FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako vam treba napadač uzmite iz Radnika Glisica bio na posudbi u Zvijezdi dao 8 golova za polusezoni. Pogledajte malo klipove njegove ove polusezone nas je očarao na banji.
- escobarpablo
- Kontakt:
Reče Husara da smo kupili 2 u Mostaru pa ga popusismomiky_hz je napisao/la:6 klubova ima sa svoju 21 godinu,doktorirao PLElCartel11 je napisao/la:Definitivno odlican igrac za nasu ligu ovaj Mico, samo sad pitanje kako ce se ukopiti kod nas. Svidja mi se ova nova transfer politika "pokupi najbolje iz svoje lige".miky_hz je napisao/la:Da imamo fore i razumjevnja koliko nemamo,Kuzmanovic jedna strana,Lija druga,vamo furas Marka ,desno Advana,dovedes dva kapitalca da "djeca" imaju s kim igrati i raj u raju.Al nemamo mi strpljenja za to.Al valjalo bi Micka dovesti.Imam osjecaj da 100 godina igra PL a tek mu 21![]()
Sad sam pricao sa Husarom,nije ovo jos tacno,ima Norveska u opticaju,pa ako otpadne to kao mozda,haj ga ga znaj.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Očarao je i Cezar Augusto Mijanmarcespiska je napisao/la:Ako vam treba napadač uzmite iz Radnika Glisica bio na posudbi u Zvijezdi dao 8 golova za polusezoni. Pogledajte malo klipove njegove ove polusezone nas je očarao na banji.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:
Joj vas, pa Said je kapitalac
Kako ce se za slijedecu sezonu spremiti i sve ovdje isprskat za sve negativne i ruzne komentare, Sajkaca ce djecu da povede na terenu! Prskanje uskoro moze da pocne! Torte i Metropolis ce biti proslost!

Kako ce se za slijedecu sezonu spremiti i sve ovdje isprskat za sve negativne i ruzne komentare, Sajkaca ce djecu da povede na terenu! Prskanje uskoro moze da pocne! Torte i Metropolis ce biti proslost!
Kad nas Said iznenadi i naredne sezone napusti Metropolis, pređe u Gonul Kahvesi.BordoBolesnik je napisao/la:Joj vas, pa Said je kapitalac![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Onda laze,otvorim profil malog pise zastupa ga AK agencija,javim se njemu reko jesil mu ti zastupnik kaze jesam moj je igracQwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Evandere druze moj, predvidjeti let trenera Sarajeva je kao da predvidjas da ce jutro svanuti nakon ove noci 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Aha jeste, a večeras ga kroz Ferhadiju voda Bilalagić ko slijepca hahah Mislim nemam ja ništa od tog, živi bili pa vidjelimiky_hz je napisao/la:Onda laze,otvorim profil malog pise zastupa ga AK agencija,javim se njemu reko jesil mu ti zastupnik kaze jesam moj je igracQwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
laže yebo te on kao da mu je problem slagatmiky_hz je napisao/la:Onda laze,otvorim profil malog pise zastupa ga AK agencija,javim se njemu reko jesil mu ti zastupnik kaze jesam moj je igracQwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mićo Kuzmanović je prava investicija.
Tek 21 godina, potpisati ugovor barem na 3 godine sa njim, nek odigra sljedeću sezonu ekstra i odmah prodati na ljeto za nekih 450.000€ barem.
Tek 21 godina, potpisati ugovor barem na 3 godine sa njim, nek odigra sljedeću sezonu ekstra i odmah prodati na ljeto za nekih 450.000€ barem.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pu,Zuka me navukao j.ebo ga.TMFrancescoTotti je napisao/la:laže yebo te on kao da mu je problem slagatmiky_hz je napisao/la:Onda laze,otvorim profil malog pise zastupa ga AK agencija,javim se njemu reko jesil mu ti zastupnik kaze jesam moj je igracQwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Frajera sipa odvodi i dovodi kući i neko mu još uvijek vjeruje svaku koju prozbori 
@miky samo se druži sa njim, možda dobiješ i kakav dres od Kramara

@miky samo se druži sa njim, možda dobiješ i kakav dres od Kramara

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dolazak Kuzmanovica znaci da Duljevic nece produziti, ako je postojala i najmanja nada. Crnkic ode for free, Livak ce takode letiti. Andusic i Lelic su za rotacije, odnosno rezervni igraci. Mada krilne pozicije su najmanji problem, hoce li doci zadnji vezni ili lijevi bek. 

Nažalost upravu si. Kone su nas u 2-3 navrata itekako dobro zeznuli, mada smo im mi na kraju to vratili na derbijuMartinSco je napisao/la:Dosta igrača koji se ovdje spominju kao potencijalna pojačanja su jednom nogom kod kona i u Zrinjskom. Zaboravite više to da smo najpoželjniji poslodavac. Dobrog igrača će biti jako teško dovesti, posebno uzimajući u obzir da je to posao bivšeg željovca. Igrače koji su pod ugovorom također možemo zaboraviti jer mi ne kupujemo igrače. Mislim da će nam igrač tipa Karić biti vrhunac, daj Bože da se varam. Odlaskom Duljevića smo 40% slabiji i vjerojatno ćemo takvi i ostati. Rustema i Bekiće ćemo i dalje gledati, nažalost.
Ostankom Janjoša nisam zadovoljan, ali kad je već tako, puno sreće mu želim. Bolje i on nego Hurtić. Samo me užasava pomisao da ćemo gledati ponovo 0:0, 1:0, 1:1. Posebno što ćemo to gledati na Koševu. I što će svaka utakmica biti "prava prvenstvena" .
Uglavnom, idemo ponovo!!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj mali Mico je preslikani Crnkic
fudbalski.
Usput, ne kontam kako Klub hoce da pusti Crnkica za dz? A moze se uzeti koja para za njega. Ja ga ne bih pustao for free.

Usput, ne kontam kako Klub hoce da pusti Crnkica za dz? A moze se uzeti koja para za njega. Ja ga ne bih pustao for free.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Po meni ne.Eventualno ima neke bolje stvari,tipa tu lijevu nogu i sut,i eto sto je nase djete,sto je meni uvijek plus.Ovako igracki ne bas,mada nisam ga dugo uzivo gledao.Fatao sam malo u Rusiji dok je igrao,u Rijeci nije aman zaman se naigrao.Ne neki plus a ni minus u odnosu na ova dva,tu je to.joker90 je napisao/la:Je li Handžić bolji od Bekića i Ahmeta?
Jest bolji od šoping kraljicejoker90 je napisao/la:Je li Handžić bolji od Bekića i Ahmeta?

SARAJEVO
- ElCartel11
- Kontakt:
Itekako, samo je pitanje u kakvoj je formi sad i kakvi su mu planovi. Ako ce dolaziti, da se zayebava neka ga sto daljejoker90 je napisao/la:Je li Handžić bolji od Bekića i Ahmeta?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!