Kuzmanović bi trebao u Mađarsku.Qwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako ce nas opet zeznut kao za Zahirovica i Petrovica, nek' nastave i daljeZagor je napisao/la: Nažalost upravu si. Kone su nas u 2-3 navrata itekako dobro zeznuli, mada smo im mi na kraju to vratili na derbiju. Prvo se pojavila informacija da ćemo dovesti Zahirovića, oni ga dovedoše, pa Stevanović, oni ga dovedoše, za kojeg mi je iskreno i najviše žao. Na kraju glasamo u anketi da bi željeli Petrovića za šs, oni nam ga maznuše. Od svega toga najviše mi je žao Steve, mislim da bi se jako dobro snašao kod nas.

Stevanovic se s nama povezivao godinu ili dvije prije nego sto je dosao kod njih, tako da ni to nije neko otimanje.
Ne treba preventivno očajavati i pljuvati ako opet neki od igraca koji je nasa "zelja" zavrsi kod njih (posebno jer se slicna imena vrte na tim listama želja), ima tu dosta faktora koji ce pokazati da li je neko pojacanje ili ne.
Eventualni dolazak Kuzmanovica je po meni dobra stvar

-
- Kontakt:
Koga briga za Handzica kada imamo Nedima na kojeg treba ozbiljno racunati, ako Ahmet i Bekic ostaju ne vidim potrebu za novim napadacem. Ukoliko jedan od njih dvojice ide treba zamjena, ali ako mislimo Nedimu pruziti priliku i istrpit ga ne vidim zasto mu mjesto uzimati novim napadacem.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ok.ledesma je napisao/la:Kuzmanović bi trebao u Mađarsku.Qwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bojim se da Nedim ne razočara... 
Previše očekujemo, a možda će daleko manje pružiti.
Daj Bože da griješim, ali ne možemo očekivati da on tako brzo prebaci formu iz omladinske u seniorsku ligu.

Previše očekujemo, a možda će daleko manje pružiti.
Daj Bože da griješim, ali ne možemo očekivati da on tako brzo prebaci formu iz omladinske u seniorsku ligu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Dođe napokon i meni najdraži period na forumu, a to je kada sezona završi. Počelo je već Bilalagić, Husara, Kuzmanović, vrijeme je za nabavit dobre suhovine žvakat, uživat i što manje pisat. 

SRETAN BROJ - 1725
Amer Bekic ide sigurno jer mu se ugovor nece produziti, Kovi ce se ponuditi novi ugovor. Almir Bekic ima neke opcije i ako bude to zavrsio pusta se dzaba hvala Bogu, Rustemovic isto. Naravno ako ne zavrse sebi klub s nama ce biti do sledeceg ljeta. Golmani ostaju, s tim da ce se Pavlovicu ponuditi produzenje saradnje jer mu je ugovor do kraja godine, a Adilovic ima ugovor do ljeta sledece godine. Desni bocni popunjen, kao i stoperi s tim da je Cala prekrizio Balica vec prije i Mujakic ulazi kao 4 stoper. Lijevo Ivetic i tu je Cala stavio upitnik, postoje tri opcije a samo je pricano o prvom izboru i to je Subic i bice velika borba sa Zeljom oko njega, posto sumnjam da ga Borac moze vratiti. U vezi ostaje Saric, Radovac je iznenadio strucni stab zalaganjem na treningu i racunaju na njega sad koliko je to ne znam al rezerva vjerovatno kao i Said ima ugovor jos godinu dana, ali su nezadovoljni opcenito sa njegovim ponasanjem i pristupom. Dva vezna ce se dovesti, a Ordagic je otpao vec, tu se nisu spominjala imena. Krila: Dulja ide, Crnkic trazi da se pusti ali Cala insistira da on ostane. Hebibovic, Lelic i Andjusic ce biti u timu i Kuzmanovic je zavrsen, plus ako Crnkic ode trazit ce se jos jedno krilo. Obradovic ima rok do okupljana da se izjasni, postoji i druga opcija ali ime nije spomenuto. Livak u dan dva ce raskinuti ugovor jer ima u ugovoru stavku i nisu zadovoljni s njim. Na pripreme ide 5 akademaca, Hadzic i Sadiku su sigurni, za ostale ce posle odluciti koji su...
Mislim da nas samo kontinuitet moze izvuci, imaju godinu iza sebe skupa, uigrani koliko toliko i sad je pitanje ta dva vezna ako budu bas pojacanje mozemo se nadati necemu, ako budu tarabe opet nam se crno pise.
Mislim da nas samo kontinuitet moze izvuci, imaju godinu iza sebe skupa, uigrani koliko toliko i sad je pitanje ta dva vezna ako budu bas pojacanje mozemo se nadati necemu, ako budu tarabe opet nam se crno pise.
nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...

Čiji si navijač Željezničara, Slobode ili Sarajeva

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 30 maj 2017, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
koju slasticanu drzis?nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Iskopa ga brat..Evolution87 je napisao/la:koju slasticanu drzis?nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nusko je napisao/la:Kupuju nas neki arapi, za dva tri dana ce se znati vise...

Na temi Željezničara 2015 Juni.

SRETAN BROJ - 1725
Na pravoj sam temi, Da nisam nesto pogresno napisao ili?pitic je napisao/la:nusko je napisao/la:Samo djeca mogu tjerati Saida i raskidati mu ugovor. Jedan od glavnih igraca na proljece i sto se tice dolazaka maksimalno 3 igraca ce biti dovedena uz isto 2-3 odlaska. Nije Cala debil zna on poso...
Čiji si navijač Željezničara, Slobode ili SarajevaVidim svagdje te ima.
Ma ni slučajno samo piši, ali čiji si simpatizer
Jednostavno je napisati 

SRETAN BROJ - 1725
Bio fazon kad su ih nasi uzeli s mailovima pa sam furo malo, ako si upoznat sa pricom znas sta je.pitic je napisao/la:nusko je napisao/la:Kupuju nas neki arapi, za dva tri dana ce se znati vise...![]()
![]()
![]()
Na temi Željezničara 2015 Juni.
nusko je napisao/la:bravo sirokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Navika mi prvo da pročešljam ove sa malo postova.

SRETAN BROJ - 1725
Imam mentalni sklop poremecen, navijam za sve nase klubove u evropipitic je napisao/la:nusko je napisao/la:bravo sirokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()

Sprema li se eksplozija Saida Husejinovića?nusko je napisao/la:Imam mentalni sklop poremecen, navijam za sve nase klubove u evropipitic je napisao/la:nusko je napisao/la:bravo sirokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pitic je napisao/la:nusko je napisao/la:bravo sirokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Daj vratite se u normalu !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.