FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 30 maj 2017, 16:16

Sarajlijica1946 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:piticu nisi sam rekao nista za Kuzmanovica. :think:
Nemam šta reći :kafa: . Još jedna prinova koja će morati proći test Istoka i pritiska nakon čega će se utvrditi da li je pojačanje ili ne.
Ako nista bar je brz, moze trcati za razliku od nekih. :mrgreen:

Mene brine sto mijenja klubove kao carape 21 godinu on promijenio sest klubova. Ili brzo napreduje ili je udaren u glavu treceg nema. :)
Brz je i Bekić Al i može tračat. :kafa:

Ko je ovom zastupnik :?
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2017, 16:35

pitic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Kako se i najavljivalo, Balić se razišao sa ekipom Sarajeva i izvjesno je da će u narednoj sezoni nastupati u Cluju. Ove informacije su za sada nezvanične, no ubrzo se očekuje potvrda transfera. Balić je u Rumuniji igrao prije nego je došao na Koševu, a bio je član Targu Murgesa, dok je u karijeri još nastupao za Kryvbas, Grbalj, Inter Zaprešić i OFK Beograd. Svojevremeno je bio i član crnogorske reprezentacije. Ove sezone je bio standardan u redovima bordo tima, ali nije uspio da prije odlaska s Koševa osvoji barem jedan trofej.U svakom slučaju, odrađivao je korektan posao i sigurno mu u FK Sarajevo nemaju šta prigovoriti.
Koja je cifra-crkavica u pitanju ili ništa :?:
Pod ugovorom je sto znaci da bi trebali nesto platiti ali ja vjerujem da cemo dobiti otprilike isto ko i za Varešanovića, mozda malo vise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 maj 2017, 16:38

Mico, igrac koji nije nista bolji od ovih koje trenutno imamo, tako da ne predstavlja nikakav veliki napredak.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 maj 2017, 16:39

Dobrodošao Mićo. Perspekivan i dobar igrač, nadam se da će kod nas još više napredovati i da će opravdati povjerenje. Pohvale upravi na prvom pojačanju, dobar početak, idemo dalje, ne znam čemu bi se više obradovao, novom veznjaku ili nog(z)i debelom.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 maj 2017, 16:40

Evolution87 je napisao/la:Mico, igrac koji nije nista bolji od ovih koje trenutno imamo, tako da ne predstavlja nikakav veliki napredak.
Jes vidio ciji broj je uzeo, da li ce se moci :kafa: izboriti sa pritiskom.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 maj 2017, 16:41

KrajisnikBosnjak je napisao/la: Dok je bio kod nas nije nam valjao.
ZAŠTO SMO OVAKVI LJUDI? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shhh:
trava je zelenija na drugoj strani i ostale patke....isto ovakvo je furanje bilo na Saida, prije toga na brazilce, Ahmet-isus, itd.
pamćenje ko u zlatne ribice....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 30 maj 2017, 16:43

Nije da nisam poželio utakmice van ove lige. Predvečer na Koševo, na Istok, s džematom, gledati jače utakmice, bez plaćenih sudija - još malo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 maj 2017, 16:44

Ok, Mico dosao. Dobrodosao mali.

Da bi trebao biti bilo kakav upgrade u odnosu na Crnkica na lijevom krilu - trebao bi, bolji je igrac od Crnkica.
Da ce biti neki game changer i u neku ruku zamjeniti Dulju - nikako.

No, treba biti zadovoljan za pocetak.

Uglavnom, rijesili smo pitanje startnog lijevog krila u ovoj Čalinoj formaciji 4-2-3-1/4-3-3, sad idemo rjesavati ostale pozicije, lijevi bek, 2 vezna, i napadac. Zamjenu za Dulju svakako tesko da cemo naci, eventualno bi Stojcev bio najbolja opcija za novu desetku.

Sto se tice Kuzmanovica, gledao sam skoro neke materijale o njemu. Dobar dribler, brz, prodoran i direktan igrac. To je ono sto se istice onako na prvi pogled. Kreativnosti, lucidnosti i zavrsnice nisam primjetio da budem iskren, uglavnom ne treba ocekivati Hazarda od njega. Mali upgrade u odnosu na Crnkica i to je to, medjutim i kao takav naravno da ce imati svoje mjesto u prvih 11.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 maj 2017, 16:46

Evolution87 je napisao/la:Mico, igrac koji nije nista bolji od ovih koje trenutno imamo, tako da ne predstavlja nikakav veliki napredak.
Ako se ako Bog da brat vrati u bordo dres, zna se da ce mu ovaj morati ustupiti svoj broj momentalno. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2017, 16:48

Ubrzo jos vijesti izgleda, rijesava se igracki kadar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 maj 2017, 16:48

Evolution87 je napisao/la:
Ako se ako Bog da brat vrati u bordo dres, zna se da ce mu ovaj morati ustupiti svoj broj momentalno. :kafa:

http://net.hr/sport/nogomet/zlatan-ibra ... nchestera/

Otaj rad. :kafa:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 maj 2017, 16:57

MortemHz je napisao/la:Ubrzo jos vijesti izgleda, rijesava se igracki kadar
Otkud to brate morto?

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 maj 2017, 16:58

Ovako bi to moglo izgledati naredne sezone, ili onako kako vecina nas zamislja
slika

Dakle, nadam se da bivsi biti Said, Crnkic, Rustem i Almir Bekic, kao i jedan ili oba napadaca pod uslovom da se dovede klasa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 maj 2017, 17:03

Fakat Kuzmanović potpisa za nas, znam da su mu pojedini menađeri štimali mađarsku.. ali drago mi je da je kod nas :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 30 maj 2017, 17:03

Ne bih ja Sarica tek tako otipisao iz prve postave. Strasan igrac ali i njemu treba neko s kim moze da odigra nesto, ove sezone je postojao nedostatak toga.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 maj 2017, 17:04

Hoce li taj L.B :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 maj 2017, 17:05

BordoBolesnik je napisao/la:Ne bih ja Sarica tek tako otipisao iz prve postave. Strasan igrac ali i njemu treba neko s kim moze da odigra nesto, ove sezone je postojao nedostatak toga.
Meni je on rjesenja za AMF. Ali nam fale dva vezna igraca iza njega. :roll:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 maj 2017, 17:07

BordoBolesnik je napisao/la:Ne bih ja Sarica tek tako otipisao iz prve postave. Strasan igrac ali i njemu treba neko s kim moze da odigra nesto, ove sezone je postojao nedostatak toga.
Meni je on rjesenja za AMF. Ali nam fale dva vezna igraca iza njega. :roll:
Upravo to. Saric ne moze igrati veznog ili ti ga defanzivnog veznog. Nije taj tip igraca, voli se zavaliti cesto s loptom, voli komplikovati, a i dizelas je da budemo iskreni. Jedina pozicija za njega eventualno u prvoj postavi bi bio taj ofanzivni vezni, mada je i tu pitanje da li je sposoban izbacivati napadace u gol sanse, ili sve sto zna je predriblati 2-3 igraca i pasti na koljena ili poslati pogresan pas.

Neki nepredvidljivi ostanak kapitena bi bio nase najvece ovoljetno pojacanje, ali to su samo pusti snovi. Zadnju utakmicu ce odigrati u prvoj utakmici prvog pretkola 29.6 i onda kud koji mili moji. :salut:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 maj 2017, 17:21

Ne treba ni Radovca zaboraviti u vezi, opet je poceo da lici na igraca ovo sto je igrao u zadnje vrijeme. Nadam se samo da se je napokon opametio i da je stavio fudbal na prvo mjesto.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 maj 2017, 17:35

Mali Varesanovic i Gerrard na jednoj slici :D Super za malca, ako bude imao srece da uspije, i volje da radi...ni ovih 50k eura nije lose za 16 godina.
Mico i Crnkic u pet deka, i moze proci. Nadam se da ce se uklopiti odmah...daj tog zadnjeg veznog, pa da slavimoooooo :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Hamagara, HariTz, kolezeljovac, PapakIzSa, Pitar6785, SamoDaKazeem i 89 gostiju.