Ja nikad nisam dozvolio da mi kondicioni trener radi pripreme. Nikad! Sve sam ja radio sam. Zato su moje ekipe koje sam vodio bile najspremnije. Kod mene kondicioni trener može zagrijati ekipu ili raditi s igračima koji se oporavljaju od povreda, ali pripreme ja radim. Imam jednu tajnu, jedan recept koji koristim i koji je uvjek davao rezultat.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Plaćenički portali ovo podmeću a nije istina. Nemojte ovo lijepiti i nemojte čitati druge portale, forume, stranice. Samo mene slušajte.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vlado Jagodic>Slavko Petrovic
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Idemoplavi
- Kontakt:
Tačno me sramota kad vidim ko se sve zove navijačem Želje, ljudi se naslađuju više nego pitari...
Vi ste dno od navijača zapamtite to. Fol vi vizionari neki k.urci palci, pa najlakše je srat i najavljivat crnjake, pa ako se desi fol vi znali, a da se titula uzela koja nam je promakla za jedan bod bilo bi opet priča yebo me ova titula sad ce nas naklofat neki 7:0 bla bla. Od danas za mene je Neandertalac pitar tako te od sad zovem.
Vi ste dno od navijača zapamtite to. Fol vi vizionari neki k.urci palci, pa najlakše je srat i najavljivat crnjake, pa ako se desi fol vi znali, a da se titula uzela koja nam je promakla za jedan bod bilo bi opet priča yebo me ova titula sad ce nas naklofat neki 7:0 bla bla. Od danas za mene je Neandertalac pitar tako te od sad zovem.
1921
-
- Kontakt:
http://****.ba/burno-na-grbavici-len ... m-vratima/
I ovaj fudbalski patuljak nezadovoljan statusom u Želji
Marš odakle si došo yebo te onaj ko te doveo u Želju, povedi i njega sa sobom
I ovaj fudbalski patuljak nezadovoljan statusom u Želji

-
- Kontakt:
Evo Slobodi treba hitno 100 k maraka eto Ordagića ako znaju digni kredit kupi igrače i kad prodaš svoje vrati zaboga miloga neku pozajmicu uzmi sve što valja.narodniheroj je napisao/la:http://****.ba/burno-na-grbavici-lendric-ce-biti-kaznjen-zbog-izjava-crnov-na-izlaznim-vratima/
I ovaj fudbalski patuljak nezadovoljan statusom u Želji![]()
-
- Kontakt:
Ništa od tog, slijedeća lasta koja slijeće u Dolinu je Krstanović 99%dimitrije21 je napisao/la:Evo Slobodi treba hitno 100 k maraka eto Ordagića ako znaju digni kredit kupi igrače i kad prodaš svoje vrati zaboga miloga neku pozajmicu uzmi sve što valja.narodniheroj je napisao/la:http://****.ba/burno-na-grbavici-lendric-ce-biti-kaznjen-zbog-izjava-crnov-na-izlaznim-vratima/

Ordagić ima 50.000 km klauzulu u ugovoru. Ne smije se propustiti prilika da se dovede jer ako to mi ne učinimo, Sarajevo ili Zrinjski će vrlo rado dovesti ovakvog igrača u svoje redove. Ordagić je bolji od svih naših veznjaka, itekako bi nam valjao.
-
- Kontakt:
šta će nam starkelje nama trebaju mladi kavlitetni igrači na kojima će klub zaraditi ne starkelje.
Ordagiću je 24 godine. Vrijedi platiti tih 50.000 km da ga dovedemo.
- Neandertalac
- Kontakt:
U pravu si. Konobar našao pametovat. Neka ide u Tuborg sa jaranima koji mu mozak ispiraju.Idemoplavi je napisao/la:Tačno me sramota kad vidim ko se sve zove navijačem Želje, ljudi se naslađuju više nego pitari...
Sa "nazovi" legendama. Samoprozvanim.
P.S. Da te pitam, gdje bi ti pare od Lendrića usmjerio. Al' konkretno.
Hvala. Ljubim te. Pusa.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A treba inace vjerovati svakom naslovu na nekom lijevom portalu?narodniheroj je napisao/la:http://****.ba/burno-na-grbavici-lendric-ce-biti-kaznjen-zbog-izjava-crnov-na-izlaznim-vratima/

- grbavicka1921
- Kontakt:
Naši su se sjbali ko foke na ekvatoru.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Posebno ovaj portal, kojem je forum glavni izvor informacija.SlevinKelevra je napisao/la:A treba inace vjerovati svakom naslovu na nekom lijevom portalu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:U pravu si. Konobar našao pametovat. Neka ide u Tuborg sa jaranima koji mu mozak ispiraju.Idemoplavi je napisao/la:Tačno me sramota kad vidim ko se sve zove navijačem Želje, ljudi se naslađuju više nego pitari...
Sa "nazovi" legendama. Samoprozvanim.
P.S. Da te pitam, gdje bi ti pare od Lendrića usmjerio. Al' konkretno.
Hvala. Ljubim te. Pusa.

1921
-
- Kontakt:
Ne treba vjerovati naslovima i upakovanim pričama, treba vjerovati svojim očima i razmišljati svojom glavom. Kamion istrošenih poluigrača nam dovedu svaki prelazni rok pa su tako na zadnjem doveli i ovog bivšeg fudbalera kojeg su iz Širokog ispratili sa osmijehom od uha do uha jer je godinu dana sjedio na klubi i povremeno ulazio da zabavi one malobrojne na tribinama. Takav je fudbaler najavljen kao veliko pojačanje Željezničara, Željezničara koji je ne tako davno harao ovom jadnom ligom i redao rekord za rekordom. Da nije tužno i po klub poražavajuće ovo bi bilio smiješno. Ivan Crnov je u sezoni 13/14 bio dobar fudbaler a danas 3 godine nakon je samo pokušaj fudbalera. I zato što nam je klub pun Crnova i ostalih poluigrača, zato je zrinski preuzeo dominaciju u nikad jadnijoj i kvalitom lošijoj PLBIH. Zato mi 4 pune godine apstiniramo od trofeja a da stvar bude gora nema naznaka da će se nešto promjeniti. Oni koji su nas svukli ovako nisko su i dalje tu i odlučuju o sudbini našeg kluba. Vama ako treba neki lijep naslov onda ga potražite na niskobudzetnim portalima a ja ću razmišljati svojom glavom i boga moliti da se ova agonija konačno zaustavi.SlevinKelevra je napisao/la:A treba inace vjerovati svakom naslovu na nekom lijevom portalu?narodniheroj je napisao/la:http://****.ba/burno-na-grbavici-lendric-ce-biti-kaznjen-zbog-izjava-crnov-na-izlaznim-vratima/
19. juna cemo saznati protivnika za europu, valjda se do tada i tim sastavi tj. zavrse odlasci i dolasci.
Barem odlasci da zavrse do tada jer mi obicno pred prvo kolo zavrsavamo dolaske.
Barem odlasci da zavrse do tada jer mi obicno pred prvo kolo zavrsavamo dolaske.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 31 maj 2017, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne kazem da nije istina dobar dio onoga sto si nam napisao, ali ti si svoj komentar napisao tako sto si prihvatio da je taj naslov 100% istinit.narodniheroj je napisao/la:
Ne treba vjerovati naslovima i upakovanim pričama, treba vjerovati svojim očima i razmišljati svojom glavom. Kamion istrošenih poluigrača nam dovedu svaki prelazni rok pa su tako na zadnjem doveli i ovog bivšeg fudbalera kojeg su iz Širokog ispratili sa osmijehom od uha do uha jer je godinu dana sjedio na klubi i povremeno ulazio da zabavi one malobrojne na tribinama. Takav je fudbaler najavljen kao veliko pojačanje Željezničara, Željezničara koji je ne tako davno harao ovom jadnom ligom i redao rekord za rekordom. Da nije tužno i po klub poražavajuće ovo bi bilio smiješno. Ivan Crnov je u sezoni 13/14 bio dobar fudbaler a danas 3 godine nakon je samo pokušaj fudbalera. I zato što nam je klub pun Crnova i ostalih poluigrača, zato je zrinski preuzeo dominaciju u nikad jadnijoj i kvalitom lošijoj PLBIH. Zato mi 4 pune godine apstiniramo od trofeja a da stvar bude gora nema naznaka da će se nešto promjeniti. Oni koji su nas svukli ovako nisko su i dalje tu i odlučuju o sudbini našeg kluba. Vama ako treba neki lijep naslov onda ga potražite na niskobudzetnim portalima a ja ću razmišljati svojom glavom i boga moliti da se ova agonija konačno zaustavi.
S druge strane, Crnov jeste u losoj formi, i nije 'svoj' nakon povrede, ali ipak ima u njemu potencijala da bude dobar igrac. Mi, kao klub koji ne moze nikome platiti obestecenje, koliko god malo ono bilo, ne mozemo reci ne igracima kao on. Fakat se ne sjecam da je iko na formumu imao ista protiv da nas on pojaca... Ono u fazonu, nece biti visak. Lako je sad mlatiti.
- plavousrcu
- Kontakt:
Zajebi sta smo mi rekli. Mi smo nebitni. Nismo placali obestecenja ni prije sedam godina, a zajebavali smo se sa svima. Jos nije bilo love u klubu ni blizu kao posljednje dvije godine. Mozemo mi umanjivati nacinjenu stetu koliko hocemo, ali onaj tekst na klixu o broju igraca dovedenih i otjeranih pokazuje pravo stanje.SlevinKelevra je napisao/la:Ne kazem da nije istina dobar dio onoga sto si nam napisao, ali ti si svoj komentar napisao tako sto si prihvatio da je taj naslov 100% istinit.narodniheroj je napisao/la:
Ne treba vjerovati naslovima i upakovanim pričama, treba vjerovati svojim očima i razmišljati svojom glavom. Kamion istrošenih poluigrača nam dovedu svaki prelazni rok pa su tako na zadnjem doveli i ovog bivšeg fudbalera kojeg su iz Širokog ispratili sa osmijehom od uha do uha jer je godinu dana sjedio na klubi i povremeno ulazio da zabavi one malobrojne na tribinama. Takav je fudbaler najavljen kao veliko pojačanje Željezničara, Željezničara koji je ne tako davno harao ovom jadnom ligom i redao rekord za rekordom. Da nije tužno i po klub poražavajuće ovo bi bilio smiješno. Ivan Crnov je u sezoni 13/14 bio dobar fudbaler a danas 3 godine nakon je samo pokušaj fudbalera. I zato što nam je klub pun Crnova i ostalih poluigrača, zato je zrinski preuzeo dominaciju u nikad jadnijoj i kvalitom lošijoj PLBIH. Zato mi 4 pune godine apstiniramo od trofeja a da stvar bude gora nema naznaka da će se nešto promjeniti. Oni koji su nas svukli ovako nisko su i dalje tu i odlučuju o sudbini našeg kluba. Vama ako treba neki lijep naslov onda ga potražite na niskobudzetnim portalima a ja ću razmišljati svojom glavom i boga moliti da se ova agonija konačno zaustavi.
S druge strane, Crnov jeste u losoj formi, i nije 'svoj' nakon povrede, ali ipak ima u njemu potencijala da bude dobar igrac. Mi, kao klub koji ne moze nikome platiti obestecenje, koliko god malo ono bilo, ne mozemo reci ne igracima kao on. Fakat se ne sjecam da je iko na formumu imao ista protiv da nas on pojaca... Ono u fazonu, nece biti visak. Lako je sad mlatiti.
-
- Kontakt:
Ja sam još u januaru i februaru pisao o lutanju unutar sportskog segmenta kluba. Upozoravao sam da ovaj način dovođenja igrača ne vodi ničemu, molio sam za vraćanje starim , dobrim, provjerenim metodama ubacivanja u vatru naših omladinaca. Nikad nas oni nisu izdali, oni su vrijednost našeg kluba. Željo je takav klub od nastanka da najbolje daje kad su većina prvotimaca naši mladići, ima tu nešto. Da ne govorim o realnoj potrebi za forsiranjem čak i po cjenu lošijeg kvaliteta a nisu lošiji uvjerili smo se, mi moramo svake godine imati jednog do dvojicu spremnih za prodaju. Mi smo u ovoj ligi postavili standarde kada su u pitanju transferi mladih igrača, to je uvjek bila bitna stavka u planiranju buđeta. Nismo mi politička prčija pa da ne brinemo o finansijama, mi sve sami moramo stvoriti. I kad smo imali kolosalnu priliku da podmladimo ekipu, jer smo izgradnjim istoka komotno mogli izaći pred navijače i objasniti takvu potrebu, mi nastavimo lutati. Ubjeđen sam da bismo svi prihvatili takvo objašnjenje a također sam uvjeren da bi napravili isti ovakav rezultat ako ne i bolji, sjetimo se samo sezone kad smo "divove" ganjali do zadnjeg kola sa djecom a oni poklopiše zadnjih 6 kola.
- Neandertalac
- Kontakt:
Fuj šta je sve ovaj Neandertalac pisao, kako je podapinjao klub. Evo svi se uvjerite kakav je to neprijatelj...Neandertalac je napisao/la: Još jednom, ti i stručnjaci veze nemate, bez uvrede. Takođe ti "ozbiljni" prvotimci od 5 k plata što na guzove dobijaju buduće drugoligaše.
Memija je za Sinišu svemirac a Dado za sve one veznjake što su prošli kroz klub Iniesta. Osmanković sa svojih 20 god je trebao već sada igrat u paru sa Bogićevićem a Mujagić da bude drugi špic ekipe sa već zavidnom minutažom. O ostalim što su šutnuti ih kluba da bi igrali qarine od igrača ne vrijedi ni pričati.
Beširević je još mlad, vidjećemo.
Uništen je čitav jedan projekat i šteta milionska! Šteta na Željin račun!
Memiju nisu prodali već ga dali za najmizerniju moguću cifru u najmizerniju ligu da ga se riješe. Fuj
Pitar!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.