FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Ljudi koji citate ove folirante ovdje ignoriste ih oni su bruka i sramota kao navijaci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma tebi je drago što nismo uzeli titulu i sada svršavaš. Tjeras upravu.Qwerty90 je napisao/la:Hahahaha a šta ću brate mora se znati ko su istinski Željovci![]()
Drži me ovaj neki oblik šizofrenije od derbija i ne popušta, na hajr i na dobro da izađe![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
A sve ovo pojedinci pisali godinu i jače, silovali nam male mozgove floskulama i ublehama. Osmišljene akcije oko pojačanja i raskida, sve sa pripremom terena a o pojedinim planovima se može diplomski uraditi.
Sada kada im čovjek piše što su oni pisali opet nevaljamo

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bgm tačno je čovjek nekad rahat kad manje stvari zna, prije sam mislio da je to floskula za mediokritete i idiote, al' stvarno nije, ubijeđen sam da ti ljudi žive duže ... Ma haj ako ništa ne treba kukati, ostala nam je ona trening oprema od skijaša, idemo praviti jug, CILJ: EVROPANeandertalac je napisao/la:Ma tebi je drago što nismo uzeli titulu i sada svršavaš. Tjeras upravu.Qwerty90 je napisao/la:Hahahaha a šta ću brate mora se znati ko su istinski Željovci![]()
Drži me ovaj neki oblik šizofrenije od derbija i ne popušta, na hajr i na dobro da izađe![]()
A sve ovo pojedinci pisali godinu i jače, silovali nam male mozgove floskulama i ublehama. Osmišljene akcije oko pojačanja i raskida, sve sa pripremom terena a o pojedinim planovima se može diplomski uraditi.
Sada kada im čovjek piše što su oni pisali opet nevaljamo [emoji38]

- Neandertalac
- Kontakt:
Ma vatale teški. Nije znao za raskide, tu leže pare.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Koje ste vi budale da tako kazem, Slavko sprema ekipu kao da idu na Mount Everest a Amar rostilja, teferić pravi i napusta nas u pola sezone.
Mozda je bolje da se vratim poslije Ramazana.
Mozda je bolje da se vratim poslije Ramazana.
Da je znao da se može biti u plusu sa raskidima, gdje bi mu kraj bio ... Al' jbg zato je i propao, nebitno zna to naš Dejo, a pare se lagano slijevaju u kasu 

- Neandertalac
- Kontakt:
Sreća naša pa ga imamo. Hvala ti što postojiš.
Čuj ukoliko je moguće ispregovara uslove a ukoliko nije može i koliko zatraže.Dejan Nikolić je u ime kluba bio zadužen samo za pregovaranje sa igračima te ukoliko je moguće, u zavisnosti od budžeta koji imamo na raspolaganju, ispregovara najbolje uslove za klub.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
To ti je onaj novi sistem pregovaranja, u modernoj ekonomiji poznat kao "Dobro meni, dobro tebi" ... Ne možemo mi to obični smrtnici shvatiti, čovjek radi na spajanju banaka i automatski zna sve o fudbalu, jel' to možda treba da njemu Amar i Zuban pričaju o fudbalu !? MA HAJTE MOLIM VAS ...
Treba vratiti Kokota da pokaže balerinama šta je klizeći start
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Kako da ne kokot isto postuje trenere ko lendra, postavio sam bio kad je otisao iz Zelje kad je napisao gazdi iz visokog da ga je Sablja oCero i jos dosta nekih stvari.
Jos igrao za Serbian White Eagles taj je odma za kapitenske. Nikad necu zaboraviti kad smo ja i @Pile forumas ovdje pisali o tome a aldin nas nazvao vehabijama.
Jos igrao za Serbian White Eagles taj je odma za kapitenske. Nikad necu zaboraviti kad smo ja i @Pile forumas ovdje pisali o tome a aldin nas nazvao vehabijama.
MocMahale444 je napisao/la:Kako da ne kokot isto postuje trenere ko lendra, postavio sam bio kad je otisao iz Zelje kad je napisao gazdi iz visokog da ga je Sablja oCero i jos dosta nekih stvari.
S kojeg profila?

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Hoce li vam Petrovic dovesti Demira Pecu iz Radnika ko sto je htio prosli prelazni rok?
Neće, nemamo pare, mi dovodimo samo džabne igrače, pod uslovom da su prešli 28 godina, tako da ti se Peco ne uklapa u našu transfer politiku.shaman7 je napisao/la:Hoce li vam Petrovic dovesti Demira Pecu iz Radnika ko sto je htio prosli prelazni rok?
Ima ugovor do 2019. Sve i da ga Slavko zeli dovesti ne moze.shaman7 je napisao/la:Hoce li vam Petrovic dovesti Demira Pecu iz Radnika ko sto je htio prosli prelazni rok?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Ne znam tacno milanribar ili donna nisam siguran ja sam tad imao onaj MuhamedTM. Napade nas ispljuva za cas kaze je li muha nosis kratke pantole i imas bradu sandzaklijoRokoko87 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Kako da ne kokot isto postuje trenere ko lendra, postavio sam bio kad je otisao iz Zelje kad je napisao gazdi iz visokog da ga je Sablja oCero i jos dosta nekih stvari.
S kojeg profila?

Pitam onako, poznanik mi je pa bi mi bilo drago da se mali progura s obzirom da je ono najveci sportista od svih fudbalera, a znanje mu je neupitno.LjoZee je napisao/la:Ima ugovor do 2019. Sve i da ga Slavko zeli dovesti ne moze.shaman7 je napisao/la:Hoce li vam Petrovic dovesti Demira Pecu iz Radnika ko sto je htio prosli prelazni rok?
Lijep pozdrav za vas

Bilo bi i nama drago, momak je strašan potencijal, al' Bgm izgleda mrka kapa ...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Bio je on zelja navijaca,a mislim da i sada ima onih koji bi ga zeljeli vidjeti na Grbavici. Medjutim,taj ugovor koci sve. Lijep pozdrav.shaman7 je napisao/la:Pitam onako, poznanik mi je pa bi mi bilo drago da se mali progura s obzirom da je ono najveci sportista od svih fudbalera, a znanje mu je neupitno.LjoZee je napisao/la:Ima ugovor do 2019. Sve i da ga Slavko zeli dovesti ne moze.shaman7 je napisao/la:Hoce li vam Petrovic dovesti Demira Pecu iz Radnika ko sto je htio prosli prelazni rok?
Lijep pozdrav za vas
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Ima ugovor do 2019. Sve i da ga Slavko zeli dovesti ne moze.shaman7 je napisao/la:Hoce li vam Petrovic dovesti Demira Pecu iz Radnika ko sto je htio prosli prelazni rok?
Sta vam je, pa nije Grizman pa da ga Atletiko ne pusta bez odstete.. Vecina igraca u Radniku imaju amaterske ugovore.. Radnik je jedan od najsiromasnijih klubova u ligi.. Obradovica, Besirevica i Pecu bi mogli dobiti uz neku simbolicnu odstetu
Na stranu sad visina obeštećenja, ali Peco ima profesionalni ugovor:risingforce je napisao/la:
Sta vam je, pa nije Grizman pa da ga Atletiko ne pusta bez odstete.. Vecina igraca u Radniku imaju amaterske ugovore.. Radnik je jedan od najsiromasnijih klubova u ligi.. Obradovica, Besirevica i Pecu bi mogli dobiti uz neku simbolicnu odstetu

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Orvel, Proximic, svrakino1921 i 139 gostiju.