Vrlo sam ranjiv ovih danaMocMahale444 je napisao/la:
Ostali ako niste spremni nemoj da letite pred rudu tamo![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vrlo sam ranjiv ovih danaMocMahale444 je napisao/la:
Imas vise slifa nemoj onako, mislio sam ti poslati poruku prije nego sto je vojnik srece te citirao. Vec je bilo kasno.SlevinKelevra je napisao/la:Vrlo sam ranjiv ovih danaMocMahale444 je napisao/la:
Ma, bolan, ovo nam je kompliment... 100 stranica divljanja zbog naseg drugog mjesta.Neandertalac je napisao/la:Ma smiješno, imaju oni svojih problema, svi do jednoga nego im lakše ako na deuge prstom pokazuju. Standardna komplesaška.
A nije da nismo zaslužili.
Ljudi ispod nas zavrsili,ali kod njih kolektivna euforija,kako na kafama tako i na forumu,ne mozes pricati sa njima jbtSlevinKelevra je napisao/la:Ma, bolan, ovo nam je kompliment... 100 stranica divljanja zbog naseg drugog mjesta.Neandertalac je napisao/la:Ma smiješno, imaju oni svojih problema, svi do jednoga nego im lakše ako na deuge prstom pokazuju. Standardna komplesaška.
A nije da nismo zaslužili.
@Muha, neka hvala...
Posteno mu ga sukno bas. evo vidim ha ha Koji je brat ZeljkovicLjoZee je napisao/la:Sto Zeljkovic suknu Tomicu na fejsu. Ovaj napisao da je ova ubleha najbolji trener koji ga trenirao,a Mladen mu komentarisao da je zaboravio na Amara Osima.[emoji38]
300 milja prva rata, pa onda 2 X 350.000 €, al' ne širi brtNeandertalac je napisao/la:Šta sa parama od Lendrića?
800.000 min. Eura. Ni milemetra!
Nemoj mi vjerovat, Siniša 350.000€. Ali ima opcija neke zamjene, dva Brazilca daju.Qwerty90 je napisao/la:300 milja prva rata, pa onda 2 X 350.000 €, al' ne širi brtNeandertalac je napisao/la:Šta sa parama od Lendrića?
800.000 min. Eura. Ni milemetra!Rekord svih rekorda Lemdara Razbijač !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Auuuu brt jagnjetina, muštuluk, uvijek sam bio za Sinišu i igrače sa strane, bolje on da uzima pare nego naša neuhranjena djeca koju pokvareni Zuban gura, sram i stid da bude i njeg i Hrapu, hoće da opljačkaju klub ! NI MILIMETRA !Neandertalac je napisao/la:Nemoj mi vjerovat, Siniša 350.000€. Ali ima opcija neke zamjene, dva Brazilca daju.Qwerty90 je napisao/la:300 milja prva rata, pa onda 2 X 350.000 €, al' ne širi brtNeandertalac je napisao/la:Šta sa parama od Lendrića?
800.000 min. Eura. Ni milemetra!Rekord svih rekorda Lemdara Razbijač !
Zubanu zabraniti da prilazi klubu. I Amaru.Qwerty90 je napisao/la:Auuuu brt jagnjetina, muštuluk, uvijek sam bio za Sinišu i igrače sa strane, bolje on da uzima pare nego naša neuhranjena djeca koju pokvareni Zuban gura, sram i stid da bude i njeg i Hrapu, hoće da opljačkaju klub ! NI MILIMETRA !Neandertalac je napisao/la:
Nemoj mi vjerovat, Siniša 350.000€. Ali ima opcija neke zamjene, dva Brazilca daju.
Ma kakvi Amar i Zuban, karinaši žešći, ne mogu u rečenicu sa Dejom i Ćenanom, a tek ova nova navala Željinih vojnika tipa Stanić, Vlaović i Živković, too je DNK, samo će ljudi prodavati naše igrače u lige petice, dosta je više bilo, neće se naša djeca boriti za PKK u Turskoj, samo zapad, samo lige petice !!!Neandertalac je napisao/la:Zubanu zabraniti da prilazi klubu. I Amaru.Qwerty90 je napisao/la:Auuuu brt jagnjetina, muštuluk, uvijek sam bio za Sinišu i igrače sa strane, bolje on da uzima pare nego naša neuhranjena djeca koju pokvareni Zuban gura, sram i stid da bude i njeg i Hrapu, hoće da opljačkaju klub ! NI MILIMETRA !Neandertalac je napisao/la:
Nemoj mi vjerovat, Siniša 350.000€. Ali ima opcija neke zamjene, dva Brazilca daju.
Roštiljdžije obične, prodali najvećeg talenta za samo milion km. I još jednog. I Višću. I Šehu. I Zolu. Još napravili par dječaka, svaki bezveze, šatro mladi reprezentativci imali po 70_ak nastupa za klub.
I ovog Vecu će sjebat, daj Bože da uzmemo 700_800 milja km, to je Max. Da ide na zapad 12 miliona eura ko dobar dan.
Lahko je bilo Zubanu igrati njemu nisu psovali majku balijskuNeandertalac je napisao/la:Onaj Zuban šatro legenda, jedan go dao. Lemdara 30 pa se ne qurči.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Kajkutenjoyer, Samba71 i 31 gost.