HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Danas ce se u klubu obaviti razgovori sa svim igracima, da se vidi sa kakvim kadrom cemo uci u narednu sezonu, a onda su od sutra na zasluzenom petnaestodnevnom odmoru...Pripreme pocinju sredinom lipnja...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Kako 15.000? Pa koliko to prima stadion? Uopste mi ne djeluje tako velika ova tribina.
-
Vjeruj mi, minimalno 15 000...ultrasegamega je napisao/la:Kako 15.000? Pa koliko to prima stadion? Uopste mi ne djeluje tako velika ova tribina.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Ma vjerujem, nego ne znam kako. 

Kapacitet stadiona je 25 000,samo je Kosevo vece u BiH
gledaj portala i članaka, a uša mazlumi...
- hskzmostar
- Kontakt:
Jbg ljudi nam zavide a imaju medij u kojem huskaju glupostima no na nama je da im i iducu godinu ucinimo nesretnom i punom frustracija ovakvim likovima koji nisu vrijedni spomena,pravim navijacima i njihovim cestitkama veliko HVALA jer i mi cemi cestitati njima kad bude trofeja necemo niti mi vjecno biti na vrhu.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-

Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 jun 2017, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
I mene zanima ,nisam upratio ?PiazzaGrande je napisao/la:Sta je bilo, o cemu se radi?
- hskzmostar
- Kontakt:

Ma izjava Nikica i njegova objava u javnosti,pijandura pogresno shvatila Baku koji je rekao da su ove godine gubitnici kao sto jesu Zeljo i Sarajevo pa se nasao uvrijedjen i provocira Baku a kvazi mediji glupost prenose.GradKamena1 je napisao/la:I mene zanima ,nisam upratio ?PiazzaGrande je napisao/la:Sta je bilo, o cemu se radi?
-
- Kontakt:
Svaka cast najvecem pobjedniku u svemu ovome Baki Sliskovicu.
Postavlja nove standarde. Valja biti dostojan i priznati Velez a biti na kormilu Zrinjskog. Niko ti nije mogao nista na terenu, izgleda sad i van njega.
Ima neka tajna veza izmedju Sliskovica i Zidana.
Postavlja nove standarde. Valja biti dostojan i priznati Velez a biti na kormilu Zrinjskog. Niko ti nije mogao nista na terenu, izgleda sad i van njega.
Ima neka tajna veza izmedju Sliskovica i Zidana.
-

Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 jun 2017, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Pa zar je Baka nešto pogrijesio?Imao je Zeljo 3 mec lopte i nije ih iskoristio.Ako se oni osjećaju kao pobjednici onda u redu ,treba se ispricati ali po komentarima vecine zeljinih navijaca ne bih rekao da se tako osjecaju.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
A sto su se komsije zapjenile sta je ovo,priopcenja se neka vec pisu u vezi Bake jer je rekao da mu je Zrinjski drazi
Isto djeca neka 

- hskzmostar
- Kontakt:
4040deuce je napisao/la:A sto su se komsije zapjenile sta je ovo,priopcenja se neka vec pisu u vezi Bake jer je rekao da mu je Zrinjski draziIsto djeca neka
Udruzenje gradjana

Placi brezo bijela i ja cu za tobom

-

Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 jun 2017, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
To mi radi
Dok pišu ovakve gluposti, jasno je da ne mogu živit sa sobom trenutno

Dok pišu ovakve gluposti, jasno je da ne mogu živit sa sobom trenutno

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Sta su sad napisali,ja totalno van desavanja.
Zrinjski Mostaar
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.