Mislim da ce i Thiem tako zavrsiti pa i ako dođe do Novaka ipak ce iskustvo Noleta prevagnuti.
Pa da se gleda polufinale Nadala i Novaka

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
@Effe ti samo znas poslije meca da je neki nastiman,kako se nikad ne javis prije i kazes bice nastiman da se svi oparimo na kladi ???Effenberg je napisao/la:Strasni Sasha Zverev! [emoji144]
Koliko bi placeno Noletu da mu otanka ono finale samo me to zanima?!
Chung je pokazao zelenom drkarosu jos u Barsi ko je pravi talent bar sto se sljake tice.
Al haj on je mlad jos pa mu ne zamjerim, pogledajte Nishikorija kako se pati sa tukcem Kokkinakisom koji se bavi rekreativno tenisom i koji vise guzi nego sto trenira.
Kirdzi svaka cast ljudi vicu budala ovo ono, zapravo pojma nemaju, ono je igracina i po za sve ove sabane!
Hoces reci da svi oni koji su na forumu znaju da mijenjas misljenje iz dana u dan da je po tebi svaki mec nastiman,da koji god igrac osvoji ti se radujes itd...Rekao si ti to se dobro sjecam a ti mozes poricati koliko god hoce...Govorio si i za Bedrycha da je bot pa ga sad dizes u zvijezde isto tako i za Stana msm tvoja je prica ljudima poznata jako dobro vide da slabo ti ovo znas al covjek uci dok je ziv...Effenberg je napisao/la:@ Rafa mislim da sam ti bar 300 puta rekao da mi se nemas sta obracati. I nemoj mi tako ti dragog Boga trpati rijeci u usta. Ja nikad nisam to za Zvereva rekao, ko god me zna ovdje rece ti da sam ja jedan od onih koji ga je uvijek diskreditirao i nije nasjedao na taj hajp oko njega.
Tako malo manje lupetanja molicu lijepo, ali solidan pokusaj da me istrolas, slijedeci put se malo vise potrudi i bice bolje! [emoji106]
Ma ljudi vide jedan mec sto im se ne svidja i odmah donose globalan zakljucak. Ima meceva dobrih jasta, Berdih je danas onaj 3.i i 4. set bio jako uzbudljiv, vidis da svi se bore maximalno jer je slam, svi su motivisani osim Tomica i Damira kojih boli kita jer su dosli na ekskurziju.shminka je napisao/la:i onda neko pita šta fali RGu [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
prezadovoljna publika na tribinama [emoji38] [emoji38] [emoji38]
što ne bi smjeli, smiju prekinuti u pola gema ako uslovi ne dozvoljavaju normalnu igru.Effenberg je napisao/la:Samo nije mi jasno kako smiju na neparnom broju gemova prekinuti mec ovaj Tsonge i Olive?!
Boris Becker na svapskom ES se ibreti kako su to smjeli! Pitaj njega eto kako ne mogu. [emoji38]shminka je napisao/la:što ne bi smjeli, smiju prekinuti u pola gema ako uslovi ne dozvoljavaju normalnu igru.Effenberg je napisao/la:Samo nije mi jasno kako smiju na neparnom broju gemova prekinuti mec ovaj Tsonge i Olive?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.