FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Vratit ce i se Klose i Toni nadam se do pocetka lige prvaka ,citam sada po netu da su zainteresovani za dovodjenje Arde Turana in Galatesaray ( po meni odlicnog igraca ,mlad ,talentovan i sada jedan od turskih glavnih igraca ) ,i za Bastosa iz Lilla ,takodjer koliko sam ja gledao dobar igrac al eto ,vidjet cemo
Evo citam na indexu da je povreda Mire Klosea teza, te da ga nece biti od 6-8 sedmica- sto znaci do kraja sezone.
Na Bayernovoj stranici piše, nema Klosea barem u narednih 6 sedmica, a Toni bi se trebao vratiti protiv Karlsruhea 

Sent from my Philips Smart TV.
Napokon ce Podolski dobiti priliku igrati (zao mi zbog Klosea),al znate kako se kaze "dok jednom ne smrkne,drugom nesvane" (ili tako nekako).
Klose imao peh, ono pravo...steta! Ali razloga za veliku brigu ne bi trebalo biti.
Toni se vraca sigurno do slijedece tekme, Poldi usao u pravu formu, ja mislim da ce tek "explodirati", da pokaze da je (ne)zasluzeno izostavljan, od njega mozemo ocekivati svasta u buducim utakmicama, a tu je i Sosa, koji bi isto mogao dobiti vise sanse da pokaze sta zna.
Toni se vraca sigurno do slijedece tekme, Poldi usao u pravu formu, ja mislim da ce tek "explodirati", da pokaze da je (ne)zasluzeno izostavljan, od njega mozemo ocekivati svasta u buducim utakmicama, a tu je i Sosa, koji bi isto mogao dobiti vise sanse da pokaze sta zna.
Vom Jäger zum Gejagten
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
ja koliko sam skontao ovo sto su francuzi napisali clanak se odnosi na cak 8 igraca koji bi MOGLI biti kandidati za FCB,ali novinari odmah pricu izmisle,inace spominju se u tom clanku i bastos,i fanni,gourcuff.... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
SVE NAJBOLJE ZA 20-ti RODJENDAN NASEM DRUGU I KOLEGI, hmmm...ime mu ne znam
, PA DOVOLJNO JE RECI....RZ88
Hej, sto si to godinu ukrao...RZ89!
Hajd' veseli bili....

Hej, sto si to godinu ukrao...RZ89!

Hajd' veseli bili....

Vom Jäger zum Gejagten
Sretan Rodjendan sve najbolje ti zelim od srca 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Sretan rodjendan druže Rz88
Ej HOĆEMO MANCHESTER... da im vratimo za 99'!!!

Ej HOĆEMO MANCHESTER... da im vratimo za 99'!!!

- bistrikboy
- Kontakt:
Van Bommel,Demichelis i ZE Roberto odlucili produziti ugovore,potpisat ce pocetkom aprila... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci, ipak je MVB pristao na jednogodisnji ugovor, na koji je se toliko koprco...ali sta ces, vidio da nema fajde i daj sta das...ali u tisini , molim! Mogu zamisliti slijedecu sezonu, on i Tymo...kako li ce im reziser dodjeliti uloge!?
Evo "general" Otmar hvali Rensinga, da je trenutno najbolji golman Njemacke
, i da je sad vec ispred Kahna...kad je ovaj bio u tim godinama. Kad sam vec kod Kahna, izgleda da ima nesto izmedju njega i Schalkea...shushi-mushi, neda se Oliju odmarati,radoholik covjek...bice zanimljivo ako prihvati ovu ponudu.
Bayern i protiv KSC-a bez Luka Toni-a, glavni tvrde da jos nije 100% spreman, pa da nebi rizikovali...ipak je Karlsruhe lagan plijen
...
YES WE KAHN!
Evo "general" Otmar hvali Rensinga, da je trenutno najbolji golman Njemacke

Bayern i protiv KSC-a bez Luka Toni-a, glavni tvrde da jos nije 100% spreman, pa da nebi rizikovali...ipak je Karlsruhe lagan plijen

YES WE KAHN!
Vom Jäger zum Gejagten
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Najdrazi klub poslije Celika...I mislim da ce osvojiti Bundesligu i to su i zasluzili u Ligi prvaka volio bi da im dodje Manchester da ih poderemo
A C A B !
Barcelona - Bayern.M
Nismo mogli dobiti tezeg protivnika
Nadajmo se da ce biti iznenadzenja 
Nismo mogli dobiti tezeg protivnika

-
- Kontakt:
ko znam kako cemo protiv barce...njemacki timovi nikom ne odgovaraju i nikad ne znas kako ces sa njima
uz malo sreće i idemo do finala
uz malo sreće i idemo do finala
zao mi je Bayerna al vam samo mogu rec cao!
Ma ebo Barcu ,samo nek otpisuju svi Bayerna i oni ce onda iznenaditi ,mada smo mogli dobit nekog lakseg al eto ,svasta se moze desiti u 2 utakmice
- bistrikboy
- Kontakt:
sanse su 60-40% za barcu pa sta bude nek bude,ali najvaznije je uhvatiti herthu,inace tekme se igraju u Barceloni 8.4 a u Minhenu 14.4 u 20.45h...
protiv KSC-a bez Toni-a i Odda,a Borowski se vraca kao i Bilal...

protiv KSC-a bez Toni-a i Odda,a Borowski se vraca kao i Bilal...

FCB protiv FCB-a
El grande spectacular
A niko ne spominje ko nam je mogući protivnik u polufinalu (ako Bog da kad prođemo dalje), a to je ili Chelsea ili Liverpool
Ako uđemo u finale, htio bi reprizu finala iz '99

A niko ne spominje ko nam je mogući protivnik u polufinalu (ako Bog da kad prođemo dalje), a to je ili Chelsea ili Liverpool

Ako uđemo u finale, htio bi reprizu finala iz '99

Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.