HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

york
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la york » 28 maj 2017, 22:56

Čestitke !!!
Dogodine nama prvenstvo, vama kup ;)

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 29 maj 2017, 00:03

Hvala Mortemu i svima ostalima,dogodine se nadam jos zanimljivijem i kvalitetnijem natjecanju! Sretno svima!

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 29 maj 2017, 01:11

slika slika

Čestitke na osvojenom prvenstvu,uz želju da dogodine izmjenimo pozicije :D

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 29 maj 2017, 08:44

Pozdrav iz sampionskog grada
slika
slika
:tokralju:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 maj 2017, 10:37

Dobro jutro!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 29 maj 2017, 11:26

Csetitke svima,kakva igra,kakva posjeta
Bilo je sigurno 12 -13000 ljudi
HNK Branitelj Mostar 1992

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 29 maj 2017, 12:12

Srce ko Hum.Nije me nimalo sran napisat ali sinoc sam zaplako kao malo dijete.Tekma odradjena idealno, gol u 12 minuti rasteretio ekipu.Atmosfera i navijanje dostojno šampiona i nekih jacih liga.
Fešta na vojnickom isto odlicna a po gradu u kaficima i dvorištima lokalne fešte koliko znam bez i najmanjag incidenta.Bravo Mostar ,bravo Hercegovino ali isto hvala ljudima uz citave BiH i Hrvatske na dolasku i potpori.Pozdrav momcima iz Kiseljaka koji su me zamolili da ih uslikam.
Sve u svemu dan za pamćenje i upamtite da od jučer nista više neće biti isto sto se tice Zrinje.Drago mi je zbog Brke :D:
Spavas li mirno Ivane Lendricu :P.Izdrži Ivane izdrži. ...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 29 maj 2017, 12:16

Hum94 je napisao/la:Pozdrav iz sampionskog grada
slika
slika
Jel ova druga slika iz onog drona.Svaka čast....
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 29 maj 2017, 12:21

I Kup i prvenstvo,sve u 25km :)
Bravo
Igraj Široki ti si najbolji!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 29 maj 2017, 12:22

Ponosna moja je zemlja Hercegovina .....

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 29 maj 2017, 14:52

Stigla titula, ovo nema nigdje. Zrinjski je Mostar, Mostar je Zrinjski.

Stoja vrati se, ti si naš bio i osto..
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 maj 2017, 16:28

Moram primjetiti da je medijska kampanja Zrinjski te treba odlično odrađena, a posebna zahvala zbog toga ide Ćalti...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 29 maj 2017, 17:48

kao prvo cestitke na zasluzenoj tituli

volio bi da ove godine budete miljenici zrijeba ,jer prosle godine ste dobili najtezeg protivnika legiju

moja zelja je astana ili ovaj hafnafjodru (mislim da su najlaksi)

u svakom slucaju sretno vam

p.s kad je izvlacenje
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 29 maj 2017, 19:26

slika
slika
sigurno je bilo 12-13000 ljudi
U ovoj ligi taj broj ljudi na tribinama mogu imati samo još Željezničar i Sarajevo
T i ljudi su dokaz koliko se Zrinja voli svuda
HNK Branitelj Mostar 1992

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 29 maj 2017, 20:10

Baka Slišković – fakin na mostarski način

Zidaneov uzor. Jedan od najvećih španera s ovih prostora. Tipični Mostarac koji igra za raju i zanemaruje taktiku. Omiljen u kafanama, cijenjen na terenu, podcijenjen kao trener. Utjelovljenje mostarskog načina života – nedisciplina, ali besprijekorni talent.

Epiteta, kojima bi se moglo opisati Baku Sliškovića, ima mnogo. Ovisno o tome volite li ga ili ne, reći ćete da je legenda ili kockar, mađioničar ili trenerski laik, ali jedno mu nitko ovaj put ne može uzeti – prvu trenersku titulu i to baš pod Bijelom Brijegom, tamo gdje je sve počelo sredinom sedamdesetih kada je predvodio sjajnu Veležovu generaciju.

Bio je uvijek kozmopolit. Započeo je prve nogometne korake u Veležu, iz kornera zabijao u Splitu, oduševljavao mladog Zizoua u Marseilleu, a onda po godinu-dvije odradio u francuskoj, talijanskoj i hrvatskoj ligi te na koncu u svom Zrinjskom.

Bio je rado viđen gost i na Veležovim večerama gdje se nije libio stavit šal oko vrata. Bio je prvi simbol ravnopravnosti u bosanskohercegovačkom nogometu – onaj kojeg vole i ovi, ali i oni. I naravno, uvijek će mu netko naći neku zamjerku, ali nitko nije odolio njegovom šarmu, jednostavnosti, lucidnosti i mostarskom karakteru koji ga je krasio kako u igračkim danima, tako i sada u trenerskim. Čini se da bi Baka bio utjelovljenje najboljeg političara u Bosni i Hercegovini. Cijeni svoje, ali omiljen kod svih. Nikome ne uzima, samo katkad sebi – kad ga ne ide.

U rezultatskom smislu, trenerski nije postigao Bog zna što, ali je u pozadini odradio nešto za što ne postoji bodovna ili mjerna ljestvica. Nepravedno mu je oduzeta titula prvaka s Hajdukom kojeg je samo nekoliko kola do kraja dogurao do naslova prvaka da bi bio smijenjen, iz razloga poznatih samo splitskoj upravi. Bosnu i Hercegovinu je postavio na svjetsku nogometnu scenu, ali je falilo ono nešto.

Tražio se po svijetu, i evo ga opet tu. U 2017. godini kao spasitelj dolazi izvući Zrinjski iz igračke i moralne krize: „Nisi mangup ako se napiješ večer prije i zakasniš na trening. Mangup si kad daš gol i proslaviš ga pred Robijašima“, jedna je od rečenica koja je naznačila smjer Zrinjskog do kraja sezone.

Igra Zrinjskog je bila bolja. Kohezija u momčadi sve veća, ali opet je sve nekako visilo u zraku. Bio je potreban onaj faktor koji mnogo puta odlučuje u životu, a upravo Baka to zna možda i ponajbolje. Sreća. To kockari najbolje znaju. Bila je ovo pokerska partija u kojoj je Baka čekao sa strane dok su drugi povlačili krive poteze.

Sa Zrinjskim se nije kockao. Odigrao je pametnu i mudru partiju s mostarskim šampionom. Unatoč velikim emocijama, bio je hladne glave. Nekarakteristično za Baku. Nije slušao druge i gazio je dalje. Stavio je sve na crvenu lentu, ali ovaj put promišljeno – i dobio. To je mostarski stil života. Često gubiš svoje, ali kad dobiješ – dobiješ za sve. Za raju.

#SuningOUT

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 29 maj 2017, 21:44

slika
slika
:kralj: :kralj: :kralj:

Idealan dan koji ce ostati u pamcenju ,najsladja titula...
Evo Baka najavio neka pojacanja za europe po meni tko nam moze unaprijedit igru jest Ordagic i mozda Obradovic ako Mesa ode.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 maj 2017, 21:49

Treba 5-6 novih igrača
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 29 maj 2017, 21:59

Jericho je napisao/la:Baka Slišković – fakin na mostarski način

Zidaneov uzor. Jedan od najvećih španera s ovih prostora. Tipični Mostarac koji igra za raju i zanemaruje taktiku. Omiljen u kafanama, cijenjen na terenu, podcijenjen kao trener. Utjelovljenje mostarskog načina života – nedisciplina, ali besprijekorni talent.

Epiteta, kojima bi se moglo opisati Baku Sliškovića, ima mnogo. Ovisno o tome volite li ga ili ne, reći ćete da je legenda ili kockar, mađioničar ili trenerski laik, ali jedno mu nitko ovaj put ne može uzeti – prvu trenersku titulu i to baš pod Bijelom Brijegom, tamo gdje je sve počelo sredinom sedamdesetih kada je predvodio sjajnu Veležovu generaciju.

Bio je uvijek kozmopolit. Započeo je prve nogometne korake u Veležu, iz kornera zabijao u Splitu, oduševljavao mladog Zizoua u Marseilleu, a onda po godinu-dvije odradio u francuskoj, talijanskoj i hrvatskoj ligi te na koncu u svom Zrinjskom.

Bio je rado viđen gost i na Veležovim večerama gdje se nije libio stavit šal oko vrata. Bio je prvi simbol ravnopravnosti u bosanskohercegovačkom nogometu – onaj kojeg vole i ovi, ali i oni. I naravno, uvijek će mu netko naći neku zamjerku, ali nitko nije odolio njegovom šarmu, jednostavnosti, lucidnosti i mostarskom karakteru koji ga je krasio kako u igračkim danima, tako i sada u trenerskim. Čini se da bi Baka bio utjelovljenje najboljeg političara u Bosni i Hercegovini. Cijeni svoje, ali omiljen kod svih. Nikome ne uzima, samo katkad sebi – kad ga ne ide.

U rezultatskom smislu, trenerski nije postigao Bog zna što, ali je u pozadini odradio nešto za što ne postoji bodovna ili mjerna ljestvica. Nepravedno mu je oduzeta titula prvaka s Hajdukom kojeg je samo nekoliko kola do kraja dogurao do naslova prvaka da bi bio smijenjen, iz razloga poznatih samo splitskoj upravi. Bosnu i Hercegovinu je postavio na svjetsku nogometnu scenu, ali je falilo ono nešto.

Tražio se po svijetu, i evo ga opet tu. U 2017. godini kao spasitelj dolazi izvući Zrinjski iz igračke i moralne krize: „Nisi mangup ako se napiješ večer prije i zakasniš na trening. Mangup si kad daš gol i proslaviš ga pred Robijašima“, jedna je od rečenica koja je naznačila smjer Zrinjskog do kraja sezone.

Igra Zrinjskog je bila bolja. Kohezija u momčadi sve veća, ali opet je sve nekako visilo u zraku. Bio je potreban onaj faktor koji mnogo puta odlučuje u životu, a upravo Baka to zna možda i ponajbolje. Sreća. To kockari najbolje znaju. Bila je ovo pokerska partija u kojoj je Baka čekao sa strane dok su drugi povlačili krive poteze.

Sa Zrinjskim se nije kockao. Odigrao je pametnu i mudru partiju s mostarskim šampionom. Unatoč velikim emocijama, bio je hladne glave. Nekarakteristično za Baku. Nije slušao druge i gazio je dalje. Stavio je sve na crvenu lentu, ali ovaj put promišljeno – i dobio. To je mostarski stil života. Često gubiš svoje, ali kad dobiješ – dobiješ za sve. Za raju.

Baš napisano onako kako jeste.Baka je uvijek imao svoje ja i svoje mišljenje i nije se bojao reci i uraditi ono sto misli.Sjecam se ko djete njegove prve tekme u Mostaru u dresu Hakduka i patlidzana kojim je pogodjen sa stajanja dok je izvodio aut.Baka se sageo uzeo patlidzan i zavitljao ga nazad na stajanje.Na prepunoj beogradskoj marakani u finalu kupa on zvezdi zabija gol iz kornera i to na prvu stativu i Hajduk uzima kup.U splitu poznat kao "Doktor" a tamo i dan danas ocevi uspavljuju klince pricajuci mladim torcidasima kako je Baka zabio slobodnjak Torinu sa 35 metara.A ja pamti pricu o Bakinom dedi Blazu po kojemu je i dobio ime koji je zandarima placao duplu globu samo da bi im mogao jos jednom opsovati kralja i drzavu.E zato mene nije iznenadila ona "Os' mi to ti nešto brko".Brko je zasluzio titulu i svaka mu čast na tom.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 maj 2017, 22:02

Besic je napisao/la:Treba 5-6 novih igrača
Koga dovesti moj Besa...
Volim te bola'!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 29 maj 2017, 22:11

Moje zelje,znaci ono sto bi volio vidit kod nas Ordagic,Redzic,Galic,Livancic,Vukotic,Obradovic,valjda nekoga ubodem :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.