Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
narodniheroj je napisao/la:Ja sam još u januaru i februaru pisao o lutanju unutar sportskog segmenta kluba. Upozoravao sam da ovaj način dovođenja igrača ne vodi ničemu, molio sam za vraćanje starim , dobrim, provjerenim metodama ubacivanja u vatru naših omladinaca. Nikad nas oni nisu izdali, oni su vrijednost našeg kluba. Željo je takav klub od nastanka da najbolje daje kad su većina prvotimaca naši mladići, ima tu nešto. Da ne govorim o realnoj potrebi za forsiranjem čak i po cjenu lošijeg kvaliteta a nisu lošiji uvjerili smo se, mi moramo svake godine imati jednog do dvojicu spremnih za prodaju. Mi smo u ovoj ligi postavili standarde kada su u pitanju transferi mladih igrača, to je uvjek bila bitna stavka u planiranju buđeta. Nismo mi politička prčija pa da ne brinemo o finansijama, mi sve sami moramo stvoriti. I kad smo imali kolosalnu priliku da podmladimo ekipu, jer smo izgradnjim istoka komotno mogli izaći pred navijače i objasniti takvu potrebu, mi nastavimo lutati. Ubjeđen sam da bismo svi prihvatili takvo objašnjenje a također sam uvjeren da bi napravili isti ovakav rezultat ako ne i bolji, sjetimo se samo sezone kad smo "divove" ganjali do zadnjeg kola sa djecom a oni poklopiše zadnjih 6 kola.
To nije sve : Bekric , ugljesa, sinisa i bogi, makrkovic ce bit bivsi, Ordagica je preuzeo Zuban manijak pravi treba urigirati da nam ga poda.. Jasararevic ce bit nas novi igrac po svemu sudecinarodniheroj je napisao/la:http://****.ba/burno-na-grbavici-lendric-ce-biti-kaznjen-zbog-izjava-crnov-na-izlaznim-vratima/
I ovaj fudbalski patuljak nezadovoljan statusom u Želji![]()
Marš odakle si došo yebo te onaj ko te doveo u Želju, povedi i njega sa sobom
Odoše i njih dvojica.LjoZee je napisao/la:Umjesto da danas objave dolazak nekog igraca pojavljuju se vijesti o kaznama i napustanju. Na kraju ce samo Fejzic i Kemo ostati. Najmanje smo stabilni od svih u vrhu.
Raspadamo se. Miske najavio povlačenje.LjoZee je napisao/la:Umjesto da danas objave dolazak nekog igraca pojavljuju se vijesti o kaznama i napustanju. Na kraju ce samo Fejzic i Kemo ostati. Najmanje smo stabilni od svih u vrhu.
Nemamo za faksa...Virtu4l je napisao/la:Raspadamo se. Miske najavio povlačenje.LjoZee je napisao/la:Umjesto da danas objave dolazak nekog igraca pojavljuju se vijesti o kaznama i napustanju. Na kraju ce samo Fejzic i Kemo ostati. Najmanje smo stabilni od svih u vrhu.
Članovi kluba imaju 10% popustaQwerty90 je napisao/la:Ne propustite jedinstvenu šansu, posjetite privatnu kliniku prim.dr.mr Aldina Čenana, utvrdite da li ste pravi Željovci, a za pregled će te biti refundirani od bankara Dejana Nikolića
https://imgbb.com/
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Hvala Bogu pa ide, doduše ovdje bi svakako bio persona non grata pravim navijačimapenke je napisao/la:Oprostite na upadu,Sesar potpisuje u Norvesku,ne u Zelju. Mozete odahnutiKrstanovica i Markovica vam dajemo nosite otpisani su
Krstanovic nije opcija u napadu 100% i tu treba odahnuti sasvim je drugi igrac u pitanju danas ili sutra treba bacit potpis... @Ljoze jasarevic-subic ljeva strana- desno ce zakaric- mada se suska da se dzelmic vracaanonimni je napisao/la:Članovi kluba imaju 10% popustaQwerty90 je napisao/la:Ne propustite jedinstvenu šansu, posjetite privatnu kliniku prim.dr.mr Aldina Čenana, utvrdite da li ste pravi Željovci, a za pregled će te biti refundirani od bankara Dejana Nikolića
https://imgbb.com/
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
Hvala Bogu pa ide, doduše ovdje bi svakako bio persona non grata pravim navijačimapenke je napisao/la:Oprostite na upadu,Sesar potpisuje u Norvesku,ne u Zelju. Mozete odahnutiKrstanovica i Markovica vam dajemo nosite otpisani su
a ni ova dvojica nam ne trebaju, to ko ti je rek'o nije naš, GOŠKu ih pošaljite
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Austinpowers, Beli98, Blackwargreymon, dark44, kraljlavova, Rauber33 i 82 gosta.