Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma gledam zadnje meceve i vidim idiot dobio i raonica i dokovica i neznam koga jos i sad igra ko idiotRafaGarros9 je napisao/la:Ne bi da solim pamet ali ne igra se protiv spanca na sljaci pa ko god bio preko puta mreze a ne jedan zverev...
Evo ja gledam mec nije on los igra dobro ali Fernando je bas na svom nivou zato ti kazem spanci su to njima najomiljenija podloga i tu su ubjedljivo najjaci a jos je zverev "neiskusan"...iako sam izbjegao taj par da sam igrao vjerovatno bi i ja na njega bas zbog tih meceva koje je dobio u zadnje vrijeme...ali jbg to je kladionica...Aura55 je napisao/la:ma gledam zadnje meceve i vidim idiot dobio i raonica i dokovica i neznam koga jos i sad igra ko idiotRafaGarros9 je napisao/la:Ne bi da solim pamet ali ne igra se protiv spanca na sljaci pa ko god bio preko puta mreze a ne jedan zverev...
nisam tenis pratio ima pola godine
a verdasca mrzim iz dna duse ovo 68741 put da me on rusi
Ma ovo sve treba pobit. Zverevu Djoko pusta ono finale da se pravi hajp da se nazor pravi da je on fola neka zvijezda a ovog onaj Korejac nalupo prije nepunih mjesec u Barsi samo tako. Istovremeno kad je taj Verdasco ispao u Budimpesti od Lasle hebenog Djerea!Aura55 je napisao/la:ovo je nemoguce
kad igram verdasca on popusi od 1000. na svijetu
kad igram protiv njega (ko danas) onda igra mec sezone i pogada nemoguce
**** usrano![]()
To hendi bar 8 razlike za Murraya u gemovima? Ako je to bice malo tesko jer ovaj Rus ima servu mora ga brejkat Murray na 3 seta prije nego na 4:4 dodju. Nije nemoguce, ali mora Rus prespavati bar jedan set.Willy je napisao/la:Još čekam za dobitak Murray (7,5) hs2. Šta mislite hoću li pogoditi?
Ja mislim da je to kontra hendikepEffenberg je napisao/la:To hendi bar 8 razlike za Murraya u gemovima? Ako je to bice malo tesko jer ovaj Rus ima servu mora ga brejkat Murray na 3 seta prije nego na 4:4 dodju. Nije nemoguce, ali mora Rus prespavati bar jedan set.Willy je napisao/la:Još čekam za dobitak Murray (7,5) hs2. Šta mislite hoću li pogoditi?
Mislim da to ide,Murray mi ne izgleda nesto previse sigurno,samo da Kuznetsov ne pocne previse grijesitiWilly je napisao/la:Pajdo igrao sam h2, znači da Endi neće osvojiti 8 ili više gemova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.