FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

magic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la magic » 19 avg 2010, 12:49

meni ovde nista nije jasno svi nesto osuđuju,a svi imaju putra na glavi.....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 avg 2010, 12:55

aleksandar_veliki je napisao/la:Posljednje upozorenje svima. Ukoliko nastavite slijede banane. Znaci, rasprave o nozevima, suzavcima i slicno negdje drugo.
Vala i vrijeme je bilo!
Sarajevo ljubavi moja!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 19 avg 2010, 12:57

UPS je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:sudija sarajevu poklonijo pobjedu mozete gledati veceras na tv vogosci lakrdija na kosevu koji ste jadovi sa strane sarajevo boda nece donjeti sa onakvom igrom a sljedecu sa zrinjskim vjerovatno je i to blekic zavrsio sa sudijama da se igra dok sarajevo ne da gol ili svira nepostojece opsajde ili nesvira ciste penale.
Pa dokle to ide vise, da ne povjerujes. Zenicani ne kazu a, a strumfovi jadikuju i proklinju :lol: :lol: :lol: :lol: Pa nije valjda da vas boli mnogo vise :D :D :D

Ovo je za anale, eto ljudi sad se svi mozete uvjeriti kakve su ove nase komsije :D
ma pusti kloca... mrzim ove pojedince...BLUE SKY odkud znas kako je bilo? jesi bio na utakmici? nemoj nista pricati kad neznas...imali su puno stopostotnih sansi... samo sto je onaj njihov napadac kloc nista nije uspio pogoditi :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 avg 2010, 13:02

Da se i ja oglasim na vasu temu :D

Odlicno ste navijali,ona koreografija sa rolnama je odlicna bila,par baklji zapaljeno,sve u svemu za cistu 10-ku..Sarajevo pobijedilo,ne mogu reci zasluzeno ali ne mogu reci ni da nije zasluzeno :D i da je Celik pobijedio bilo bi zasluzeno,jer smo igrali dobro i imali par 100% prilika.Svidja mi se ona 11-ka kod vas,ko je,kako se zove,koje godiste ?..cini mi se dosta mlad ali je veoma dobar.. Mi imali malu bakljadu ali sve u svemu odlicna atmosfera..Samo je sav taj ambijent pokvario **** suzavac.Svi se razbjezali a mi odma poceli transove skidati,cak je i jedan vas momak dosao do nas pokusavajuci uzeti trans (oni koji su bili na istoku mogli su to vidjeti) ali srecom nije..poslije 3-4 minute onaj dim dolazi i do nas ali nama to nije puno smetalo jer je vec "izlapilo" pa nastavljamo sa pjesmama ;)

Pozdrav i cestitke na fer i korektnom navijanju kao i pobjedi ;)
A C A B !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 19 avg 2010, 13:03

Ovo sto je sinoc urađeno a i ono na grbavici isto tako je bilo male djece i stariji ljudi nevalja ni za horde ni manijake a ni grad sarajevo neko ocito zeli da u sarajevu izbiju sukobi između navijacki skupina a ja se nadam bar mi istinki navijaci zelje i sarajeva necemo dozvoliti da se to desi
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 19 avg 2010, 13:07

Emir_ZENICA je napisao/la:Da se i ja oglasim na vasu temu :D

Odlicno ste navijali,ona koreografija sa rolnama je odlicna bila,par baklji zapaljeno,sve u svemu za cistu 10-ku..Sarajevo pobijedilo,ne mogu reci zasluzeno ali ne mogu reci ni da nije zasluzeno :D i da je Celik pobijedio bilo bi zasluzeno,jer smo igrali dobro i imali par 100% prilika.Svidja mi se ona 11-ka kod vas,ko je,kako se zove,koje godiste ?..cini mi se dosta mlad ali je veoma dobar.. Mi imali malu bakljadu ali sve u svemu odlicna atmosfera..Samo je sav taj ambijent pokvario **** suzavac.Svi se razbjezali a mi odma poceli transove skidati,cak je i jedan vas momak dosao do nas pokusavajuci uzeti trans (oni koji su bili na istoku mogli su to vidjeti) ali srecom nije..poslije 3-4 minute onaj dim dolazi i do nas ali nama to nije puno smetalo jer je vec "izlapilo" pa nastavljamo sa pjesmama ;)

Asmir Suljic ima 18 godina,zvjerka samo promasi dvije 100% sanse

slika
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 avg 2010, 13:09

BLU SKY je napisao/la:Ovo sto je sinoc urađeno a i ono na grbavici isto tako je bilo male djece i stariji ljudi nevalja ni za horde ni manijake a ni grad sarajevo neko ocito zeli da u sarajevu izbiju sukobi između navijacki skupina a ja se nadam bar mi istinki navijaci zelje i sarajeva necemo dozvoliti da se to desi
potpis za ovo ;)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 avg 2010, 13:11

Zvjerka možda za Butmir ali za Sarajevo će morati još pure jesti.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 19 avg 2010, 13:23

FCS je napisao/la:Zvjerka možda za Butmir ali za Sarajevo će morati još pure jesti.
Pa ne bi se baš s tobom složio,čim momak več drugu tekmu počinje znači da vrijedi,još samo da nabaci 7-8 kila i mali će biti strašan.Ima pozitivnu drskost za fudbalera,ne boji se uči u duel,brz je,uglavnom svijetla buducnost je pred njim ;)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 avg 2010, 13:26

Ne boji se ući u duel ali ga uglavnom gubi, naš talentovani trener ga gura u prvu postavu nanošeći štetu i njemu i klubu. Njegov promašaj kod 0:0 nas je mogao koštati 3 boda.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 avg 2010, 13:29

Hairlija je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Da se i ja oglasim na vasu temu :D

Asmir Suljic ima 18 godina,zvjerka samo promasi dvije 100% sanse

slika

Exra je igrac mlad ja a onako drzak i pun samopouzdanja nisam dugo tako nesto vidjeo.

ILIĆKI AJDUK
Kontakt:

Post Postao/la ILIĆKI AJDUK » 19 avg 2010, 13:31

Vidjet ćeš u subotu što su to zvijerke

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 avg 2010, 13:31

Ako je tako onda u Banovićima, Travniku, Tuzli i ostalim divnim travnjacima nemamo razloga za brigu, imamo malog ubio se za domaće lige i gostujućih terena. Vrupa, Jogunčić, Trivunović nemaju šanse u duaelu sa njim. Malo realnosti nam nebi škodilo.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 19 avg 2010, 13:33

Ali i promašaji su sastavni dio fudbala,a i momak ima tek 18 god i on se tek počinje navikavati na profesionalizam,jer znamo odakle je stigao kod nas.Uglavnom ja mislim da će momak dok se malo privikne biti strašan igrač

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 19 avg 2010, 13:35

Smatrali vi Varesanovica dobrim ili losim trenerom, u svakom slucaju mu se mora cestitati na hrabrosti. Stavio je Suljica u igru, u vrlo vaznim utakmicama, a slicno je uradio i sa Handzicem prosle sezone, koliko se sjecam. To je pravi pristup, kakav crni Hota, pustite vasu djecu neka igraju.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 19 avg 2010, 13:35

Pobjedimo Zrinjskog i prvi smo na tabeli :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 avg 2010, 13:39

FCS je napisao/la:Ako je tako onda u Banovićima, Travniku, Tuzli i ostalim divnim travnjacima nemamo razloga za brigu, imamo malog ubio se za domaće lige i gostujućih terena. Vrupa, Jogunčić, Trivunović nemaju šanse u duaelu sa njim. Malo realnosti nam nebi škodilo.

Legendo pogledaj sliku on je dijete sta treba od njega ocekivati,pa valja izaci pred Horde u onakvoj atmosferi,a nemati tremu,pa ima igraca u nasoj ligi sa 30 god-ina koji nisu igrali pred onoliko publike u karujeri.Meni je bolji nego ova pojacanja sto su dosla i uzimaju lovu i onda odu ,a da nista nisu nista uradili,a tog u Sarajevu je vazda bilo ,bar na ovom djetetu budi siguran ce Sarajevo dobro zaraditi. :idea:
Zadnja izmjena: cena, dana/u 19 avg 2010, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 avg 2010, 13:41

cena je napisao/la:
FCS je napisao/la:Ako je tako onda u Banovićima, Travniku, Tuzli i ostalim divnim travnjacima nemamo razloga za brigu, imamo malog ubio se za domaće lige i gostujućih terena. Vrupa, Jogunčić, Trivunović nemaju šanse u duaelu sa njim. Malo realnosti nam nebi škodilo.

Legendo pogledaj sliku on je dijete sta treba od njega ocekivati,pa valja izaci pred Horde u onakvoj atmosferi,a nemati tremu,pa ima igraca u nasoj ligi sa 30 god-ina koji nisu nikad igrali pred onoliko publike u karujeri.Meni je bolji nego ova pojacanja sto su dosla i uzimaju lovu i onda odu ,a da nista nisu nista uradili,a tog u Sarajevu je vazda bilo ,bar na ovom djetetu budi siguran ce Sarajevo dobro zaraditi. :idea:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 19 avg 2010, 13:41

Evo da i ja pokusam biti objektivan...Sarajevo moze i treba puno bolje...Igra bez puno ideja,samo na momente se vidjelo da ti ljudi treniraju zajedno,tek pokoja izgradjena akcija.. Odavno nisam vidio onoliko lopti u "bunar",ali mislim da ce se to kako vrijeme bude odmicalo posloziti,ovo do sad se ide na individualni kvalitet...Arsenijevic da nije dao gol,ne bih bas imao pohvale za njegovu igru...Generalno svidja mi se sto su svi bili borbeni..ginuli su za loptu.. Pogotovo mi se svidio mali Suljic,koji slabu konstituciju nadoknadjuje borbenoscu i drskoscu u igri..Jeste da je fulio one dvije stopostotne,ali reakcija kompletne ekipe je za svaku pohvalu...pogotovo momenat kad mali nakon promasaja se hvata za glavu,pa okrece prema nasoj klupi,a ono Mirza ga bodri i hrabri...respect...a opet se na tribinama naslo levata koji su psovali igracima sve po spisku,pa i Arsenijevicu,dok ne dade gol...tad je frajer najbolji na svijetu....Celik me je pozitivno iznenadio..hrabra igra,pametna...tranzicija im je bila za 10,osim zavrsnice..par onih lopti koje su Torlak i Gutic stigli zatvoriti,pametniji igraci bi povukli ranije unutra u sesnaesterac i eto ga 1-1 sa goldzijom...tu smo imali i srece....Pobjeda u svakom slucaju zasluzena,ali definitivno i dosta posla pred strucnim stabom da momke koji igraju srcem,i koji jos bitnije znaju igrat i imaju kvalitet,posloze u jednu cjelinu gdje ce se znat glava i rep....

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 avg 2010, 13:42

Šta i da postane igrač (nije bitno o kojem se igraču radi) odmah bi ga prodali a mi zbog njega izgubili bodova i bodova. Mene zanima FK Sarajevo i rezultat a ne karijera nekih prolaznika. Naša najveća legenda (pape) se jadna uplašila suzavca i pobjegao sa utakmice, libo ga za sarajevo. SAMO FKS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, macahz i 37 gostiju.