ako je to, **** nas.tuzlak1987 je napisao/la:Pa sta ce drugo biti nego vjerovatno da se plati onim krkanima 200 hiljada KM.ultrasstyle_tz je napisao/la:uslovna licenca ? sta je uslov ?
to bi od strane saveza bilo dno dna. idu da nas sahrane
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ako je to, **** nas.tuzlak1987 je napisao/la:Pa sta ce drugo biti nego vjerovatno da se plati onim krkanima 200 hiljada KM.ultrasstyle_tz je napisao/la:uslovna licenca ? sta je uslov ?
Ne izmiris obaveze, ne igras utakmicu.ultrasstyle_tz je napisao/la:uslovna licenca ? sta je uslov ?
u jednu ruku bi volio tako da bude.Probisvjet je napisao/la:Ne izmiris obaveze, ne igras utakmicu.ultrasstyle_tz je napisao/la:uslovna licenca ? sta je uslov ?
sta vam rekoh,tako to ide.Saltsity je napisao/la:Guest007 je napisao/la:I sta bude ako kojim slucajem mi ne dobijemo licencu? Mada sumnjam.
Sta mi idemo u 2 ligu a ko ce nadomjestiti nas u PL ?dobicemo licencu uz neki rok do kada da uplatimo sve,sto posto...
Chini,hoces da upoznas materiju moje sake,i materijala od kojeg su izliveni Ismet,i Mesa....Chinaglia je napisao/la:Chini vam je govorio da je Karic gola kurcina od napadaca, tj da nije napadac, a vi ste svrsavali na njega
samo treba malo poznavat materiju, nista vise
Probisvjet je napisao/la:Ne izmiris obaveze, ne igras utakmicu.ultrasstyle_tz je napisao/la:uslovna licenca ? sta je uslov ?
Djidić je u Zenici dobio ovacije, protiv Želje odigrao izvanredno, a ostale mu se nije igralo bukvalno.Aerials je napisao/la:Promašaja oko igrača je bilo, i bit će uvijek. Ko je mogao znati da će Džidić biti onako loš, Karić i nekako, za njega su drugi govorili da i nije neki igrač.
Jel to znaci da smo se skinuli ovih sa ledja za sva vremena? Ili idu neki dalji sporovi da se odluci ko je u pravu, a ko ne?SARS je napisao/la:
ljudi moji nema nikakvog uslova, nego savez se mora sad malo oprati sto nam nisu dali na prvostepenoj komisiji licencu 100% provjerena info
Zar ti nisi pisao da je Karic napadac kakvog bi svaka ekioa zelila da ima u svojim redovima?Chinaglia je napisao/la:Chini vam je govorio da je Karic gola kurcina od napadaca, tj da nije napadac, a vi ste svrsavali na njega
Nije govorio je da Karic nije nesto i da je bolji Ahmetovic ali je fora u tome sto Karic Azmiru nije niti bio prva opcija vec Obradovic i oko njega je se peglao dosta vremena i nije ga uspio dovesti.harry_90 je napisao/la:Zar ti nisi pisao da je Karic napadac kakvog bi svaka ekioa zelila da ima u svojim redovima?Chinaglia je napisao/la:Chini vam je govorio da je Karic gola kurcina od napadaca, tj da nije napadac, a vi ste svrsavali na njega
Mozes li saznati koji je to uslov koji moraju ispuniti ?aleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj vas pravni zastupnik, nismo se upoznali no cini mi se preko veze jako pametan momak, kaze da ima neki uslov koji nece biti problem ispuniti. neka vam je sretno i da slozite finu ekipicu za narednu sezonu.
Pa to bi bila ljepota ali mu je sigurno bolje vani u ovim godinama i novac je bolji..wobly92 je napisao/la:Šta je s Rahmanovića, igra li on uopšte u Sloveniji?
Jedino naše dijete koje i voli klub a i koji ima pojma o fudbalu.
Gdje je @solinas kad treba, da ga razapne između Meše i IsmetaSaltsity je napisao/la:Chini,hoces da upoznas materiju moje sake,i materijala od kojeg su izliveni Ismet,i Mesa....Chinaglia je napisao/la:Chini vam je govorio da je Karic gola kurcina od napadaca, tj da nije napadac, a vi ste svrsavali na njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.