Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hoce, samo ce na SMS pisati SENT[emoji1]High je napisao/la:Hoće li javljati ako bude odlazaka? I to su pojačanja.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... -om/238967hz033 je napisao/la:hehehehe, dobar dobar.Osttribine je napisao/la:Cudi me da ne komentariste vijest iz kluba da ce nama aktivnim clanovima sms-om javiti za pojacanja prije nego javnost bude znala. Zato pustite se nuska, juska i slicnih satro insajdera, nikad nista nisu pogodili, sjetite se Ahmetovica, pojma niko nije imao da ce kod nas.
Ja već dobio zapakovanu kovertu sa imenima
i to samo prvo pojacanjemiky_hz je napisao/la:Ovo bi imalo smisla da nema interneta i pizdih tih,eventualno je dobro za mozda starije clanove koji iz novina fataju info .Ovako jel prvi dobije poruku,ode ona u eter i eto,mislim ok je ideja,ali nista neznaci sto ces minut ranije saznati ko je dosao.
Sva pojacanja, prvo clanovi pa u medijeBordomen je napisao/la:i to samo prvo pojacanjemiky_hz je napisao/la:Ovo bi imalo smisla da nema interneta i pizdih tih,eventualno je dobro za mozda starije clanove koji iz novina fataju info .Ovako jel prvi dobije poruku,ode ona u eter i eto,mislim ok je ideja,ali nista neznaci sto ces minut ranije saznati ko je dosao.
al eto neka akcija fino sta god
"Isplati se biti član! Ljetni period je uvijek zanimljiv u fudbalu, a koliko su nam bitni članovi, dokaz je naredna aktivnost. FK Sarajevo će prvo SMS porukom obavijestiti svoje vjerne, aktivne članove o tome koji igrač će prvi stići u redove našeg kluba",DenchiNL je napisao/la: Sva pojacanja, prvo clanovi pa u medije
Zna kako se titule osvajajuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Sanel Jahić novo pojačanje
Cije? Olimpikovo?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sanel Jahić novo pojačanje
I tata bi sine...escobarpablo je napisao/la:Nama trebaju kapitalci u prvom redu, pa tek onda ovakva pojačanja kao Kuzmanović.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bejker i 10 gostiju.