dobijali, a kojima su nas neki htjeli uplašiti. S ovim što imamo, navijačima, infrastrukturom i imenima koja imamo u klubu, mi poručujemo da smo glavni kadnidati za titulu. Naša vizija i vizija trenera su se podudarile. Reći ću treneru: 'Vratite nam titulu u dolinu'", jasan je bio Nikolić.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Medikament
- Kontakt:
A ozbiljno ti kazem da ne znam. To "zvanicna" je bilo u vezi izvjestaja koji neandertalac zahtjeva. Nista insajderski, sto si osjetljiv.starigrad je napisao/la:eh, Bogati, izvini sto te ista upitah, "insajderu"!Medikament je napisao/la:Nea je insajder, on zna koliko je potroseno, koliko ima u kasi, koliko su nas raskidi izasli, pa valjda zna i to.
ko sa djecom spava, upisan ustaje. nemam namjeru sebi takvu neugodnost priustiti!
@neandertalac ma znam, ali kad ti nemas fizike, sve ostalo pada u vodu. Ipak je ovo plbih gdje igras protiv Pandzi, Regoja i slocnih.
sloboda72 je napisao/la:
nisam osjetljiv, vidis da se samo ne upustam u to vase djecije ponasanje, tipa "moj tata je jaci od tvog". samo nastavite.Medikament je napisao/la:A ozbiljno ti kazem da ne znam. To "zvanicna" je bilo u vezi izvjestaja koji neandertalac zahtjeva. Nista insajderski, sto si osjetljiv.starigrad je napisao/la:eh, Bogati, izvini sto te ista upitah, "insajderu"!Medikament je napisao/la:Nea je insajder, on zna koliko je potroseno, koliko ima u kasi, koliko su nas raskidi izasli, pa valjda zna i to.
@neandertalac ma znam, ali kad ti nemas fizike, sve ostalo pada u vodu. Ipak je ovo plbih gdje igras protiv Pandzi, Regoja i slocnih.
na normalan upit, ocekujem normalan odgovor.
odjava
Veceras 5 nasih u finalima kupova Turske i Hrvatske,nek mi imamo Bekric i ostale penzionere.Fuj..
- MocMahale444
A nisam ni mislio na tebe, vjeruj ti meni ima ljudi kojima je drago. Ja evo ima 4 sedimce cekam 2 forumasa da se vrate pa da ih pitam je li okej da postavim ono sto su mi poslali kad smo imali bodava zalihe.maldini3 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Zvrkovi vas gledaju uozbiljite se![]()
Neki se ponasaju kao da im je drago sto smo izgubili titulu.
Nije mi drago gluho bilo al mi nije drago sto niko nije izaso pred navijace i preuzeo odgovornost za ovu katastrofu. Kad treba uzeti pare od raje za razne akcije onda ne silaze sa televizija i portala a kad treba reci izvinite sto smo vas iznevjerili onda nista. U svakom normalnom klubu svijeta neko bi morao snositi odgovornost za ovaj debakl samo kod nas ne i onda smo jos mi navijaci krivi i mi mrzimo klub. Ispravi me ako sam bilo sta pogrijesio
Znas kako izgleda kad se međusobno navijaci prepiru, jadno pravo.
Ko ce izaci da sta objasni navijacima, cim su ostavili Slavku sve ti se samo reklo. Nista protiv uprave bez pp znate da me boli briga za to.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Milina gledati ovu nasu djecu. Ponos veliki kad spomenu da su Amir i Baja nasa djeca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Na Klixu intervju sa Sabljom. Mozes Sablju otjerati sa Grbavice, ali Grbavicu nikad iz Sablje. Grazi, grande capitano!
Ovaj Jasarevic ima ugovor do 2019. Prema ovom portalu mi nismo ponudili novac za odstetu sto znaci da nema nista ni od ovog igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja BI vratio Svraku,Jamaka,Adilovica,Benju i dodamo Bogija,Stanica,Zebu,Bekric Jos samo Guso fali i osvojili BI kup.
ovaj mlaco kao da je sa kineskog prevodio na bosanski, pomocu google translate. ne znam je li zalosno ili smjesno ovako, navrat-nanos, napisati tekst, bez da ga se pregleda prije postavljanja. valjda, na portalu imaju i lektora, pa, nek malo povedu racuna. ovako, ispada kao da je tekst pisao neko sa 4 razreda osnovne skole, jer ima dosta "progutanih" slova i neuspjesnih koristenja interpunkcijskih znakova.LjoZee je napisao/la:Ovaj Jasarevic ima ugovor do 2019. Prema ovom portalu mi nismo ponudili novac za odstetu sto znaci da nema nista ni od ovog igraca.
mlaco, sjedi! 2+
druga stvar, ako je tacno da nismo nudli novac, zasto bi to bilo, automatski, nekorektno? moze li biti da je ponudjen neki postotak od buduceg transfera, neko od igraca u razmjenu...?
al", hajde, vrijeme je pisanja "senzacija". jedna manje ili vise.
Treci najposjeceniji klub u regionu, 1. C. Zvijezda 10 758
2. Hajduk 9 377
3. Zeljo 6 969
I neko kaze joj sto se skidaju dresovi igracima pa trebali smo ih gole skinuti, hodaju igracici po terenu ko da nikog nema na tribinama ko da je trening al jbg deba je to spremio fizicki ne moze im niko nista.
2. Hajduk 9 377
3. Zeljo 6 969
I neko kaze joj sto se skidaju dresovi igracima pa trebali smo ih gole skinuti, hodaju igracici po terenu ko da nikog nema na tribinama ko da je trening al jbg deba je to spremio fizicki ne moze im niko nista.
neki ce reci, greska je bila namjernaaleksandar_veliki je napisao/la:Cijeneci te kao forumasa imam potrebu da ti odgovorim. Radilo se o gresci koja je ispravljena odmah, no ostalo he neuoceno. Nekonkretni, ne nekorektni. Ako je off izvinjavam se.starigrad je napisao/la:ovaj mlaco kao da je sa kineskog prevodio na bosanski, pomocu google translate. ne znam je li zalosno ili smjesno ovako, navrat-nanos, napisati tekst, bez da ga se pregleda prije postavljanja. valjda, na portalu imaju i lektora, pa, nek malo povedu racuna. ovako, ispada kao da je tekst pisao neko sa 4 razreda osnovne skole, jer ima dosta "progutanih" slova i neuspjesnih koristenja interpunkcijskih znakova.LjoZee je napisao/la:Ovaj Jasarevic ima ugovor do 2019. Prema ovom portalu mi nismo ponudili novac za odstetu sto znaci da nema nista ni od ovog igraca.
mlaco, sjedi! 2+
druga stvar, ako je tacno da nismo nudli novac, zasto bi to bilo, automatski, nekorektno? moze li biti da je ponudjen neki postotak od buduceg transfera, neko od igraca u razmjenu...?
al", hajde, vrijeme je pisanja "senzacija". jedna manje ili vise.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.