Sve oni znaju. Ovaj zlo je garant jedan od onih što su nabijani s noge na nogu od vrha do kraja tribine na zadnjem derbiju na Grbavici, pa se toliko razumije u tematiku djelovanja grupe.shzna je napisao/la:Debili, ostavite se prica oko momka koji je izgubio zivot. Koji vam je?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Pa da dodjes gledati juniore kako podizu trofej mozda bi i znao koji procenat. Nije bezveze bio na sastanku 10h sa Slavkom i kompletnom upravom. Helem, da ti nacrtam, ti neces reci istinu, kao ni 80% ovih sto pisu po forumima(izlija i ostala kompanija, u 5 deka ste vi sa njim). Problem je sto prljavi ves tek sada izlazi a zbog vaseg dobra morao je punk ranije.Virtu4l je napisao/la:Slavkin procenatko je ovaj, nisam ga ranije viđao
Sportaki pozdrav prijatelji.
O zeljkana, digni noge
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Koji je ovo dan da ga ne vadimo iz Zeljane 
Šta ćeš ti vadit jadan ne bio?Lakoste je napisao/la:Koji je ovo dan da ga ne vadimo iz Zeljane
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne znam sto mene prozivas, ja iznosim sto cujem i sto mi vasi kazu, ako mi ne vjerujes pitaj ih sam, ako si realan, ako nisi, prodji me se.Jaozinho22 je napisao/la:Sve oni znaju. Ovaj zlo je garant jedan od onih što su nabijani s noge na nogu od vrha do kraja tribine na zadnjem derbiju na Grbavici, pa se toliko razumije u tematiku djelovanja grupe.shzna je napisao/la:Debili, ostavite se prica oko momka koji je izgubio zivot. Koji vam je?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MocMahale444
Stipu lažovčinuRokoko87 je napisao/la:Šta ćeš ti vadit jadan ne bio?Lakoste je napisao/la:Koji je ovo dan da ga ne vadimo iz Zeljane
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Eto Lemdare, mirni 
Lakoste je napisao/la:Koji je ovo dan da ga ne vadimo iz Zeljane
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MocMahale444
Prvo 7% pa 5%, pa sada Slavkin procenat. Malo, malo sve neki novi procenti oko Željezničara 
SRETAN BROJ - 1725
- MocMahale444
- TobeYarabi
- Kontakt:
samo procitate neandertalceve postove o FKS i znacete sve sta se desava u i oko zeljkana. ali to je vise zalosno nego smijesno jbg. nedaj boze nikome
-
Milkaodkokosa
- Kontakt:
Torpedaši, kockasti, zamaskirane ustase kako vam je draze, teorije zavjere kakve vi možete smisliti x fajlovi vam nisu ravni. Iskreno cestitam.
- MocMahale444

Dok se mi prepiremo Siroki uzeo kup a Zrinjski titulu.
Mi cemo sad kako je koperfild ili kako mu neki tepaju Slavkec ostao prosetati se ligom, treba vas biti strah kad on spremi ekipu ponovo.
pitari ostavili Calu ista ih sudbina ceka.
Sloboda ko Sloboda nista novo.
-
Milkaodkokosa
- Kontakt:
Boli q pitare kakva sudbina ceka Fk Torpedo, vazan je Željo. Kakvi jadovi.
- MocMahale444
Druze to je istina oni se vise brinu za nas nego za svoj klub ali nije sad da smo im ostali duzniMilkaodkokosa je napisao/la:Boli q pitare kakva sudbina ceka Fk Torpedo, vazan je Željo. Kakvi jadovi.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Milkaodkokosa je napisao/la:Torpedaši, kockasti, zamaskirane ustase kako vam je draze, teorije zavjere kakve vi možete smisliti x fajlovi vam nisu ravni. Iskreno cestitam.
- MocMahale444
Tobeti s Nazifa Pecurke odleti do ThompsonaTobeYarabi je napisao/la:Milkaodkokosa je napisao/la:Torpedaši, kockasti, zamaskirane ustase kako vam je draze, teorije zavjere kakve vi možete smisliti x fajlovi vam nisu ravni. Iskreno cestitam.
![]()
![]()
![]()
Muhamede zar nisi Amara priželjkivao i prizivao, otkud sad nagla promjena mišljenja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.