OtacRajaz je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Ne vuce mi ovaj transfer period na dobro kad pocinje sa nekim serijem, dakle od pocetka nesto smrdi i asocira na obavljanje velike nuzde![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
OtacRajaz je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Ne vuce mi ovaj transfer period na dobro kad pocinje sa nekim serijem, dakle od pocetka nesto smrdi i asocira na obavljanje velike nuzde![]()
Možda je mislio na Wigan ili Boltonrio_Ferdy88 je napisao/la:KojiFurymaker je napisao/la: Al nebitni su skroz ti klubovi iz Manchestera, pogotovo taj sto nece igrati ni LP iduce godine, tako da..
Everyone including Bartomeu is saying Valverde cares about, trusts, and promotes youth.
I say prove it. Promote Gumbau.
Rajaz je napisao/la:Yerri Mina je prvo ljetno pojačanje
Jes ibogami, postoji predugovor.let3 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Yerri Mina je prvo ljetno pojačanje![]()
![]()
![]()
de ne zayebavaj pošten svijet
Vidi šta kažu za momka,Furymaker je napisao/la:taj cirkusant? Sto dalje od Barce, Davinson Sanchez il Laporte
What a hell of a player. I always tried not to let it overrated but I ended up being strict on some attributes. This guy has everything a modern defender needs: good playmaking skills, an insane airplay, aggressive (offensive and defensive), incredible power and a lot of speed, but a lot of speed.
Probably he will go to FC Barcelona, IMO he will fit very well in the team since he has characteristics and offensive versatility but unlike most of the team's defenders these last times, he is a "real" centralback.
Ja mu pregledao svaki video na youtube, sta se moze zakljuciti iz njih je da je momak fizicka sila, ogroman je, jak na nogama, jak u zraku, skok igra odlicna, relativno dobar s loptom, pogotovo ako se uzme u obzir pozicija i visina.Rajaz je napisao/la:Jes ibogami, postoji predugovor.let3 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Yerri Mina je prvo ljetno pojačanje![]()
![]()
![]()
de ne zayebavaj pošten svijet
Vidi šta kažu za momka,Furymaker je napisao/la:taj cirkusant? Sto dalje od Barce, Davinson Sanchez il Laporte
What a hell of a player. I always tried not to let it overrated but I ended up being strict on some attributes. This guy has everything a modern defender needs: good playmaking skills, an insane airplay, aggressive (offensive and defensive), incredible power and a lot of speed, but a lot of speed.
Probably he will go to FC Barcelona, IMO he will fit very well in the team since he has characteristics and offensive versatility but unlike most of the team's defenders these last times, he is a "real" centralback.
United midfielder Ander Herrera (27) will reject the meeting with Valverde, who wants him to join Barça. Herrera wants to stay put. [times]
Odličan izvor, sigurno je istina.Mokes je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/enriq ... rce/239039
MrHc, Romario i Lucho. Trio fantastiko za koje je Messi krivac za losu sezonu
Ne ulazim u tačnost vesti, ona je možda tačna a možda i nije ali sam 100% siguran da Enrike makar u sebi to zaista misli....taj netalentovani trenerski glupan zaseo je u svojoj prvoj sezoni i odmah se videlo da blage veze sa strukom nema ali naravno imao je Mesija i Neymara.....tek pristiglog i "gladnog" Suareza kao i okosnicu stare šampionske ekipe.Lillard je napisao/la:Odličan izvor, sigurno je istina.Mokes je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/enriq ... rce/239039
LAZ.Lillard je napisao/la:Odličan izvor, sigurno je istina.Mokes je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/enriq ... rce/239039
I daj ba vise kakav Herrera, kakvi bakraci, nama treba covjek koji sam diktira tempo i game changer, yebo vas Herrera, nista losiji Rakitic nije od njega. Stavi njega u ovu danasnju Barcu pogubit ce se ko abdest. Ko sto i Rakitic nije znao sta igra ove sezoneFurymaker je napisao/la:Sta je tu tuga? Glavni igrac u Unitedu, radi s Mourinhom koji ga obozava, pravi se neki projekt za buducnost, zagarantirano mjesto ima u prvih 11 Uniteda, u Barci je upitno gdje i sta bi igrao, uostalom jos bolje sto je odbio ako je istina.
Romariooo je napisao/la: Al kad se neko za koju deceniju bude vracao na ovaj period dominacije mesija i barce, reci ce cekaj malo kakve dominacije, vidi ovaj reak s ronaldom osvojio isto liga prvaka ko i barca s mesijem, a i oba igraca isti broj zlatnih lopti imaju, kakva je onda dominacija ...
Yebiga jarane svi bi mi da se uzme 5 LP u 6 godina, ali nije ovo PESparangal je napisao/la:Romariooo je napisao/la: Al kad se neko za koju deceniju bude vracao na ovaj period dominacije mesija i barce, reci ce cekaj malo kakve dominacije, vidi ovaj reak s ronaldom osvojio isto liga prvaka ko i barca s mesijem, a i oba igraca isti broj zlatnih lopti imaju, kakva je onda dominacija ...![]()
Tako je....to je esencija. Istorija pamti samo rezultate a ne memoare. Zato je LP toliko bitna i zato mi je krivo što je ova generacija "uskraćena" zbog raznih budala za makar još dve LP do sad.....Istoriju zabole ko je i koliko puta osvojio šugavi Kup....al hebi ga sad
nigdje nisam rekao da nam on treba, napisao sam da je bolje sto je odbio, za mene je bacanje para kupovina prosjecnog igraca od 28god, bio bi arda v2leorey je napisao/la:I daj ba vise kakav Herrera, kakvi bakraci, nama treba covjek koji sam diktira tempo i game changer, yebo vas Herrera, nista losiji Rakitic nije od njega. Stavi njega u ovu danasnju Barcu pogubit ce se ko abdest. Ko sto i Rakitic nije znao sta igra ove sezoneFurymaker je napisao/la:Sta je tu tuga? Glavni igrac u Unitedu, radi s Mourinhom koji ga obozava, pravi se neki projekt za buducnost, zagarantirano mjesto ima u prvih 11 Uniteda, u Barci je upitno gdje i sta bi igrao, uostalom jos bolje sto je odbio ako je istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.