FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zasjedala je komisija,tek za dva dana je konacna odluka, dali cemo dobit.Da bog je ne dobili zbog ovog "staragarda",koliko je napacen,ovo bi ga najvise obradovalo
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja....Vasa klasika, faraonovi zaljubljenici.... mora da Cu ja biti kriv zbog nedobijanja licence....nije se lijepo svetiti meni preko SlobodeBielsky je napisao/la:Zasjedala je komisija,tek za dva dana je konacna odluka, dali cemo dobit.Da bog je ne dobili zbog ovog "staragarda",koliko je napacen,ovo bi ga najvise obradovalo

P.s.uostalom stvarno me zalibo tuki hocel je dobit il' nece.... tolko su mi ohladili klub da mi je totalno svejedno sta Ce biti....bar ovoj mojoj raji ne pada na pamet da vise gleda i sluša ove ublehase....eto,imate vi navijaci pa svrsavajte na macka i faraonove advokatske pripravnike...ovi ostali iz NJUO se svakako vise i ne oglasavaju....od silne dobrote u klubu... predpostavljam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pretpostavljam da su natjerali Ordagica, Saleta i Efendica da kazu kako je situacija u klubu dobra
ucjenili su ih necime, vjerovatno da ce na tribine ili sta vec
ucjenili su ih necime, vjerovatno da ce na tribine ili sta vec
..............

...............................................................
.....................................................Nogometni/Fudbalski savez
.....................................Bosne i Hercegovine
............................................Prvostepena komisija za licenciranje klubova
............................1. ZELJKOVIĆ SUAD predsjednik
............................2. LUKIĆ BOŠKO prvi potpredsjednik
............................3. PULJIĆ MATO drugi potpredsjednik
............................4. MILANKOVIĆ BOJAN član
............................5. MEŠANOVIĆ FUAD član
............................6. KNEZOVIĆ DARIO član
...........................Drugostepena komisija za licenciranje klubova
............................1. ĐOGIĆ IVICA predsjednik
............................2. ROSIĆ MIODRAG prvi potpredsjednik
............................3. DELIĆ MAID drugi potpredsjednik
............................4. HODŽIĆ MIDHAT član
............................5. PETRIĆ SLAVEN član
............................6. KOMADINA DRAGAN član
......................................

...............................................................

.....................................................Nogometni/Fudbalski savez
.....................................Bosne i Hercegovine
............................................Prvostepena komisija za licenciranje klubova
............................1. ZELJKOVIĆ SUAD predsjednik
............................2. LUKIĆ BOŠKO prvi potpredsjednik
............................3. PULJIĆ MATO drugi potpredsjednik
............................4. MILANKOVIĆ BOJAN član
............................5. MEŠANOVIĆ FUAD član
............................6. KNEZOVIĆ DARIO član
...........................Drugostepena komisija za licenciranje klubova
............................1. ĐOGIĆ IVICA predsjednik
............................2. ROSIĆ MIODRAG prvi potpredsjednik
............................3. DELIĆ MAID drugi potpredsjednik
............................4. HODŽIĆ MIDHAT član
............................5. PETRIĆ SLAVEN član
............................6. KOMADINA DRAGAN član
......................................

Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa primijenili bi oni rado taj recept. Evo i zenicki nacelnik bi.
Samo sto ce kod nas bit kad ugase "eto jesmo vam rekli", kao sto je i za Ditu bilo. Dok Zenica nedaju. A ja ko papagaj, kad stavis na vagu ja sam za gasenje. Novi klub bi imao isti br derbi navijaca kao sto ima OKK, jos pogotv ako bi imao bolje rezultate nego OKK. A radi 500 budala placati 50.000 maraka mjesecno po raznim obavezama ne vrijedi. Ispade da nas navijac kosta 100 maraka mjesecno ehehe
ps @staragarda onda imas opste diskusije i pisi tamo, posto si sad otvoreno rekao ono sto mi pricamo vec duze vrijeme, da ti ne navijas za Slobodu.
Samo sto ce kod nas bit kad ugase "eto jesmo vam rekli", kao sto je i za Ditu bilo. Dok Zenica nedaju. A ja ko papagaj, kad stavis na vagu ja sam za gasenje. Novi klub bi imao isti br derbi navijaca kao sto ima OKK, jos pogotv ako bi imao bolje rezultate nego OKK. A radi 500 budala placati 50.000 maraka mjesecno po raznim obavezama ne vrijedi. Ispade da nas navijac kosta 100 maraka mjesecno ehehe
ps @staragarda onda imas opste diskusije i pisi tamo, posto si sad otvoreno rekao ono sto mi pricamo vec duze vrijeme, da ti ne navijas za Slobodu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
komisija je bila danas i odluka je sutra tek
on ne navija za Slobodu, on jeste SLOBODAultrasstyle_tz je napisao/la:ps @staragarda onda imas opste diskusije i pisi tamo, posto si sad otvoreno rekao ono sto mi pricamo vec duze vrijeme, da ti ne navijas za Slobodu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E,Dobro si brate....od sad se šaltam na opsteultrasstyle_tz je napisao/la:pa primijenili bi oni rado taj recept. Evo i zenicki nacelnik bi.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma dobit cemo licencu, hebo vas sindikat radio amatera, kao da ih ko hebe i njihove rijeci su jako uticajne. Jest vas Djidic isprepado. Sto se ne oglasi zbog bajne situacije u Celiku, gdje je pomocni trener i gdje igrace ne isplacuju mjesecno vec sedmicno, ko u Engleskoj 

Niko, niko, samo Sloboda
I sta bude ako kojim slucajem mi ne dobijemo licencu? Mada sumnjam.
Sta mi idemo u 2 ligu a ko ce nadomjestiti nas u PL ?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
LeotarGuest007 je napisao/la:I sta bude ako kojim slucajem mi ne dobijemo licencu? Mada sumnjam.
Ostao bi Metalleghe u tom slucaju.....Ali dobicemo licencu uz neki rok do kada da uplatimo sve,sto posto...nisu nikoga izbacili,do sada,a imali su materijala.Guest007 je napisao/la:I sta bude ako kojim slucajem mi ne dobijemo licencu? Mada sumnjam.
Ma mi da smo kakvi navijaci,i da se voli klub,50 000 bi skupili za vikend...da se znamo organizovat i da smo jedinstveni,da dodje 5 ooo ljudi,navodim minimalan primjer,i plati ulaznicu 10 km,da se klub cupa,i spasi,i da je klub klubom,pa da vec za dan dva stavi uplatnicu o uplacenom dugu,i zahvali gradjanima i navijacima na pomoci,i odzivu,vratila bi se vjera narodu u bolje sutra...i vjera u klub.nemora biti 50 ooo kada bi skupili 5000 za pocetak ima tih manjih tuzbi,skinuti jednu po jednu,isplatiti nekog igraca i td....Ali nema to ko organizovati,ni za jednu utakmicu,a kamoli da organizuje u konstanti....Pi.cke smo koje cekaju da se samo sve rijesi,cekaju nekog bogatasa koji ce to sve da plati,i rijesi,ali da klub ostane gradski i da taj neko ne se.re puno,ne kurci se,da je iz carsije,ako ikako moze....i sudeci po prozivanjima samih tuzlaka,da ne bude neki sisoje,bogati,idealno bi bilo 1.80 visina i jedno 70 kila...i tako te stvari....
FK Sloboda Tuzla
Apel za administraciju, de dodajte malo veći font.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
KAD SI NABAVIO " HEPEK" ZA PROCJENU KO JE ,A KO NIJE PRAVI SLOBODAŠ ?ultrasstyle_tz je napisao/la:pa primijenili bi oni rado taj recept. Evo i zenicki nacelnik bi.
OTKUD TI PARE FRAJERU,OTKUD ?
Ja volim FK Tuzla City
Dobit ćemo mi Licencu.SAMO JE OVO SVE MUČENJE BEZ POTREBE.Saltsity je napisao/la:Ostao bi Metalleghe u tom slucaju.....Ali dobicemo licencu uz neki rok do kada da uplatimo sve,sto posto...nisu nikoga izbacili,do sada,a imali su materijala.Guest007 je napisao/la:I sta bude ako kojim slucajem mi ne dobijemo licencu? Mada sumnjam.
Ma mi da smo kakvi navijaci,i da se voli klub,50 000 bi skupili za vikend...da se znamo organizovat i da smo jedinstveni,da dodje 5 ooo ljudi,navodim minimalan primjer,i plati ulaznicu 10 km,da se klub cupa,i spasi,i da je klub klubom,pa da vec za dan dva stavi uplatnicu o uplacenom dugu,i zahvali gradjanima i navijacima na pomoci,i odzivu,vratila bi se vjera narodu u bolje sutra...i vjera u klub.nemora biti 50 ooo kada bi skupili 5000 za pocetak ima tih manjih tuzbi,skinuti jednu po jednu,isplatiti nekog igraca i td....Ali nema to ko organizovati,ni za jednu utakmicu,a kamoli da organizuje u konstanti....Pi.cke smo koje cekaju da se samo sve rijesi,cekaju nekog bogatasa koji ce to sve da plati,i rijesi,ali da klub ostane gradski i da taj neko ne se.re puno,ne kurci se,da je iz carsije,ako ikako moze....i sudeci po prozivanjima samih tuzlaka,da ne bude neki sisoje,bogati,idealno bi bilo 1.80 visina i jedno 70 kila...i tako te stvari....
AKO NE DOBIJE LICENCU PREMIJERLIGAŠ, ONDA GA MIJENJA 2. PO PLASMANU IZ ENTITETA U KOJi "ISPADA" TAJ LIGAŠ.
Ja volim FK Tuzla City
- Probisvjet
- Kontakt:
Također, iz Slobode poručuju da će svim igračima koji su za klub vezani ugovorom, a nisu zadovoljni i žele otići, biti omogućen sporazumni odlazak u kojem će sve strane biti zadovoljene.
U prevodu mi nemamo para, a proslogodisnje potjenice za igracima nisu urodile plodom.
U prevodu mi nemamo para, a proslogodisnje potjenice za igracima nisu urodile plodom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Sta mislite,da se za godinu Simin Han bori za titulu,koliko bi navijaca bilo?
Koju tradiciju Sloboda gaji,ima neka gomila trofeja negdje skrivena,a da niko ne zna za nju?
Mi smo iz 3 ili 4 grada po velicini u BiH,i nismo mogli titulu uzeti za ovo godina,pa ne cudi sto nema navijaca.Kad god je krenulo Slobodi,stadion je bio pun...
Sent from mTalk
Koju tradiciju Sloboda gaji,ima neka gomila trofeja negdje skrivena,a da niko ne zna za nju?
Mi smo iz 3 ili 4 grada po velicini u BiH,i nismo mogli titulu uzeti za ovo godina,pa ne cudi sto nema navijaca.Kad god je krenulo Slobodi,stadion je bio pun...
Sent from mTalk
samo sloboda.
na istok(sjever
) pogledaj sad ti,mene ces tamo vidjeti, sa rukom visoko u zrak, Slobodi svojoj pjevam ja..oooooo
na istok(sjever

bice sta bude,a bice to sve ok!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.