NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2017
A ako opet iguodala bude mvp? 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Jedna od glupljih odlukaKK_Bosna je napisao/la:A ako opet iguodala bude mvp?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Realno i tad je trebao Steph dobiti MVP nagradu kad je već nisu htjeli LeBronu dat, čitav Iggyjev napadački učinak je došao zahvaljujući udvajanju Stepha na svakom picku. Čovjek je imao 26-6-5 sa dosta finom efikasnišću.
A Brona zaustavio na 39-13-8.Epidaurus je napisao/la:Realno i tad je trebao Steph dobiti MVP nagradu kad je već nisu htjeli LeBronu dat, čitav Iggyjev napadački učinak je došao zahvaljujući udvajanju Stepha na svakom picku. Čovjek je imao 26-6-5 sa dosta finom efikasnišću.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Stephen MVP sa 30+ poena u utakmici, idealna prilika da zakuca status top 5 playa ikad.
Imam osjecaj da ce u finalu se probudit Klay i pored sampionske uzeti i MVP titulu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
sutraHankMoody je napisao/la:Je li večeras prva utakmica?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
LeBabo je spreman. 

za metluBelmin6 je napisao/la:LeBabo je spreman.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Curry said he “probably will” wear the shooting sleeve in the Finals. Has a little bit of swelling in his right elbow. 

- adriano_leite
- Kontakt:
Prepali se vanzemaljciNEZALAGANJE je napisao/la:Curry said he “probably will” wear the shooting sleeve in the Finals. Has a little bit of swelling in his right elbow.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Već zvali Seku da rezervišu operaciju u julu na Koševu.adriano_leite je napisao/la:Prepali se vanzemaljciNEZALAGANJE je napisao/la:Curry said he “probably will” wear the shooting sleeve in the Finals. Has a little bit of swelling in his right elbow., priprema se alibi
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jel Draymond pred kakvom suspenzijom?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Treba istaci i kako je rekao da nema boli i da to nece uticati na njegovo sutiranje,ali onda zaista ne znam cemu pominjanje toga uopste?? 

Pa da bi vi imali šta pisati, konkretno adriano, i pljuvati lika džaba. I onda za mjesec govoriti, konkretno adriano, kako drugi provociraju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- adriano_leite
- Kontakt:
Konkretno adriano ne pise haman pa mjesec ili 2 na temama NBA niti ce pisati, kako god finale zavrsi. Konkretno adriano, kao i svaki drugi forumas, imaju pravo pisati na ovom forumu. Konkretno ti, niti bilo ko drugi, ne mogu zabraniti nikome da komentarisu. Kad mozes ti takav komentarisati, onda moze svako. PoyyBrokula je napisao/la:Pa da bi vi imali šta pisati, konkretno adriano, i pljuvati lika džaba. I onda za mjesec govoriti, konkretno adriano, kako drugi provociraju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.