Dizi cijenu,nemoj se z.ajebavat,prosjek godina spustaj,ne zabusavajZukanovic je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Prvi transfer za novu sezonu je gotov. dolazi iz nase lige. na kraju sezonu reci cu ime.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dizi cijenu,nemoj se z.ajebavat,prosjek godina spustaj,ne zabusavajZukanovic je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Prvi transfer za novu sezonu je gotov. dolazi iz nase lige. na kraju sezonu reci cu ime.
Slažem se, ali i gomilanje nedovoljno kvalitetnih fudbalskih obrazovanih igrača kao što je slučaj sa akademcima, neće nas dovesti do Sarajeva kakvo želimo da bude. Klasni igrači za naše uslove čine druge oko sebe puno boljim. Primjera je bezbroj.kenanbrajic je napisao/la:Ja bih rekao da nama prije treba tim sastavljen od fudbalski obrazovanih igrača, pa tek onda gledati ko i gdje može napraviti prevagu na terenu. Nama su problemi osnovni elementi fudbalske igre, centaršutevi, prekidi, igra bez lopte...itd itd. Smatram da dovođenje jakog individualca nema pravu svrhu, ako iza njega ne stoji jak tim...escobarpablo je napisao/la:Nama trebaju kapitalci u prvom redu, pa tek onda ovakva pojačanja kao Kuzmanović.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Al kako jedes vanagoZukanovic je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Prvi transfer za novu sezonu je gotov. dolazi iz nase lige. na kraju sezonu reci cu ime.
Kakva karijera iz grada Doboj u selo Doboj, pa sad malo do čaršije.MortemHz je napisao/la:Dobro dosao u FK Sarajevo, Mico!
Ja kakvu picku Mico vodaBurberry46 je napisao/la:
San svakog momkaBelminM23 je napisao/la:Kakva karijera iz grada Doboj u selo Doboj, pa sad malo do čaršije.MortemHz je napisao/la:Dobro dosao u FK Sarajevo, Mico!
Ma neka voda koga hoce, samo neka se pokaze na djelu. A znanje ima sigurno, jos mlad i reprezentativac.FoSte95 je napisao/la:Ja kakvu picku Mico vodaBurberry46 je napisao/la:
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], N3R3D, ristagrad, SamoDaKazeem, skoJaa, supervizor i 36 gostiju.