FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 30 maj 2017, 11:46

Ima li naznake kakvih dolazaka. OK nema para ali nece valjda opet prica Jaha i drugari. Doduse da je prvo licencu dobiti.
A ovog @staragarda treba izbaciti obavezno na opste diskusije. Sjedi penzic docepo se Interneta pa tu nesto crnjaci.
& $ ?

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 30 maj 2017, 11:57

Eno fb stranica "Robijaši" objavila da su oni kao i mi dobili licencu.
Sad koliko je tačno, ali bilo bi odlično.

Dobar potez sa veselim i merzom koji je svaku odigrao na nivou, sretno im u nastavku karijere.

Ja čekam još 7 dana, predsjednik reče da bi se tad trebalo znat na koga ne računamo. (Panjdir :zviz: )

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 maj 2017, 12:04

klma1 je napisao/la:Ima li naznake kakvih dolazaka. OK nema para ali nece valjda opet prica Jaha i drugari. Doduse da je prvo licencu dobiti.
A ovog @staragarda treba izbaciti obavezno na opste diskusije. Sjedi penzic docepo se Interneta pa tu nesto crnjaci.
Kad te vidim,donji si....a vidit cu te danas :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 30 maj 2017, 12:09

Bh. internacionalac Eldar Čivić novi je fudbaler Sparte iz Praga.

On je danas sa slavnim češkim klubom potpisao ugovor na četiri godine, nakon čega je uslijedilo i zvanično predstavljanje. Zanimljivo da je Čivić proslavio svoj 21. rođendan u nedjelju, a danas je dobio poklon u vidu potpisa sa ovim timom, u koji dolazi iz ekipe Slovačko.

– Ovo je zaista nestvarno. Osjećam se sjajno i drago mi je da sam ovdje. U Slovačkom sam proveo pet godina i transfer je bio neminovan – kazao je Čivić na službenom predstavljanju.

Eldar Čivić karijeru je počeo u omladinskim kategorijama Slobode, odakle je kao šesnaestogodišnjak otišao u Slovačko. Igra na poziciji lijevog beka i lijevog krila. Čivić je pažnju čelnika Sparte privukao još prošlog ljeta kada je u meču sa West Hamom postigao dva gola.

Sparta je ovu sezonu završila na trećoj poziciji u češkoj ligi i nastupit će u trećem pretkolu Evropske lige.

Hoce li Sloboda dobiti kakva sredstva za Eldara.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2017, 12:15

Licenca je tu, sada Vlado rodi dobra pojacanja, uprava rodi sezonske, clanske i shop.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 maj 2017, 12:18

tuzlak1987 je napisao/la:Licenca je tu, sada Vlado rodi dobra pojacanja, uprava rodi sezonske, clanske i shop.
pa da vas (UO) u miru nastavimo pljuvat :kafa:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 30 maj 2017, 12:55

hondas je napisao/la:Bh. internacionalac Eldar Čivić novi je fudbaler Sparte iz Praga.

On je danas sa slavnim češkim klubom potpisao ugovor na četiri godine, nakon čega je uslijedilo i zvanično predstavljanje. Zanimljivo da je Čivić proslavio svoj 21. rođendan u nedjelju, a danas je dobio poklon u vidu potpisa sa ovim timom, u koji dolazi iz ekipe Slovačko.

– Ovo je zaista nestvarno. Osjećam se sjajno i drago mi je da sam ovdje. U Slovačkom sam proveo pet godina i transfer je bio neminovan – kazao je Čivić na službenom predstavljanju.

Eldar Čivić karijeru je počeo u omladinskim kategorijama Slobode, odakle je kao šesnaestogodišnjak otišao u Slovačko. Igra na poziciji lijevog beka i lijevog krila. Čivić je pažnju čelnika Sparte privukao još prošlog ljeta kada je u meču sa West Hamom postigao dva gola.

Sparta je ovu sezonu završila na trećoj poziciji u češkoj ligi i nastupit će u trećem pretkolu Evropske lige.

Hoce li Sloboda dobiti kakva sredstva za Eldara.
Mislim da ako se zaganja neka naknada za treniranje...
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 maj 2017, 14:02

Eto Kuzmanovic u Sarajevu, bio u Drini pa zavrsio u velikoj Mladosti dok su ostali ganjali Djidice, Jahice i Husejinovice a puno bolji igrac od svih ovih. Samo sto se mi tesko mozemo takmiciti sa prve 3 ekipe oko dovodjenja igraca, ali mozemo uzeti ove koje bi isli Krupi, Mladosti i Radniku. Ne trebaju milioni za to, ali tesko je skontat to izgleda. Treba samo kmecati sto nemamo milione.
Nad tobom sunce najljepše sja

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 30 maj 2017, 14:09

Dobili smo licencu

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 30 maj 2017, 14:22

Hajmo gdje su sad liste zelja pojacanja , znalo se za vrijeme Azmira praviti i proseravati na forumu sta je sad cutimo ? :cool:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 30 maj 2017, 14:25

pinoglavi je napisao/la:Eto Kuzmanovic u Sarajevu, bio u Drini pa zavrsio u velikoj Mladosti dok su ostali ganjali Djidice, Jahice i Husejinovice a puno bolji igrac od svih ovih. Samo sto se mi tesko mozemo takmiciti sa prve 3 ekipe oko dovodjenja igraca, ali mozemo uzeti ove koje bi isli Krupi, Mladosti i Radniku. Ne trebaju milioni za to, ali tesko je skontat to izgleda. Treba samo kmecati sto nemamo milione.
Ne trebaju milioni,dakako,nisu ni prije trebali,ali mi nemamo,nismo nikada ni imali,sposobnu upravu....Hoce li nas demantovati,vidjecemo,da hoce bogdom :pray:
Ima par zanimljivih igraca,u Metallegheu,Olimpiku,Zvijezdi,i pojedinim federalcima,mladih,i zeljnih napretka.ne toliko skupih....Pa da vidimo,koliko su sposobni,je li tako

Slobodas@
Isto vazi i za tebe,mogu ti sada izbaciti listu od 10 igraca do 25 godina,koji bi nama,bili pojacanje,ali sta vrijedi....Uprava je na potezu,uvjek sam pisao,ocjenicemo ih sada,pa da vidimo

Ja bi pokupio Nuspahica iz Jedinstva,svega mi nista skuplji,ako ne i bolji od Tandira,a 93 godiste...cini mi se ako je to taj...jbg...ubi mali po federalki..
Zadnja izmjena: Saltsity, dana/u 30 maj 2017, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sloboda Tuzla

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 30 maj 2017, 14:26

pinoglavi je napisao/la:Eto Kuzmanovic u Sarajevu, bio u Drini pa zavrsio u velikoj Mladosti dok su ostali ganjali Djidice, Jahice i Husejinovice a puno bolji igrac od svih ovih. Samo sto se mi tesko mozemo takmiciti sa prve 3 ekipe oko dovodjenja igraca, ali mozemo uzeti ove koje bi isli Krupi, Mladosti i Radniku. Ne trebaju milioni za to, ali tesko je skontat to izgleda. Treba samo kmecati sto nemamo milione.
Eno kod Zelje zesca cistka a svi dosli na proljece dok su nasi kukali sto se ne dovode igraci i slicno. Ko zna koliko se para potrosilo a rezultat upitan tj upitno je koliko prvo pretkolo Evrope moze pokriti dugova. I ona tribina haman na obraz vecim djelom napravljena. Ali nema veze bitno je da smo mi svima zavidni.
Moramo svi priznati da nam je taj scouting los. Nije pod moranje naci Bilbiju za 1000 KM, normalno da ne moze ali se sigurno dobar igrac moze naci za manje para od Karica i Djide. Samo da bi to bilo moguce treba znati pronaci i prepoznati igraca a ne cekati sta ce Husara dovesti i ponuditi prije trece ture pive.
& $ ?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 maj 2017, 14:28

nemamo para za licence i dugova a vi bi pojacanja :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2017, 14:34

Ja prvo ocekujem par odlazaka,pa tek onda prinove.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 maj 2017, 14:35

pa otisli su veseli i merzic..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2017, 14:38

Sariel je napisao/la:pa otisli su veseli i merzic..
Bice tu jos Ordagic,Subic,Lazevski,Mehmedagic itd.. dok ocekujem prinove tipa ovih sto su stigli pred ligu za prvaka.

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 30 maj 2017, 14:39

harry_90 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:pa otisli su veseli i merzic..
Bice tu jos Ordagic,Subic,Lazevski,Mehmedagic itd.. dok ocekujem prinove tipa ovih sto su stigli pred ligu za prvaka.
Ordagic i Mehmedagic blize su ostanku nego odlasku...
Najvise ponuda i mogucnosti,ima Zec,ako mi vjerujes.
FK Sloboda Tuzla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2017, 14:40

Vidjecemo hoce li ostat,Ordaga tesko,a Mehmedagic realna opcija ako fa ne pokupe Zeljo,Sarajevo ili Zrinjski.

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 30 maj 2017, 14:42

Kako god,pred nama je,treba nam igrac ofanzivni vezni,krilo,a Nuspahic iz Jedinstva je pravi izbor za mene,nije preskup,mlad...A dobar igrac.
FK Sloboda Tuzla

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 maj 2017, 14:47

klma1 je napisao/la:
Eno kod Zelje zesca cistka a svi dosli na proljece dok su nasi kukali sto se ne dovode igraci i slicno. Ko zna koliko se para potrosilo a rezultat upitan tj upitno je koliko prvo pretkolo Evrope moze pokriti dugova. I ona tribina haman na obraz vecim djelom napravljena. Ali nema veze bitno je da smo mi svima zavidni.
Moramo svi priznati da nam je taj scouting los. Nije pod moranje naci Bilbiju za 1000 KM, normalno da ne moze ali se sigurno dobar igrac moze naci za manje para od Karica i Djide. Samo da bi to bilo moguce treba znati pronaci i prepoznati igraca a ne cekati sta ce Husara dovesti i ponuditi prije trece ture pive.
Spominjali su se ovdje Zakaric i Crnov, kao eto Zeljeznicar ih uzeo, sta Senco radi i sl. a Zec da ih obojicu stavi na ledja i igra opet je bolji od njih. Doduse mozda ne bi mogao ni igrati zbog kilaze Zakarica. Al jbg to su igracine, skupo placeni i odma moraju valjati. Nije to bas tako, i mi smo se uvjerili.
A solinas ne mora uprava biti sposobna skautirati te igrace, ako ne znaju nek puste Jagodicu skauting a oni nek se bave dugovima i ostalim zajebancijama. I logicno ne mozemo sada dovesti Vukotica i slicne, ali mozes ove nove koje iskoce uzeti ispred Krupe i ostalih ekipa. Nemojte reci da ne mozemo ponuditi bolje uslove od njih, cak i da su isti uslovi svako ce logicno prije u Slobodu nego u Radnik. Eto prosle godine da smo pobrali Serbecica, Vukotica i Kuzmanovica umjesto Fatica, Djidica i Karica ko zna mozda ne bi ni doslo do raspada sistema odlaskom Husrefa i Azmira a imali bi najjacu ekipu u ligi s njima trojicom. Svi mladi, bas kvalitetni, a nikakvi milioni nam nisu trebali za njih proslo ljeto. Izletiti ce i ovo ljeto takvih igraca, pa eto na Vladi i upravi je da oni kod nas zavrse.

A Ordagica nadam se da cemo prodati, bolje to nego da na zimu ode dzaba u inostranstvo ili jos gore u neki od prva 3 kluba lige
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.