Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislio sam da imas klikera druze Woblywobly92 je napisao/la:Muhamede zar nisi Amara priželjkivao i prizivao, otkud sad nagla promjena mišljenja
 ili nisi citao temu nasu.
 ili nisi citao temu nasu. 
 Derdiyok je napisao/la:A lazeees

TobeYarabi je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:A lazeees

ovaj gospodin bi vam sad lego ko kec na desetkuMocMahale444 je napisao/la: Sacekao sam zavrsetak sezone i mislim da Slavko nije za nas uz duzno postovanje.

TobeYarabi je napisao/la:ovaj gospodin bi vam sad lego ko kec na desetkuMocMahale444 je napisao/la: Sacekao sam zavrsetak sezone i mislim da Slavko nije za nas uz duzno postovanje.
Još kad baci molitvu il sihir šta je već kraj imena sudijeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta se bola prepucavate eno Silvana Armenulic šiba na temi Sloboda galerija. Reflektor odalamio jos vise

Za proljece bi im sigurno bio dobro rjesenje, ali tek kada nastupi kalendarski.TobeYarabi je napisao/la:ovaj gospodin bi vam sad lego ko kec na desetkuMocMahale444 je napisao/la: Sacekao sam zavrsetak sezone i mislim da Slavko nije za nas uz duzno postovanje.
 Jos da mu dodaju Jagodicu bobicu da izvrsi analizu, oooo
 Jos da mu dodaju Jagodicu bobicu da izvrsi analizu, oooo  
Sto je najtuznije, znas tu dobro sta vam adjuka radi. Diktatura opasna, a nije od strane Misimovica.Eisenbahner1921 je napisao/la:Damo 3000KM da se ne pali i onda napravimo bruku kazni. Istina !
Receno da Cenan mora ostati ? Okej..
Sta sve nece izmisliti hahahahaaahaahaa
Dali se zezas ili ti je stvarno smijesno ovo za poruke ? Ovo je prava stvar, insajderi ga ispusise.Virtu4l je napisao/la:Eto pojačanja
 Tebi je smijesno jwr si jedan od tih insajdera.
  Tebi je smijesno jwr si jedan od tih insajdera.njima cenan djeli cedulje sa imenima pojacanjafks74 je napisao/la:Dali se zezas ili ti je stvarno smijesno ovo za poruke ? Ovo je prava stvar, insajderi ga ispusise.Virtu4l je napisao/la:Eto pojačanja

njima cenan djeli cedulje sa imenima pojacanjaTobeYarabi je napisao/la:fks74 je napisao/la:Dali se zezas ili ti je stvarno smijesno ovo za poruke ? Ovo je prava stvar, insajderi ga ispusise.Virtu4l je napisao/la:Eto pojačanja
 [/quote
[/quotezbog toga su im otisli boccaccini i musa.. cenan nije znao napisati njihova imena, pa zato nisu ni igralifks74 je napisao/la: Ne samo njima i Slavko dobije cjeduljce na kojem pise ime igraca koji ce biti u prvom sastavu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.