FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 31 maj 2017, 12:52

Dado svemirac :mrgreen: jeste (kao da ne) pokazao je to u Sloveniji, sad je sezona propala radi ne igranja Dade i jos par omladinaca.

:clap:
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 maj 2017, 13:00

Bravo Zenzo, ti definitivno imas Zeljin dnk-a.

Molis Boga da propadne Zeljino dijete i da klub ne zaradi dinara na njemu. Bravo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 31 maj 2017, 13:05

@zenzo...nisi u pravu ni sekunde, zna mali lopte, pokazao je to sa čovjekom i insanom kojeg nikada Željo nije smio nogirati, Milomir Odović.
Kad se spomene njegovo ime ustati treba.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 31 maj 2017, 13:25

narodniheroj je napisao/la:Ja sam još u januaru i februaru pisao o lutanju unutar sportskog segmenta kluba. Upozoravao sam da ovaj način dovođenja igrača ne vodi ničemu, molio sam za vraćanje starim , dobrim, provjerenim metodama ubacivanja u vatru naših omladinaca. Nikad nas oni nisu izdali, oni su vrijednost našeg kluba. Željo je takav klub od nastanka da najbolje daje kad su većina prvotimaca naši mladići, ima tu nešto. Da ne govorim o realnoj potrebi za forsiranjem čak i po cjenu lošijeg kvaliteta a nisu lošiji uvjerili smo se, mi moramo svake godine imati jednog do dvojicu spremnih za prodaju. Mi smo u ovoj ligi postavili standarde kada su u pitanju transferi mladih igrača, to je uvjek bila bitna stavka u planiranju buđeta. Nismo mi politička prčija pa da ne brinemo o finansijama, mi sve sami moramo stvoriti. I kad smo imali kolosalnu priliku da podmladimo ekipu, jer smo izgradnjim istoka komotno mogli izaći pred navijače i objasniti takvu potrebu, mi nastavimo lutati. Ubjeđen sam da bismo svi prihvatili takvo objašnjenje a također sam uvjeren da bi napravili isti ovakav rezultat ako ne i bolji, sjetimo se samo sezone kad smo "divove" ganjali do zadnjeg kola sa djecom a oni poklopiše zadnjih 6 kola.

Ti brate ako nastavis tako pisati bices vrlo brzo pitar. Ko si ti da razmisljas svojom glavom i da omalovazavas rad SD i sefa ss u klubu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 31 maj 2017, 13:31

Slazem se da treba davati i gurati nasu djecu al da ti djeca budu oslonac vece gluposti u zivotu nisam cuo, moramo imati igrace koji nece izgoriti u zelji ili podleci pritisku a svakako ja bi davao sansu nasoj djeci maksimalno ali deba to nikada nece uraditi jer on gleda samo svoju guzicu boji se ne gleda on u buducnost kaze on ce napasti evropu treba 4 prelazna roka... hshaha covjek hoce sto duze da se zadrzi jer ovo je njemu vrhunac karijere i zapamtite nama su i kerla i bokacini igrali a nase dijete sjedilo na klupi a nista ne bi losije igralo a da je igrao ove sezone bi imali pravog stopera.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 31 maj 2017, 13:41

Željo jedino može kvalitetnog igrača dobiti iz omladinskog pogona ili ubosti sa besplatnim igračem koji su nekad nešto vrijedili kao što su Miro ili Lendra. Realnost je da ti kad dovodiš igrače za 0 KM, a politika kluba je takva da se takvih dovodilo po 15 u jednom transfer roku, ne možeš ubosti sa više od 3 igrača koji će biti neki kvalitet. Ako hoćeš pravi kvalitet onda plati igrača ili dovedi nekog besplatnog igrača kao što su bili Dialiba ili Štilić , a ne Pozder. Ali mi za igrače bez ugovora kao što je Dialiba nemamo finansije da mu dajemo platu koju on traži, a isto tako nemamo para da plaćamo obeštećenja za igrače čija je karijera u usponu kao što je bio Memišević prošle sezone. Recimo upravo Memišević je igrač koji vrijedi svake marke zato što za razliku od ostalih štopera u ligi momak je veoma tehnički potkovan za jednog štopera, zato je i u Gronigenu znao igrati i desnog beka. Totalno druga dimenzija od klasičnih štopera u našoj ligi koje gledamo godinama, zato je i završio u Holandiji jer su takvi igrači na cijeni danas. Tek kad budemo u mogućnosti da dovodimo takve igrače, onda možemo pričati o Želji kao ozbiljnom klubu sa ambicijom da uradi nešto više u Evropi. Do tada kao što rekoh ma početku posta mi jedino možemo kvalitet dobiti stvaranjem novih Bajića i Amira, da nam se posreći vraćanjem igrača ala Zakarića, Lendrić i Miro iz mrtvih ili dovodjenje mladih igrača koji imaju amaterske ugovore sa svojim klubovima kao lupam Dujaković u Krupi pa možda nešto bude od njih.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 31 maj 2017, 14:10

Ne propustite jedinstvenu šansu, posjetite privatnu kliniku prim.dr.mr Aldina Čenana, utvrdite da li ste pravi Željovci, a za pregled će te biti refundirani od bankara Dejana Nikolića ;)
slika
https://imgbb.com/

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2017, 14:21

Samo DNK!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 maj 2017, 14:26

Umjesto da danas objave dolazak nekog igraca pojavljuju se vijesti o kaznama i napustanju. Na kraju ce samo Fejzic i Kemo ostati. Najmanje smo stabilni od svih u vrhu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 31 maj 2017, 14:31

narodniheroj je napisao/la:http://****.ba/burno-na-grbavici-lendric-ce-biti-kaznjen-zbog-izjava-crnov-na-izlaznim-vratima/

I ovaj fudbalski patuljak nezadovoljan statusom u Želji :crazy:
Marš odakle si došo yebo te onaj ko te doveo u Želju, povedi i njega sa sobom :puke:
To nije sve : Bekric , ugljesa, sinisa i bogi, makrkovic ce bit bivsi, Ordagica je preuzeo Zuban manijak pravi treba urigirati da nam ga poda.. Jasararevic ce bit nas novi igrac po svemu sudeci
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 maj 2017, 14:33

LjoZee je napisao/la:Umjesto da danas objave dolazak nekog igraca pojavljuju se vijesti o kaznama i napustanju. Na kraju ce samo Fejzic i Kemo ostati. Najmanje smo stabilni od svih u vrhu.
Odoše i njih dvojica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2017, 14:34

LjoZee je napisao/la:Umjesto da danas objave dolazak nekog igraca pojavljuju se vijesti o kaznama i napustanju. Na kraju ce samo Fejzic i Kemo ostati. Najmanje smo stabilni od svih u vrhu.
Raspadamo se. Miske najavio povlačenje.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 maj 2017, 14:37

Nece se Željo nikad raspasti!

Jedino ako ode Ćenan ili Dejo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 31 maj 2017, 14:41

Oprostite na upadu,Sesar potpisuje u Norvesku,ne u Zelju. Mozete odahnuti :D Krstanovica i Markovica vam dajemo nosite otpisani su
Samo jedno ime

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 31 maj 2017, 14:42

Virtu4l je napisao/la:
Raspadamo se. Miske najavio povlačenje.
Nemamo za faksa...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2017, 14:42

Vidjećeš hoćemo li se raspati kad se aktivira ova Misketova tužba zbog dugovanja prema njemu.

Počistiće nas Senad slika
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 maj 2017, 14:46

Je li istina da ce ovaj Jasarevic doci ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 31 maj 2017, 14:46

Qwerty90 je napisao/la:Ne propustite jedinstvenu šansu, posjetite privatnu kliniku prim.dr.mr Aldina Čenana, utvrdite da li ste pravi Željovci, a za pregled će te biti refundirani od bankara Dejana Nikolića ;)
slika

Članovi kluba imaju 10% popusta :cool:
penke je napisao/la:Oprostite na upadu,Sesar potpisuje u Norvesku,ne u Zelju. Mozete odahnuti :D Krstanovica i Markovica vam dajemo nosite otpisani su
Hvala Bogu pa ide, doduše ovdje bi svakako bio persona non grata pravim navijačima :) a ni ova dvojica nam ne trebaju, to ko ti je rek'o nije naš, GOŠKu ih pošaljite :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 31 maj 2017, 14:48

anonimni je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Ne propustite jedinstvenu šansu, posjetite privatnu kliniku prim.dr.mr Aldina Čenana, utvrdite da li ste pravi Željovci, a za pregled će te biti refundirani od bankara Dejana Nikolića ;)
slika

Članovi kluba imaju 10% popusta :cool:
penke je napisao/la:Oprostite na upadu,Sesar potpisuje u Norvesku,ne u Zelju. Mozete odahnuti :D Krstanovica i Markovica vam dajemo nosite otpisani su
Hvala Bogu pa ide, doduše ovdje bi svakako bio persona non grata pravim navijačima :) a ni ova dvojica nam ne trebaju, to ko ti je rek'o nije naš, GOŠKu ih pošaljite :mrgreen:
Krstanovic nije opcija u napadu 100% i tu treba odahnuti sasvim je drugi igrac u pitanju danas ili sutra treba bacit potpis... @Ljoze jasarevic-subic ljeva strana- desno ce zakaric- mada se suska da se dzelmic vraca

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 31 maj 2017, 14:50

Nemoj Bkricu da odes ti naša lokomotiva, najveća snaga Želje, moderan, brz, prodoran sa velikim vicem u igri,
Idi rumeni možeš u olimpic samo raspalo smece.
Ma ovi ako ne dovedu igrače kako treba nek kupe svoje prnje i nek idu sve do jednog.
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Austinpowers, Beli98, Blackwargreymon, dark44, kraljlavova, Rauber33 i 82 gosta.