2017 NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

miki_92
Kontakt:

Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la miki_92 » 29 maj 2017, 17:37

kako mozes biti GOAT ako si u skoro svakom finalu underdog :zviz:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 maj 2017, 17:45

miki_92 je napisao/la:kako mozes biti GOAT ako si u skoro svakom finalu underdog :zviz:
Pa kad postoje bolje ili u najmanju ruku jednake ekipe jebga. Isto k'o Bostonu sto su postojali Lakersi i obratno, Jordanu nije postojao niko.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 maj 2017, 18:52

Kao prvo može bit underdog jer nema najjače saigrace...jbt ba ljudi imaju dva legitimna mvpa u ekipi imaju jednog od top 3 defanzivca vrhunskog kosgetera u vidu klaya centre koji savršeno služe svrsi i onda pitaš kako je underdog?

LeBron je u dva finala imao saigrace koji vjerovatno u ozbiljnim ekipama ne bi igrali 15 minuta. Jones došao da mase peskirom a igro prvu postavu 2015. U vrijeme Jordana istok je bio jači zato i nije gubio finala prosto i jednostavno bio je favorit u svakom. Isto tako dok nije dobio vrhunske saigrace ništa nije mogo da osvoji.

Ko kaže da nema izgovora ? Nego je fazon što se Jordanu nije smjelo pisat i prigovarati a i nisu društvene mreže bile pa se mnogo toga i ne zna ili se zaboravilo.

Na kraju po mišljenju Jordan je veći igrač jer jbg uzdigao se iznad sporta ali i da je LeBron igto u to doba isto bi bio veličina ko iMj. Sa druge strane igrački lebron sekunde ne zaostaje čak u dosta stvari je i bolji igrac. Nego Jordana uvijek mit o njemu drži van rasprava što realno nije pravedno. Mit nisu činjenice...

@nezalaganje haj sve ok ali hoćeš li mi to bgt rec da je manu bolji igrač od Wadea hahahahaha
=\_1921_/=

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 maj 2017, 18:55

invincible1921 je napisao/la:
@nezalaganje haj sve ok ali hoćeš li mi to bgt rec da je manu bolji igrač od Wadea hahahahaha
Na osnovu cega si to zakljucio i ko je uopste njih dvojicu pomenuo u istom kontekstu?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 maj 2017, 18:59

NEZALAGANJE je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Na osnovu cega si to zakljucio i ko je uopste njih dvojicu pomenuo u istom kontekstu?
Pa ja napisao da je Wade i Bosh bio samo pola onoga što su realno bili tad da bi Heat osvojio ti mi kažeš sta da su manu i tim bili mladji? Da su Wade i Bosh bili na nivou u tom finalu Spursima ne bi pomogli ni Parker manu tim iz najboljih dana ....
=\_1921_/=

Ik17
Kontakt:

Post Postao/la Ik17 » 29 maj 2017, 19:26

Stephen A Smith predviđa pobjedu Warriorsa u 7. utakmici, znamo šta to znači :urnebes: :zviz:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 29 maj 2017, 19:30

nek ovo završi u 4. tekme da ne kvare dosadašnji PO :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 maj 2017, 19:31

Ik17 je napisao/la:Stephen A Smith predviđa pobjedu Warriorsa u 7. utakmici, znamo šta to znači :urnebes: :zviz:
Ali je rekao da se nada da ce James uzeti. :D
Jbg frajer otvoreno priznaje da je los prognozer. :urnebes: :urnebes:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 maj 2017, 20:24

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 maj 2017, 21:08

alemsa je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:kako mozes biti GOAT ako si u skoro svakom finalu underdog :zviz:
Pa kad postoje bolje ili u najmanju ruku jednake ekipe jebga. Isto k'o Bostonu sto su postojali Lakersi i obratno, Jordanu nije postojao niko.
Odvadi malo

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 29 maj 2017, 22:56

Kerr out za G1
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

BuffonGigi
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la BuffonGigi » 30 maj 2017, 10:26

alemsa je napisao/la:
To vi sad pricate da Jordan nije imao rivale, da su ekipe bile slabe i da su Bullsi bili sila. Burazere moj ja bih volio da je makar par vas najglasnijih zivjelo skupa s nama u tim vremenima i pratilo NBA. Bilo je i tad pokusaja pravljenja Supertimova, bilo je fantasticno izbalansiranih ekipa koje su igrale sjajnu kosarku, ali Jordan je bio i ostao najveca sila koja se ikad pojavila u ovoj ligi. Jedina istina je da je on u kombinaciji s genijalnim trenerom bio armirani zid za sve ostale, kako god se oni zvali.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

alemsa
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la alemsa » 30 maj 2017, 15:58

BuffonGigi je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
To vi sad pricate da Jordan nije imao rivale, da su ekipe bile slabe i da su Bullsi bili sila. Burazere moj ja bih volio da je makar par vas najglasnijih zivjelo skupa s nama u tim vremenima i pratilo NBA. Bilo je i tad pokusaja pravljenja Supertimova, bilo je fantasticno izbalansiranih ekipa koje su igrale sjajnu kosarku, ali Jordan je bio i ostao najveca sila koja se ikad pojavila u ovoj ligi. Jedina istina je da je on u kombinaciji s genijalnim trenerom bio armirani zid za sve ostale, kako god se oni zvali.
Daj superteam koji je to bio? Samo nemoj reci Rakete s Barkleyem. Samo ga je Magic mogao dobit na istoku, ali to se brzo zavrsilo, Knicksi, Indiana i to, pa ljudi odu u 7 sa Knicksima bez Jordana, mislim nea kontra argumenta. I LBJ je najveca sila lige 7-8 godina pa jebga opet u 4 finala nije favorit, Bullsi u svakom. Sto to Jordan nije prolazio Celtcise, Detroit? Pa bile bolje ekipe jebga.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 30 maj 2017, 16:32

Jarane ta prica je glupa ko tri klinca... Po toj tvojoj logici su Lakersi zaustavljeni od Bostona 2008 godine jer su konacno naletili na bolju ekipu, a prije i poslije toga su osvajali samo zato jer nije bilo dostojnog protivnika. Tako se onda moze reci za svaku ekipu koja je pokazala bilo kakvu dominaciju u ligi, kao jednostavno nisu imali dostojnog protivnika.

Pa Utah je ekipa predvodjena najboljim playem i top 3 krilna centra svih vremena, genijalnim trenerom i odlicno izbalansiranim ostatkom ekipe. Vi genijalci zaboravljate da su clanovi Bullsa bili i Steve Kerr, Luc Longley, Ron Harper...i to igrali znacajne uloge. Stvarno moras biti pomjeren u glavi da osporavas ili igracki/trenerski ucinak Jordana/Jacskona. Ja to govorim kao neko ko nikad nije bio navijac Chicaga, ali sam za razliku od mnogih ovdje i tad pratio kosarku.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 maj 2017, 16:37

Ron Harper je prije Chicaga bio igrač od 20ak poena, a u Bullsima je bio klasični vodonoša. Samo kažem.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 30 maj 2017, 16:39

Kakav ba Jordan, imao je jaku ekipu :urnebes:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 maj 2017, 16:42

filip13 je napisao/la:orlando nije igrao u bullsima kad su osvajali titule,ako si na to mislio

i nisi odgovorio koja su to tri all star igraca u ekipi protiv koje je jordan nekad igrao u finalu?
na cartwrighta sam mislio, njih dvojicu uvijek mijesam iz nekog razloga :mrgreen:

mislio sam da je hornacek bio all-star jedne godine, sad sam provjerio, nije ipak... ostarilo se :rol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 maj 2017, 17:07

BuffonGigi je napisao/la:Jarane ta prica je glupa ko tri klinca... Po toj tvojoj logici su Lakersi zaustavljeni od Bostona 2008 godine jer su konacno naletili na bolju ekipu, a prije i poslije toga su osvajali samo zato jer nije bilo dostojnog protivnika. Tako se onda moze reci za svaku ekipu koja je pokazala bilo kakvu dominaciju u ligi, kao jednostavno nisu imali dostojnog protivnika.

Pa Utah je ekipa predvodjena najboljim playem i top 3 krilna centra svih vremena, genijalnim trenerom i odlicno izbalansiranim ostatkom ekipe. Vi genijalci zaboravljate da su clanovi Bullsa bili i Steve Kerr, Luc Longley, Ron Harper...i to igrali znacajne uloge. Stvarno moras biti pomjeren u glavi da osporavas ili igracki/trenerski ucinak Jordana/Jacskona. Ja to govorim kao neko ko nikad nije bio navijac Chicaga, ali sam za razliku od mnogih ovdje i tad pratio kosarku.
Kralju Bullsi su u 6 titula, 24 ukupno serije otisli 2 put u 7 tekmi '92 sa knicksima, i '98 sa indianom, ako ti to ne pokazuje koliko su bili jaci od ostalih onda ne znam.

Gsw je najkaca ekipa eo 3 godine jel, vec su igrali 2 put serije po 7 tekmi, jednu i izgubili, drugu gubili 3-1, i eo finale ostaje da se vidi.

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 maj 2017, 17:53

KK_Bosna je napisao/la:
filip13 je napisao/la:orlando nije igrao u bullsima kad su osvajali titule,ako si na to mislio

i nisi odgovorio koja su to tri all star igraca u ekipi protiv koje je jordan nekad igrao u finalu?
na cartwrighta sam mislio, njih dvojicu uvijek mijesam iz nekog razloga :mrgreen:

mislio sam da je hornacek bio all-star jedne godine, sad sam provjerio, nije ipak... ostarilo se :rol:
bio je all star dok je bio u sunsima

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.